gerle...én letöltöttem a Supercrosst de franciául ...kéne hozzá felirat..mert non király filmnek nézem dehát ha nem értem ....férreértés ne essék ...vki tud hozzá feliratot???....mx akkor jó ha szereted az edzett dolgokat...gondolom te is az vagy
üdv!!!
moi a hejzet erre? valaki le tudtta tölteni a supercross t és meg is tutta nézni? én nem még
de nem sokár elmegyek a haverhoz és meglesz
amugy meg nem ártana már egy forradalom.. ja és monta a papám h 56 ban is igy kezdődött....
ihi hátha lehetne egy két uj vasat a szalonbol elhozni meg egy pár tartálykocsi benzint
én is bíztam benne ...no meg magamban...mindíg kérdik h nem nehéz megtartani ezt a mocit-127kg...én meg 55...mondom nem edzett vagyok már ahhoz..meg máshoz is -de ez az én dolgom
remélem a kisasszony nem sértődött meg de a hölgyeknek könnyebb edzeni a nyakukat aminek persze mi csak örülünk á nem hiszem vagány csajszi nem sértődősködik könnyen ja a kutyám a Janó és köszi jól van,most evett
Szerintem meg inkább motorozzunk haggyuk a politikát a többiekre! Én nem vagyok erre kiváncsi megvan a magam véleménye,de kinek nincs Én 20 éve is motoroztam meg mostis,meg 10év mulva is akarok akkor sem érdekelt ki kormányoz amikor 450ftért teletettem az enduró tankját és irány a nagykevély meg most sem amikor 3000 is kevéslenne
Helló! Husky wr360-valaki tud mondani valamit, hogy mennyit kell bejáratni új dugóval? A henger nicasilos.. Mert hallottam már mindent, hogy ezt majdnem crossmotor elég egy tank is bejáratásnak + az ellenkezőjét is mondták már. Várom a hozzászólásokat.. Ha senki semmit nem tud mondani, akkor 3-4tank 1:25-ös 1:30-assal bejáratom..
Na még 1 et szólok ehez a tengapi dolgokhoz:Bazzeg nem azért nem vagyok politikus(de apám az)de a fasz kivan a sok lázadóval nemtom mit szólnának ha odamennének a házukhoz és azt is szétrombolnák akár csak az MTV t.Mellesleg most meg mit háborognak a Fidesz talán sokkal többet tett ennél?Gyurcsány is megmondta "azonkívül hogy kirángattuk az országot a szarból" Megjegyzem nem vok Mszps!!!!!
moi a hejzet erre? valaki le tudtta tölteni a supercross t és meg is tutta nézni? én nem még
de nem sokár elmegyek a haverhoz és meglesz
amugy meg nem ártana már egy forradalom.. ja és monta a papám h 56 ban is igy kezdődött....
ihi hátha lehetne egy két uj vasat a szalonbol elhozni meg egy pár tartálykocsi benzint
És kivel csapattad?
Tényleg, Janó hogy van?
Nem, gálya