teljes mértékben.gyerekek mindenkitől ezt vérom el mint zoozeetól keverékkel együtt minden pöpecül kiszámolva ez példás és mindenkinek ez legyen az irányelv.naon köszönöm
Nem vagyok stréber, csak évnyitó után 6órát megtartottak...
Már most elegem van az idei évből....Akkor mi lesz velem télen, amikor még motorozni se lehet csak módjával? Kb meg fogok őrülni...
szeva
nem lehettünk mi nem azért mert mi nem vagyunk őrültek hanem azért mert mi csak az egri várig mentünk el! és mi 4-en indultunk és kiesett mellőlünk egy srác ezért ott már csak hárman nyomtuk !
néztem a fogyasztást és 100-ra csak 10 litert ivott a cr igaz endúróba de sehol nem lehetett gyorsabban menni tempóban!
15.000 ft 41 L nyál (castrol R2 - vel 1:40 -be keverve) akkor .....1 L keverék = 365 Ft
akkor egy ilyen 100 km-es út 3650 ft csak a benzin + az amortizáció / cr250 endúrózva de nyélen/
ezt azért írom mert crosspályán közel a dupláját lenyeletem vele
sutyerák kielégítő a fogyasztásról iromány??
destont ne vegyél mert egy rakás szar nekem volt fön, még az állásban is elkopott .
nekem szerléssel együtt 8800 volt a c10.
de eddig ahol néztem mindig olyan 10500 volt a gumi csak. a lényeg hogy tudni kell hol kell veni ezeket.
Rádásul 2 külön dologról
Sok midenen meglepődnél
De sok új évfolyamtárs van, még nem viszgáltam meg őket nagyon, de van pár érdekes szerezet köztük...
Már most elegem van az idei évből....Akkor mi lesz velem télen, amikor még motorozni se lehet csak módjával? Kb meg fogok őrülni...
aloha
nem lehettünk mi nem azért mert mi nem vagyunk őrültek hanem azért mert mi csak az egri várig mentünk el! és mi 4-en indultunk és kiesett mellőlünk egy srác ezért ott már csak hárman nyomtuk !
néztem a fogyasztást és 100-ra csak 10 litert ivott a cr igaz endúróba de sehol nem lehetett gyorsabban menni tempóban!
15.000 ft 41 L nyál (castrol R2 - vel 1:40 -be keverve) akkor .....1 L keverék = 365 Ft
akkor egy ilyen 100 km-es út 3650 ft csak a benzin + az amortizáció / cr250 endúrózva de nyélen/
ezt azért írom mert crosspályán közel a dupláját lenyeletem vele
sutyerák kielégítő a fogyasztásról iromány??
Kiváncsiam várom!
nekem szerléssel együtt 8800 volt a c10.
de eddig ahol néztem mindig olyan 10500 volt a gumi csak. a lényeg hogy tudni kell hol kell veni ezeket.