Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mire megy ki a játék Menjé má az enyémmel.Nautílus gépe jobban megy helóóó.Nincs itt semmiféle játék,arcoskodni meg nem kell,azt nem szeressem,csak ha van mire. Famögé lehet bújni barátom
hát akkor hogy kell?
2-esbe fordulok és 3-asba fel..oszt az ugró háromnegyed részét sikerült átugratni...
amugy volt egy érdekes ugró is elugró oldala eléggé mély,gödörbe van na azt se tudtam átugratni.. de azért örülök hogy átrepültem 25 méteresen...
Szerintem tényleg nem kéne fikázni a motort, mert nem ültél rajta, mikor még nálam volt. Értem én, hogy mire megy ki a játék, de azért felesleges túlzásokba ne bocsátkozz.
gyerekjáték
Hát az egy híg fostalicska volt Jó versenyzők ülhettek rajta,most legalább haladt
Sziasztok!
Kéne egy kis információ
Venni szeretnék ilyen fejidomot de nemtudom h menyire világít jól vele a gép. Gyárival nagyon megvagyok elégedve de félek ez nem lesz olyan jó!
Valakinek van tapasztalata?
bár mandíner utáni ugrókat nehezen tudtam átugratni..még béna vagyok
Hali!
Na hazajöttem Jberényi crosspályáról...
egyet elcsúsztam a mandínerben de többi jól ment főleg 25 m asztal simán átugrattam de néha keresztbe is dobott a motor...
de szerencsére túléltem nos a pálya tetszik!
Proconsul vagy ki a tököm sokkal jobb nálad, lásd Stílustanulmány videókat
Mos mér moncc ilyeneket, azért mert eccer felhomályosítottam a bitterfanokat a valóságról,
és az oldalt megszüntették, azé?!...
Különben meg amilyen "szarul" megy már, nem kéne izgulnia..
Hát, valamivel csak indokolni kell azt az árat, amit ki fogsz fizetni.

A főtengelycsapágy csere és a telók beállítása, és ennyi. El ne hidd, hogy mekkora szar motorod van azért, míg nálam volt, lovagolt azon pár szerelő és versenyző, híg fosnak azért senki sem nevezte
páá páá
fika vagy
háát,röviden azt mondták hogy egy híg fos de rendbeteszik
na mentem,mielőtt engem is lefikáztok ....jó estetet

most csak vigyorogni tudok
Evibájiiii jeeeeeeeeeeeeeeee....

Hogy van a géped? Ahogy hallom, jó lett ismét.
Nyugi, velem is úgy fogott kezet, mintha egy darab száraz kutyaszart nyomtam volna a markába
háj evibáji,by csapó Csabi
az én drága kis motorkámat is megszólta pénteken
ezért is csináltam róla ilyen remek képeket
még a szemed is kawa
k,üldd át neki, hátha Ő nem fog ennyire röhögni majd
Muti képet Rókalányról akkormeg má...
bittifan is megjött