Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aloha
Ennyit majrézni! Simán odamész és ahogy a mondásom tartja "motort,kocsit,feleséget úgy választ az ember,hogy elötte jól meghajtja" Aztán ha nyűgje van úgyis kijön!Tapasztalat:/Akik 8 szerelővel mennek járművet venni azok a jót elcseszik majd jól belenyulnak a kakiba /Elmész a zoozee val ránéz és kész!Képről nem lehet motort venni! Ha megvan azseton mi a baj???? Add nekem én majd aznap megveszem a mocit Ne parázz találj egyet ami tetszik azt hajrááá
internetről nemtucc belenézni a blokkba
ugy menny motorért hogy viszel egy szerlőt magaddat vagy te szétszedet a motort és megnézed hogy jó e...dugó,hajtókar henger gyuruk stb...
de igy nemtom ki megy vásárolni hogy szarrászedi a gépet
jaja vagy én szopatok
meg persze mindenki mástol...........
teljesen befosacc itt azért vannak kivételek,és remélem én egy kivételt fogok ki
meghát valamennyire fellehet rá készülni,egy kis tudással,amit én pl zoozee-tol várok.
Vagy szopatsz
ez szerintem sxs...és ha az akkor emg valami baj tuti ezzel is van....dehát
motorvásárlás tudjuk milyen...vagy szopsz vagy nem...de álalába szopsz
kicsit kamu szaga van ennek a kmt-nek is!
www.hasznaltmotorok.hu/hirdete...
jah és merre fele lax nyiregyen?
ne utszát mondj,hanem inkább valami angyobbat pl morgo temetö,vagy opel csösz stb...
és evenx mennyi az a nemsokára??? 1hét 2 hét...??
Éppen szobafestő mázoló vagyok otthon, most is tiszta festék a kezem,de már ennek a keyboardnak amúgy is annyi... sok sör borult bele németben
Szóval munka van bőven nálam, más meg iskolában van. Vége a nyári pihinek.
A drz ről meg majd írok, ha én is többet tudok majd. elvileg nemsokára meglesz, és akkor áradozok róla, de előbb nem felejtem el megnézni a tankot, h tapad e rá a mágnes
hali,igen activak vagyoktok
én is ezeel nyomulok
majd ha meglesz
nekem is 100lovas lesz mint wukknak
evenx képet kimerítő áradozást stb kérünk a dr-z ről
Add meg a cimed
vegyél fel engem
levmik@freemail.hu
aki akar még felvehet, most közzé teszem
pillanat nemtom mi a cimem
Laci van msned?
mert érdekelne pár dolog konkrétan.
Evenix! Mije drz??
tehát akkor xart sem számít. akkor szerintem maradok az olcsó 110esnél
Szerinted egy deestone nem bírna ki egy ősz tél tavasz szezont?Hobbienduró céllal?
na megyek motocrossozni xboxon
hamár életben most nemtom..majd nyomom virtuálisan
Milyen DRZről?

Amúgy honnan tudtad?
a szép hiányzott oda mint a hatgyűrűs dugód!!