Ennyit majrézni! Simán odamész és ahogy a mondásom tartja "motort,kocsit,feleséget úgy választ az ember,hogy elötte jól meghajtja" Aztán ha nyűgje van úgyis kijön!Tapasztalat:/Akik 8 szerelővel mennek járművet venni azok a jót elcseszik majd jól belenyulnak a kakiba /Elmész a zoozee val ránéz és kész!Képről nem lehet motort venni! Ha megvan azseton mi a baj???? Add nekem én majd aznap megveszem a mocit Ne parázz találj egyet ami tetszik azt hajrááá
internetről nemtucc belenézni a blokkba
ugy menny motorért hogy viszel egy szerlőt magaddat vagy te szétszedet a motort és megnézed hogy jó e...dugó,hajtókar henger gyuruk stb...
de igy nemtom ki megy vásárolni hogy szarrászedi a gépet
jaja vagy én szopatok
teljesen befosacc itt azért vannak kivételek,és remélem én egy kivételt fogok ki
meghát valamennyire fellehet rá készülni,egy kis tudással,amit én pl zoozee-tol várok.
Éppen szobafestő mázoló vagyok otthon, most is tiszta festék a kezem,de már ennek a keyboardnak amúgy is annyi... sok sör borult bele németben
Szóval munka van bőven nálam, más meg iskolában van. Vége a nyári pihinek.
A drz ről meg majd írok, ha én is többet tudok majd. elvileg nemsokára meglesz, és akkor áradozok róla, de előbb nem felejtem el megnézni a tankot, h tapad e rá a mágnes
tehát akkor xart sem számít. akkor szerintem maradok az olcsó 110esnél
Szerinted egy deestone nem bírna ki egy ősz tél tavasz szezont?Hobbienduró céllal?
ugy menny motorért hogy viszel egy szerlőt magaddat vagy te szétszedet a motort és megnézed hogy jó e...dugó,hajtókar henger gyuruk stb...
de igy nemtom ki megy vásárolni hogy szarrászedi a gépet
jaja vagy én szopatok
meghát valamennyire fellehet rá készülni,egy kis tudással,amit én pl zoozee-tol várok.
motorvásárlás tudjuk milyen...vagy szopsz vagy nem...de álalába szopsz
www.hasznaltmotorok.hu/hirdete...
ne utszát mondj,hanem inkább valami angyobbat pl morgo temetö,vagy opel csösz stb...
Szóval munka van bőven nálam, más meg iskolában van. Vége a nyári pihinek.
A drz ről meg majd írok, ha én is többet tudok majd. elvileg nemsokára meglesz, és akkor áradozok róla, de előbb nem felejtem el megnézni a tankot, h tapad e rá a mágnes
nekem is 100lovas lesz mint wukknak
levmik@freemail.hu
aki akar még felvehet, most közzé teszem
mert érdekelne pár dolog konkrétan.
Szerinted egy deestone nem bírna ki egy ősz tél tavasz szezont?Hobbienduró céllal?
hamár életben most nemtom..majd nyomom virtuálisan
Amúgy honnan tudtad?