100 forintos kérdés: Mit vigyen magával ez enduros a táskában? Milyen szükséges szerszámokat ill. alkatrészeket hogy ne ragadjon kint a semmi közepén. (2t gépről van szó)
Az nem gyenge
Most néztem meg. sajnos a C10 12 körül van, a C11 meg 9 körül. sajna már több mint egy huszas, és egy szezon egy gumi...Ősz,tél,tavasz
Deestone mennyiér van nem tudja valaki? az nagyon olcsó, amint hallottam.
Ez maradjon egyenlőre titok.Annyit elárulok, hogy 2 éves és 3000km van benne.
Nah de majd legközelebb remélem már a vigyorom és a motor egy fényképen lesz, és akkor meglátjátok ti is .
De nem merek előre mondani semmit, nehogy ne valósuljon meg. Ez egy álom nekem, ami remélem teljesülni fog.
cross gumit tud valaki olcsón? új érdekelne, vagy nagyon jó állapotú. Mindjárt körülnézek a neten.előre 21es, hátra elég akár 110/90 18as is.
Tényleg valakinek van véleménye? mi a különbség egy 110/90 és egy 130/90 között? nem a technikai paraméterek érdekelnek,hanem a gyakorlati viselkedésük terepen.
Nem nem néztem meg a huskit! Nem kell európai masina. Maradjunk annyiban, hogy biztosan sokáig jó gép lesz alattam. Már le is van beszélve, csak még anyunak kell jóváhagynia, a kavics a zsebemben.
Visszatérve a huskira: honnan tudom, hogy éppen nem azért adják el mert eszi az olajat, még összeszakad benne valami, és 200ezerért plusszba leshetném a garázsban milyen jó kiálású motorom van, mert egy tapodtadt sem lenne képes menni,mert pl éppen a szelephimbára várnék karácsonyig.....
Halihó!
Miujság ifjoncok?Sajna bekrepált a gépem, és nem tudok veletek lenni olyan sokat.
Már itthon vagyok, sokat kell dolgoznom, holnaptól festhetem a házat
Hja úgy néz ki elég forrón alakul egy kis masina nekem. Meglepi lesz, mondjuk a legnagyobb meglepetés nekem lesz
mert most nemtom hogy hol van