Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok valakit nem érdekel a mocim? eladó.
Faisst mi van a mosómedvével? Vazee túl nagy a vidi pedig csak 35sec hiába a segítség nem engedi felrakni pedig a zene sem jött össze ez nem az én sportom
nem megy a vidi feltöltés,error 403
Szerintem is öreg szart már nem érdemes venni,de azt ne felejtsük el,h ezek versenymotorok úgy hogy nagyon nézd meg mit veszel mert kifoghatsz párévesből is szart!viszont kicsit régebbiből is jót/nem ezeréves romra gondolok/de szerintem egy RM125 tel sem járnál rosszul valami fiatalabbal2001 től,mert talán azokkal nem annyira versenyeztek mint a cr rel,mondjuk az tény h a CR a legjobb!!Viszont lehet,h neked nem annyira fekszik mert nagyon hirtelen a honda lórugásszerüen megindul és ha nincs kellő tapasztalatod nem biztos hogy az erősebb a gyorsabb/ki is kell ülni/!nem hátrány ha valaki olyannal mész venni aki tényleg ért hozzá nem csak gondolja talán ha zooleeval is megtudod beszélni,h nézzen rá nehogy belenyulj valamibe!
reggelt...asszem ma megnézem a hűtőt,ha van benne elég víz akkor nem tom mi van....talán nem tetszik neki a repsol,de nem hiszem....télen blokkban van olaj csere(milyet tegyek majd bele )
aztán ha a hűtő jó akkor indulunk ma is csapatni
ja spy14 ilyet vegyél ez 98-as 125 cr honda!!!
husky ébredjél! megyünk 10-kor ÖMV kút vazze!!!
azért okosítalak valamennyire , mert ha ki vagy képezve motorvételre akkor nagyobb esélyed lesz a jóra!!!
nem baszogatlak csak jót akarok neked!!! majd lesz időm leírok 1-2 dolgot mire kell /szerintem / odafigyelni vételnél de ez se garancia semmire de költségkímélő az tuti !!
na lépek mert be kell rúgnom a lovacskát!!
aloha
faja már neked zoozee,meg mindenkinek akinek bármilyen off-road gépezete van!! mehecc/mehettek endurozni,nagy sár,fasza terep,jo kis utak,sok domb
remélem legkésöbb karácsonyra már én is zuzhatom az ipart!
az a baj az ilyen agyonverésekkel , hogy ilyen motorrokra garancia nincsen /újra se/
és mikor az elején megtekintett/kipróbált állapotban megveszed utána már nem nagyon ugrálhatsz
ha meg a rejtett hibákat is beleveszitek a papírba ...arra meg azt mondja a gazdi ,hogy ő nem tud ilyenről
még pereskedni se kell nemhogy verekedni...és ugyanúgy nézheted a garázsba az új lovad ami persze nem működik de legalább öreg szar amire rá kell dobni 200-at , hogy eladhasd mert annyiért még nem mehetsz vele mert azonnal elromlik és néhány évig áll még benne a pénzed mire már nem veszi meg annyiért senki és öngyilkos leszel...!!
ezért gondold át és ne kapkodd el !! ja és ne vegyél szart!
ja jo reggelt!
nem haragszok igazad van,és nem is fogom,legalábbis nem szeretném elkapkodni
de mivel nem vagyok,profi ebben a témában elég nehéz lesz megállapitani,hogy melyik a jo moci a sok közül,de majd lesz valami
de az tuti,hogy cr kell!!!
jó reggelt !
szia spy14 ! engedj meg egy szösszenetet mielőtt endúrózni indulok

"kiváncsi leszek arra a pillanatra mikor lesz cross mocim,egész életemben arra vágytam/vágyok"

ha nagyon kíváncsi vagy és nem akarod , hogy egész életedben rossz emlékként kísértsen a pillanat amire annyira vársz/vártál
akkor ne vegyél szart és ha lehet törekedj arra is, hogy minnél újabb motorod legyen /de inkább a jobb gépet választását tartsd szem előtt és figyelj oda mielőtt elkapkodva bármit is veszel /!!!
ha 400 forintod va akkor keress egy redes cr-t /aluvázast98-as / ezt igazmondónak írtam ide
de legyen jó állapotban ne kapkodd el arra kérlek,és ne helyettesítsd ezt be egy 300 ezres 92-es szutyok ktm-mel mert ha arra még 200-at költesz akkor se lesz 98 as cr ez biztos mert ezek újnak is szarok voltak nem hogy mikor már 14 évesek!!! ezt hidd el nem szabad nagyon öreg szemetet venni mert csak a baj van velük, agyon vannak javítva dágvány alkatrészekkel és vigyázz mert mindenki a saját lovát dícséri a piacon meg hazudik ezt azt , hogy rádmelegítse a motorját !! ne legyél veréb akit megfognak a lószarra!... arra lesz más ...ha már idáig vártál ne kapkodj és ha pénz van akkor motor is inkább amíg az idő telik spóroljál és megjön a jó vétel ! türelem és bocs ,hogy apád helyett apád voltam kicsit de nem akarom ,hogy megszívd azokat a csöcsöket amit mi megszívtunk már ....!
de ha én veszek bámennyiért is egy bárhány éves mocit,és bexarik vissza megyek a tuljahoz és agyon verem az holt biztos,
ohhhh,már nem tudok mit mondani,mert ma is anniyra fájt a szivem mocis talin ottt csapatott a sok crossok én meg bringával döcögtem komolyan már sirok esténként kiváncsi leszek arra a pillanatra mikor lesz cross mocim,egész életemben arra vágytam/vágyok
semmiképpen ne erőltesd a dolgot
Ez a zsembery egy KTM szaküzlet Veszprémben, nem azon az uton van amelyik az Interspárhoz vezet ha a Budapesti útrol jövünk? használt motorok is vannak?
zoozee én is nézegettm 92-93as ktm-eket de akkor asszondod hogy nagyon nemérdemes venni egy olyat??
nehogy öreg szemét ktm-et vegyél mert nagyon megverlek
hát ja most egy ideig biztos pihenteti amíg pénze nem lesz..... kár dehát én mondtam neki hogy MZt vegyen ! (csak vicc volt )
az gáz,nagyon nagy gáz
nézitek a meccset? elég siralmas..............
jaja! hát tegnap megállt egyszer csak, aztán ma először gyertyacsere mer ez szokott lenni baja mostanság de nemezvolt! mentünk tovább mondom szedjük már le a hengerfejet a biztonság kedvéért és belenézünk és megrepedt a henger ! a gyűrűből letört egy kis darab és szerintem az okozta ezt..... ugyhogy bazzzzzzzzzzz