Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom, mi baja de csak elmonnya eccer
csak egy csajról csináltam szándékosan fotókat, de ahhoz kellene az engedély is, és azt még nem adott
talán most
Pökhendi? Egész életében a szerénység jellemezte..
78 Bitti #11 van a nyomorult autóján, mintha lényeges lenne, ki ül abban az autóban.. Szépjóestét mindenkinek...

Tetszett!
ezt csinálja ha izgul .....
Muti képeket jó csajokról

(elég volt a Keserű Sanyiból)
a nyakkendősnek nem mertem köszönni , de a másikkal találkoztunk a rajtrácson, miközben az újdonsült esernyőtartó lányt ( ) fotóztam az adott is puszit, de a csókkirály csak rágcsálta valami műanyagflakon tetejét

Hagyd, neki az teccik és kész .....
Kérdezd meg Borsót, én vagyok az a barom, aki folyton lerángatja a földre (mégis csíp )...Neked is azt javaslom, hogy fusd át a pályamotorozás éves költségvetését, mielőtt belevágsz.
Tudom de, neked minden teccik ahol lehet húzni ....mármint a gázt
Azért azon még sokat kell dolgozni, hogy vegyek is egyet! Ha meg mégis eljön az idő, akkor csakis pálya!
Ki ez a pökhendi csókkirály

Hát, életemben először voltam ilyen versenyen, de naon tetszett! Nem is gondoltam volna!
Inkább gyere krosszozni. Sok a barom autós az utakon.
ezt külön neked küldi

Kezdek én is sportmotor fertőzött lenni ......
Sasztok jóccakát
mijastájsz kisjányok,?
Avass be minket is, hát ha boldogok leszünk
akkor volt visítozás mikor szembe taliztatok
Szióó!

Jó volt picit motorkázni és megjegyezném, hogy nagyon ügyi vagy! Uhh a mai nap! Öröm és boldogság! Fülig ér a szám még mindig!

Szép estét Mindenkinek!
Hungaroringen voltunk ma volt a szezon első versenye
azt nem tudtam, hogy ő is kint lesz, de nagyon örültünk egymásnak
ilyenkor ha megy, az utas vegye fel egymásra a két hátizsákot, ha nem, akkor a pilóta vegye a hasára az egyiket...Mi így szoktuk.
Semmiképp se legyen a pilóta hátán zsák, nem biztonságos, és kényelmetlen is. Most okosakat mondtam
merre jártatok csájok?
Nem vagyok már ovis, egy vodka martini, rázva, nem keverve
nem volt könnyű dolga, mert hátizsák is volt nálam, meg nála is és az enyémet így nem tudta felvenni helyettem de azért nem lehett olyan rossz