Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

laci szerintem egyértelmü hogy rövid távon oda vágod a ksi 2ütemö szöcskéddel,de hoszu távon végesebességre jobb a dr!
Szevasztok az egyik gyerek kihivot versenyre.Véleményt kérek hogy egyforma vezetési stilusu soföröl van szó.Nekem egy 125cmmKX van nekei egy 600 DR.Ki az esélyeseb terepen egy mezei dülö uton ahol vannak gödrök de van gyorsulos szakasz is!?
milyet?
áh!pont ma beszéltem Feri haverommal és neki is azt mondtam nem ezt,hanem a következő mociját veszem meg jövő nyáron
addigra jó lesz a alábad?
me glesz motorod?
kb egy hónap mulvára tervezzük
igen!
Oks, megprobálok belépni, csak ledobál....
Ujabb kérdést tettem fel a weblapra
lécci nézzétek meg mert fontos
gportal.hu/portal/dirtbikeride...
siki msn
Amugy milyen zene szól alatta, mármint előadó?
Mit jáccotatok?
na látom egy pár gyökér leszavazta a vidim háát akkor nézze inkább az mz-t de lehet,h a zene nem jön be az indiánoknak
Nektek meg van a Porban az igazság c könyv, id. Kökényesitől?
Ha vkinek kell akkor szoljon msn-en....
erről jut eszembe
amikor olaszban voltunk jáccani akkor este az uccán a csajoknak azt mondtuk hogy
csáóóó fákundó szádomázzzó
naná,h békási
naná,h szadómazó
sm nálam zadomazó
Őt is Gyurinak hívják.... ha meglesz az sm szett akkor reszkethet lol
béna kökény
A Honda kihozta a CRF 250 X típust.
Ezen gyári lámpa van.

A Suzuki is hoznatna ki valami hasonlót.
ja és a quadosok azok nagyon állatok... kenték neki ja és a gagyi 88 se rossz az egy állat h ugy fogalmazzak jol keni!
üdv!
letöltöttétek a filmet??
amugy drz 450 lesz jövöre márciusban jön ki....

de lehet h nem drz a neve hanem rm z akármi vagy mi de rmz blokkos lesz

kishapsi it vagy?

voltam a futamon a ktm kupában horváth első lett a többit nemtom... de elég kicsi gyerek ek is vannak a 125 között meg a 85 sk se voltak gyengék az egyik 85 s 3 körön keresztül egymáson voltak de aztán a 450 es elment melette... kökényesi 2 lett vagy 3.... rajtnál lefulatt a gép és 13 ként jutott ki.... azért nem kenték rosszul....
de csak az aksis jöhet szóba
OK.
Valahonnan gerjeszteni kellene az égőbe a enegiát.
Az aksis, elemes megoldás nem OK.