Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tetem fel új képet adatlapra szavazzatok rá sztem jó lett

thank for: Faisst
Hy!Voltamkertvárosi pályán ma bicóval nemtom nektek mond-e az a név valamit hogy Fristovári Gábor alias kacsa!Na mind1 85 be versenyzik Kawával nagyon faszán kente
ádi
tarjánban van egy fószer hivd föl, neki fix hogy lesznek kerekei, ha nem akkor hoz be neked.
szatyina:06-20/311-76-14.
amúgy én , 80 nál vertem telibe egy suzukit hátulról, és csapodtam neki a szemből 30-al érkező kamion oldalának, meg a pótkeréknek, ugyhogy tudom mien érzés ez.
meg mikor fekszel az ágyban és mullik a fájdalomcsillapitó hatása, na az még szarabb.
vagy mikor látod hogy hogy is néz ki a motorod.
jók lettek a videk majd h-h-h...kb 21 our körül pls gyere mán msn re kicsit! kéne még néhány vid meg az a kép amit csináltál mert az nagyonzsír
nem tud vki 1992 es 125 ös yamaha dt re első vagy hátsó kereket eladni nekem (felni,küllő,agy)
tettem fel videókat
ma csináltuk
onboard exc 125 meg át a gáton vagy mi
az onboardon én kameráztam ott ahver vezetett..
de a gátosat én nyomom
Nekem már megvolt 90-el is, én sem kívánom.
de jobban néz ki mint a drz. Drz ből inkább supermotot vennék. azok jól mennek
kawák nem olyan jók hidd el. szervízigényes és almálik alattad a motor. mondjuk ez inkább a a125 ös kategóriában jellemző. MIND1 YAMAHA POWER.
nem tud vki 1992 es 125 ös yamaha dt re első vagy hátsó kereket eladni nekem (felni,küllő,agy) ? ugyanis picit üt az első kerék a pénteki bukta miatt, 90 nél az állatt rámhúzta a kormányt a belső sávban a hungária krt n és fellökött, az első kerék meg kapott 1 szép nagyot a sín melletti buckától. (csodálkozom hogy csak 1 picit üt. 80 nál egy ekkora ütéstől ketté kellett volna törnie.
Nem kívánom senkinek hogy 80 al szántsa fel az aszfaltot
Szerencsére az yz men excel felnik vannak azok tuti nem ütnének.
inkább kawa+yamaha mint suzuki
inkább a suzuki vagy yamaha
nekem tetszik a fejidom, de tényleg olyan nagy böszme állat benyomását kelti, de lehet, hogy tévesek és 80kilósXD
Fő az egyetértés
Kinek a pap kinek a palan....
Háát nemtom...
Nekem nem tűnik nehezebbnek mint egy WR450 de hát ki tudja...

A lámpa viszont sztem kegyetlen brutál (jó)!
Biztos jó, de ahogy ránézek, egy nehéz dögnek tűnik, aztán kitugya....
Amugy ez az új kawa stílusú lámpa se teccik ezen.....
Hi újra!

Nemtudom láttátok e már de 2007-re jön a Kawasaki 450R

Lehet ennek valami köze az állítólag uigyancsak 2007-ben debütáló DRZ450-hez?
aloha!
pedig elég drága olaj,990ft/l...nem tudsz valami olcsóbbat?
akkor jó mert a szerelőm is ezt mondta
arol 2t....légszűrő? olyan nem kell a motorba
valaki ajánljon már nekem egy jó 2t olajat és mennyibe kell keverni? Meg engem is érdekelne a légszűrőmosásos dolog,h hogy is kell
ja,ok bocsi mihu akkor többet nem irok..
mert hülye vagy
Csöppü Péter...Talma rokona (Asszem Nagybátjya) Most már 1 Gsx-r 750 van neki... itt dolgozik a 3.kerben vmi árnéykolós,fóliás cégnél,lehet hogy onnan ismerheted