szia Keme! itt most nem fikázásról volt szó. csak ott voltam én is mikor mentek vele és még dávid is azt mondta hogy "én azzal nem megyek,mert szar a telója". senki nem akarja felfelé tolni az árat. direkt szólva lett kakukknak,hogy nem jó a teló,hozzá legyen e nyúlva. Mert gabi is azt mondat,csak akkor nyúl hozzá,ha azt mondják,hogy csimálja meg,nem az hogy szónélkül és úgy több pénzt kér. Ezért lett is szólva. De amúgy az uram is azt mondta,hogy ha jó lenne a telója,teljesen más lenne. És egyébként azért szól csak,hogy milyen,hogy ha valakinek van rá lehetősége ,akkor csináltassa meg,mert egy jó motorral élvezet motorozni. Nem azért hogy felfelé tolja az árat. És ne érts félre,nem vitatkozásként írtam ezt a pár sort,csak végig ott voltam és hallottam meg láttam az egészet. Egyébként a sajátját is leszarozza állandóan "ugat" hogy csak pénztemető és úgysem lesz sosem olyan amilyenre ő akarja. Szóval szerintem hagyjuk abba,mert semmi értelme az egésznek. Senki nem akar senkit lehúzni, sem vitatkozni,se semmi. Csak már kicsit "elfajultak" a dolgok Amúgy meg én is kedvellek és utólag szép jó napot meg csókolomok mindenkinek
tegnapi nap sztorija, egy általam ismeretlen részen harmadik majdnem teligázon elém ugrott , egy alattomos sziklábol kiásott ott felejtett orosz lövész árok,,,,,
a következő kép supermen figura,motor felett el tova , csunya nagy combossal amit a kormány adott,,,,
tanulság: a lövész árkok sunyiban támadnak , és tavasszal harciasabb a kedvűk is ,,,,
Foci
Annyi tehetség van a magyarok közt másban, kajak, kenu, paraolimpikonok, vízilabda, sorolhatnám, erre bazzeg futnak, ha a labda a közelükbe ér, elesnek, és kapják a nagy zsét.
Na, megyek, ma egész nap ügyfeleket képzek. Ha jön ez a "Kájberbíbek", mondjátok meg neki, hogy szeretem
akkor neked is jól sikerült a hétvége
de arra van a munkahely, hogy az ember kipihenje
Dávid jól van, legalábbis a motoros esés nem tett benne kárt. viszont valaki mesélte, hogy focizott a (múlt) héten és kifordult a bokája , azzal nyűglődik most. hogy mennyire komoly, nem tudom. remélem hamar rendbe jön
A képek Nyáregyházán készültek, egészen jól kigurulta
én voltam tennap gyorsasági motorversenyen Foxyval és nagyon jó volt gondolom a képek innen nem sok embert érdekelnek
megpirosodtam a napon, de majd szépen bebarnul pár nap alatt
te mit csináltál
Úristen beleolvastam a fórumba.!
Hol tartotok már? El vannak fajulva a dolgok itt nagyon.
Ez itt azért van h jól érezzük magunkat és nem azért hogy az észt osszuk ! Sokan ahogy nézem már nem is írkálnak ide vagy csak szemlélődnek.
Utolsó válasz, neked, Solidcat, mert kedvellek:
Az az én bajom, hogy mást se hallok, mióta odavittem a Kakukk gépét, mint hogy mekkora fos az a motor. Ez nekem rosszul esik, mert én vigyáztam rá, amennyire tőlem tellett. Egyszerűen nem tudok másra gondolni, csak hogy azért fikázza folyton Csika, hogy így fos, meg úgy, mert ezzel akarja tolni az árat, vagy mittomén. Amit nem is értek, mert nem ő kapja érte a pénzt.
Mindegy, a Gábor jó szerelő, és korrekt srác, nem is tudom, miért vitázunk itt az egészről. Megsértődtem azon, hogy a Csika fikázza a volt motorom, meg engem. Ennyi történt.
Bánom már az egészet.
én meg most solidcat vagyok csak az uram nevével. És már kurvára de nem értem ezt az egészet,hiszen az egésznek a lényege az volt,hogy te "takarva" előadtad a lehúzós szöveget,amin még én is nagyot néztem. Bár az most már engem is érdekelne,hogy mivel lesz a motor gazdája lehúzva,mert arra még nem válaszoltál.
na mostmá tényleg elég legyen mert rálépek a répátokra!%!%!
egy a lényeg Keme nem akrt engem átbaszni,ti meg megcsináljátok mert ezzel foglalkoztok!és késssssssssssssssssssssssssssssssssssz
peace everybody
easy rider öcsém
szewrencsétek hogy ittam különbenm kimennék házhoz
A gumiknak mi baja volt? A féknek? Én olajjal adtam oda, azóta meg volt már szétszedve, hogy utána ki mit rakott bele, nem az én dolgom, az én dolgom tőled benyelni, hogy itt osztasz, és kapom mások helyett. Még hogy én kóstolgatlak.
Nade legyen:
KAKUKK, drága haverom, ne haragudj, hogy tavaly augusztusban elbasztam a csapágyazást, és ettől tönkretettem a hónapokkal később Neked orvul eladott híg fost, amin ettől tönkrement a gumi, fékek, telók, minden.
Egy kötekedő kis geci vagyok, aki dilettáns, rosszindulatú, mások életével játszom, és ebben most úgy elfáradtam, hogy megyek aludni, abbahagyom a "kóstolgatást" itt a fórumon, de nem csak mára.
Hm. Nem is írok. Inkább ez: