Kb. 15-16 éve motorozok közúton, de valahogy mégis az az érzésem, hogy tanulni sosem késő, meg szeretek szlalomozgatni
35ezer helyett 17500-ért két napos tréning, profikkal, és nem saját motorral szerintem jó buli. Majd mesélek, milyen volt.
na, itt vagyok. Én meg vezetéstechnikai tréningre megyek a nyáron, kétnaposra...szerdán meg egy céghez, ahova el akarnak csábítani. VAN az a pénz, hehe
hehe amikor nagyon mérges mert nem tud valamit megcsinálni,akkor bejön hozzám én meg megérzésből megmondom mi a baja és tényleg az tegnap azon röhögtem,mesélte csega,hogy néha ő is így van és akkor kimegy az asszony és rábök,hogy ez meg ez és tényleg úgy van ilyenek vagyunk mi nők én csinálnám már,így is elüldögélek az uram mellett azt lesve hogy miket csinál pedig tavaly mehettem volna,aztán meggondoltam ,hogy áá nem megyek,elmentem a körmösre, de már bánom. azt befejezem,mert kifizettem,aztán kezdem ezt
woah! nagyon menőőőő
biztosan nagyon érdekes lesz! én tuti nem tudnék motort szerelni, de azt nagyon szívesen hallgatom, amikor hozzáértők szétszedik és magyarázzák, mi micsoda
a végén még konkurenciát csinálsz az uradnak
ja,mert a főnök jelenleg firenzében nyaral.. azt akkor jön haza. lehet 2 hét múlva meg viszlátot intek nekik majd lesz valahogy ,csak látod így meg az a baj,hogy hol megindulnak és eladok minden szart,hol meg áll hetekig minden. Ma mondjuk nagyon jó napom volt,gyorsan le is kopgom. már kivi vagyok neked is milyen lesz az új helyed,remélem jól kifogod
15én kezdődik a nagy móka
fog te még sirdogálni, hogy de jóóó lenne otthon de igaz, én is mennék már, mert se annyi könyv nincs, de takarítani nem szeretek annyira, hogy ezt kibírjam itthon és amíg nincs munka, addig nem költöm én sem a pénzt
kíváncsi leszek, milyenek lesznek az első napok az "iskolában"
nem is tudom, mit mondjak
a múlt heti ... na rémes lett nyekegtem, mint egy kiskecske, de azért reménykedek kicsit, mert a szakmai rész nagyon jó lett és azt nagyon szeretném is
amit meg a múlt héten visszamondott a a másik cég .. na azokhoz holnap megyek azt annyira nem szeretném, mert van egy kis (...) külföldi betanulás is és most SEMMI kedvem elszakadni itthonról megszakadna a kis szívem
szerdán egy másik helyre is megyek, az egészen jónak tűnik remélem, most már összejön valami és mehetek dolgozni. kezdek megőrülni lassan elmegyek napszámba kapálni
köszi pedig érdemes felpakolgatni ami nem kell,én már annyimindent eladtam azt még mindig tele van a ház mer mindig hozok valami utánpótlást de néha olyanokat elvisznek amit nem is gondolnál hogy kell valakinek. Ááá,nincs vele bajuk,csak itt a szomszédban van egy csomó traktor meg olyan hülye nagy gépek és néha kicsit félek,hogy el ne üssék,vagy ha valahol nyitva van a kapu,ki ne menjen az utcára,mer ott megbolondul juteszembe múltkor sikerült az állásinterjúd?
gratula
nekem is kéne pár dolgon túladni, de az istennek nem visz rá a lélek pedig se helyük nincs itthon, se nem használom őket na majd hóóóólnap
a szomszédok nem örülnek neki, hogy őrzik őket
ügyes vagy én is akertet csinálgattam valamelyik nap,meg a kerítést akarjuk majd hátul,mert a bull ott járkál és öt szomszédot az őriz áá,sose lesz felrakva minden,nem haladok vele. De eladtam még egy quad csizmát ma a második meg hozam egy csomó mango felsőt csak nincs kedvem fényképezni meg méregetni,de muszáj lesz
VISZONT most szombaton gyere velem Kakucsra, porrá zúzzuk a Kawámat, meg a te DRZ-d
35ezer helyett 17500-ért két napos tréning, profikkal, és nem saját motorral szerintem jó buli. Majd mesélek, milyen volt.
biztosan nagyon érdekes lesz! én tuti nem tudnék motort szerelni, de azt nagyon szívesen hallgatom, amikor hozzáértők szétszedik és magyarázzák, mi micsoda
a végén még konkurenciát csinálsz az uradnak
fog te még sirdogálni, hogy de jóóó lenne otthon de igaz, én is mennék már, mert se annyi könyv nincs, de takarítani nem szeretek annyira, hogy ezt kibírjam itthon és amíg nincs munka, addig nem költöm én sem a pénzt
kíváncsi leszek, milyenek lesznek az első napok az "iskolában"
A deko tv fóruma?
a múlt heti ... na rémes lett nyekegtem, mint egy kiskecske, de azért reménykedek kicsit, mert a szakmai rész nagyon jó lett és azt nagyon szeretném is
amit meg a múlt héten visszamondott a a másik cég .. na azokhoz holnap megyek azt annyira nem szeretném, mert van egy kis (...) külföldi betanulás is és most SEMMI kedvem elszakadni itthonról megszakadna a kis szívem
szerdán egy másik helyre is megyek, az egészen jónak tűnik remélem, most már összejön valami és mehetek dolgozni. kezdek megőrülni lassan elmegyek napszámba kapálni
nekem is kéne pár dolgon túladni, de az istennek nem visz rá a lélek pedig se helyük nincs itthon, se nem használom őket na majd hóóóólnap
a szomszédok nem örülnek neki, hogy őrzik őket