Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Rég jártam itt, kivel mi történt?
Hát...sztem egy angolnak vagy amerikainak lenne azért érdekes feje ha elolvasná...
de van aki megtalálja és visszadja
a solidcat jelentése szolid macska,tudtam hogy mit jelent,meglepődtem,hogy más jelentése is van
Mondhatod neki....annyi cigi van nála mindíg elhagy 1-1 dobozzal!
A dohányzás káros az egészségre!
Az eredetire (solidcat) gondoltam...vagy úgy választottál nicket hogy azt se tudtad mit jelent
hehe
Megnéztem az angol szótárban, nincs olyan, hogy "keme", de az dél-majonéz dialektusban kelet-szecsuániul azt jelenti "sértődékeny"
húha.. asziszem el kell mennem cigiért
ahhoz fa is kell mert már tavaly kitakarítottuk az udvart a sok fától
Valahogy kárpótollak benneteket majd. Kitalálom, hogyan, főzni nem tudok sajna, az ágyban kicsit béna vagyok, de remekül tudok fát vágni
tudom hogy milyen vagy... de te is tudod hogy én milyen vagyok.. és ez nálam nem megsértődés,hanem alapból ilyen a természetem.
Csak cukkolni akartalak...hiszen tudod milyen vagyok...
azt keme írta nekem merthogy az angol szótárban a solid szónak van egy csomó jelentése,köztük a tömör is
rám is vonatkozik? haha...na tudod erre inkább nem írok semmit,mert kurvára nincs kedvem leállni jelen pillanatban vitatkozni,mert most épp tök jó kedvem van. Lehet hogy meg van engedve neked a szemétkedés,de jól gondold meg,hogy nekem mit szólsz be,mert nem olyan vagyok mint egyesek. Témát lezártam.
Mondjuk a TömörMacska eredetije nemtom neked hogy jött, képről kb. mindennek kinézel, csak tömörnek nem...
De ez rád is vonatkozik...nekem amúgy meg van engedve a szemétkedés
milyen neveket kapok basszus a csizmáktól kimaradt,hogy a tudás már benne van
van kettő gyorsasági verseny csizmám eladó,20E/db-ért. Ha esetleg tudna gazdát neki valaki. Mindkettő nagyon jó állapotú. Egy Alpinestars Gp Pro és egy Dainese Kc,mindkettő 43-as
vakond-TömörMacska?
hazáig szaladok,vagy visszabújok a földbe
Majd megkerget jól a Zizi
tudod még mindig azt mondom hogy lehet menni a "c6.hura" hehe jóvan nem szemétkedek de azt teljesen más téma volt amúgy... nekem meg egyszer szól valaki olyat,azt onnatól elásta magát előttem,mondhat utánna akármit.