Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tucc nekem mutatni egy térképet?
mert most nemtom hogy hol van
miért ne? mindig jól jön összesen 5 van itthon...3 első meg 2 hátsó
végülis jah,megérte
ok
éés xlzx minek neked enyi gumi
hát bazdmeg.....a 30ezres gumit(mert neten annyiért árulják) nem fogom ott hagyni 1600 Ftért....
gyuri mennyi rohadt gumi van már otthon meg ien felesleges kacat amire muszály volt lecsapni?
jah nem is mert 2ezerért árulta az ember és 1600ért adta oda szóval 9-10ezerér eltom adni,mert télleg kb 95%os
lengyel piacon jah,ahol az autópiac is van...kurva sok gumi+szerszám volt... ilyen gummák voltak 2-3-4ezerért...kurva olcsó

és hol veted a gumit?a lengyel piacon?
ott csak ruhák vanak hiszen
vagy meik részén a városnak?ott a buszállomás melett?
nyáron voltam vagy 10x
mikor voltál itt veszprémben?
nah itt a michelin...michelin t 63...mésg szőrős,5ezerért elviheti bárki
100 forintos kérdés: Mit vigyen magával ez enduros a táskában? Milyen szükséges szerszámokat ill. alkatrészeket hogy ne ragadjon kint a semmi közepén. (2t gépről van szó)
az 5900...
Az nem gyenge
Most néztem meg. sajnos a C10 12 körül van, a C11 meg 9 körül. sajna már több mint egy huszas, és egy szezon egy gumi...Ősz,tél,tavasz
Deestone mennyiér van nem tudja valaki? az nagyon olcsó, amint hallottam.
figyelj én michelin cross gummát vettem veszprémben(vmi lengyel piacon) 2 ezer Ftért....és vadi új KETTŐ EZER FORINT VOLT. az olcsó
Ez maradjon egyenlőre titok.Annyit elárulok, hogy 2 éves és 3000km van benne.
Nah de majd legközelebb remélem már a vigyorom és a motor egy fényképen lesz, és akkor meglátjátok ti is .
De nem merek előre mondani semmit, nehogy ne valósuljon meg. Ez egy álom nekem, ami remélem teljesülni fog.
cross gumit tud valaki olcsón? új érdekelne, vagy nagyon jó állapotú. Mindjárt körülnézek a neten.előre 21es, hátra elég akár 110/90 18as is.
Tényleg valakinek van véleménye? mi a különbség egy 110/90 és egy 130/90 között? nem a technikai paraméterek érdekelnek,hanem a gyakorlati viselkedésük terepen.
és akkor elárulod a kiszemelt masina márkáját,???
Nem nem néztem meg a huskit! Nem kell európai masina. Maradjunk annyiban, hogy biztosan sokáig jó gép lesz alattam. Már le is van beszélve, csak még anyunak kell jóváhagynia, a kavics a zsebemben.

Visszatérve a huskira: honnan tudom, hogy éppen nem azért adják el mert eszi az olajat, még összeszakad benne valami, és 200ezerért plusszba leshetném a garázsban milyen jó kiálású motorom van, mert egy tapodtadt sem lenne képes menni,mert pl éppen a szelephimbára várnék karácsonyig.....
evenx,milyen masina alakul,csak enm egy uj dr-z?
voltál megnézni a huskyt? vagy mi lesz?
Halihó!
Miujság ifjoncok?Sajna bekrepált a gépem, és nem tudok veletek lenni olyan sokat.
Már itthon vagyok, sokat kell dolgoznom, holnaptól festhetem a házat
Hja úgy néz ki elég forrón alakul egy kis masina nekem. Meglepi lesz, mondjuk a legnagyobb meglepetés nekem lesz
ő nem tom....talán. de most esik az eső.
Ne matekozzatok, cask holnap kezdődik a kínzás .....
Mellesleg..Gyuri, ma is jöttök felénk?