Mire megy ki a játék Menjé má az enyémmel.Nautílus gépe jobban megy helóóó.Nincs itt semmiféle játék,arcoskodni meg nem kell,azt nem szeressem,csak ha van mire. Famögé lehet bújni barátom
hát akkor hogy kell?
2-esbe fordulok és 3-asba fel..oszt az ugró háromnegyed részét sikerült átugratni...
amugy volt egy érdekes ugró is elugró oldala eléggé mély,gödörbe van na azt se tudtam átugratni.. de azért örülök hogy átrepültem 25 méteresen...
Szerintem tényleg nem kéne fikázni a motort, mert nem ültél rajta, mikor még nálam volt. Értem én, hogy mire megy ki a játék, de azért felesleges túlzásokba ne bocsátkozz.
Sziasztok!
Kéne egy kis információ
Venni szeretnék ilyen fejidomot de nemtudom h menyire világít jól vele a gép. Gyárival nagyon megvagyok elégedve de félek ez nem lesz olyan jó!
Valakinek van tapasztalata?
Hali!
Na hazajöttem Jberényi crosspályáról...
egyet elcsúsztam a mandínerben de többi jól ment főleg 25 m asztal simán átugrattam de néha keresztbe is dobott a motor...
de szerencsére túléltem nos a pálya tetszik!
Mos mér moncc ilyeneket, azért mert eccer felhomályosítottam a bitterfanokat a valóságról,
és az oldalt megszüntették, azé?!...
Különben meg amilyen "szarul" megy már, nem kéne izgulnia..
Hát, valamivel csak indokolni kell azt az árat, amit ki fogsz fizetni.
A főtengelycsapágy csere és a telók beállítása, és ennyi. El ne hidd, hogy mekkora szar motorod van azért, míg nálam volt, lovagolt azon pár szerelő és versenyző, híg fosnak azért senki sem nevezte
2-esbe fordulok és 3-asba fel..oszt az ugró háromnegyed részét sikerült átugratni...
amugy volt egy érdekes ugró is elugró oldala eléggé mély,gödörbe van na azt se tudtam átugratni.. de azért örülök hogy átrepültem 25 méteresen...
Kéne egy kis információ
Venni szeretnék ilyen fejidomot de nemtudom h menyire világít jól vele a gép. Gyárival nagyon megvagyok elégedve de félek ez nem lesz olyan jó!
Valakinek van tapasztalata?
Na hazajöttem Jberényi crosspályáról...
egyet elcsúsztam a mandínerben de többi jól ment főleg 25 m asztal simán átugrattam de néha keresztbe is dobott a motor...
de szerencsére túléltem nos a pálya tetszik!
és az oldalt megszüntették, azé?!...
Különben meg amilyen "szarul" megy már, nem kéne izgulnia..
A főtengelycsapágy csere és a telók beállítása, és ennyi. El ne hidd, hogy mekkora szar motorod van azért, míg nálam volt, lovagolt azon pár szerelő és versenyző, híg fosnak azért senki sem nevezte
most csak vigyorogni tudok
Hogy van a géped? Ahogy hallom, jó lett ismét.
ezért is csináltam róla ilyen remek képeket