Igazán meglepett volna, örülök, hogy nem így lett, kár lett volna az elmorzsolt könnycseppekért..
Ha eltűnnék, jóéjt mindenkinek, kicsit elpilledtem sóskúttól... Vagy on?!... On Saltpump..
Nem csak jön a játék duma,meg a lehúzás duma burkoltan a szavaidból.Csak csapágycsere,meg futóműbeállítás volt.Aha.Főtengelye kiórázva,új csapágyak,új dugó,hengerfeje megcsinálva stb.Te meg lököd a hülyeséget azt egy szar csapágyat nem tudsz betenni,mert minden az miatt volt.Ha megharagszol rám, hanem ez van.A két motor közti különbségre meg annyit,hogy aki ment vele az tudja Nem kell levegőé kapkodni,mert a tied volt.Na és ,eladtad azt kész.Ettől te rosszabb ember senki szemében nem leszel,de hülyeségeket nem kell írkálni azt nem szeressük
Anno egy rallyen mentek oda valami csákóhoz:
vazzeg, nem láttalak a rajtlistán, milyen kategóriában mész? Jaaa, szuperköcsög, pont nem ott néztelek...
mindezt ordítva persze
Persze értem én, hogy nem esett jól, de nézz át rajta legközelebb, mmint bitter fajankón.. Azt hiszi, hogy "trendi", ha barátságtalan, és fikázhat, mint pl. Borsó gépét.. Síma orvosi eset, függetlenül, miaz amit elért, azta nem túl sokat, jó marketinggel.. Ennyi...
Összegezzük:
Nautilus motorja tehát kurva jó, egy isteni gép.
Kakukké egy híg fos, menthetetlen szar, lelakott, szétkopott okádék.
Nekem meg nagy az arcom, igaz, még mindig nem értem, ez miből derült ki.
Tök jó volt Sóskút annak ellenére, hogy alig bírtam... tsátok
Ha eltűnnék, jóéjt mindenkinek, kicsit elpilledtem sóskúttól... Vagy on?!... On Saltpump..
vazzeg, nem láttalak a rajtlistán, milyen kategóriában mész? Jaaa, szuperköcsög, pont nem ott néztelek...
mindezt ordítva persze
hát kicsit de legalább megedzi minket
na és te hogy bánod a pályával? teis mindent átugratsz?
Nautilus motorja tehát kurva jó, egy isteni gép.
Kakukké egy híg fos, menthetetlen szar, lelakott, szétkopott okádék.
Nekem meg nagy az arcom, igaz, még mindig nem értem, ez miből derült ki.
Kb. jól értem?
további szép estét