Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De kihalt a dolog! A TANÁRNŐ MONDTA,HOGY HUZZUK MEG A SZÜNETBEN A MARGÓT!!!
és ha már ott voltatok a várnál akkor miért nem mentetek el a murva bányához?
teljes mértékben.gyerekek mindenkitől ezt vérom el mint zoozeetól keverékkel együtt minden pöpecül kiszámolva ez példás és mindenkinek ez legyen az irányelv.naon köszönöm
olyan sokmindenen már csak nem
Simán
Rádásul 2 külön dologról
vazeee egyszerre topicba meg msn en is dumcsizunk
Miért ülhetnél be?
Sok midenen meglepődnél
hmmm ha a mostani fejemmel beülhetnék a hátsópadba......
Jó csaj van, bukott lány nincs....
De sok új évfolyamtárs van, még nem viszgáltam meg őket nagyon, de van pár érdekes szerezet köztük...
És vannak jó csajok az osztályban? Valami új bukott lány
Nem vagyok stréber, csak évnyitó után 6órát megtartottak...
Már most elegem van az idei évből....Akkor mi lesz velem télen, amikor még motorozni se lehet csak módjával? Kb meg fogok őrülni...
végre! már azt hittem mindenki stréber
én vok

aloha
Na mivan? Mindenki a suliban van nagy a csönd senki sem lóg
nem kellett volna,inkább teligáááz a motor majd megoldja
azon gondolkodom, hogy tegnap motorfékeztem egyet és lehett attól lett csapágyas a cr ?
spy lesz egy kis időm írok neked valami okosat addig gyűjtsd a lét!!
szeva
nem lehettünk mi nem azért mert mi nem vagyunk őrültek hanem azért mert mi csak az egri várig mentünk el! és mi 4-en indultunk és kiesett mellőlünk egy srác ezért ott már csak hárman nyomtuk !
néztem a fogyasztást és 100-ra csak 10 litert ivott a cr igaz endúróba de sehol nem lehetett gyorsabban menni tempóban!
15.000 ft 41 L nyál (castrol R2 - vel 1:40 -be keverve) akkor .....1 L keverék = 365 Ft
akkor egy ilyen 100 km-es út 3650 ft csak a benzin + az amortizáció / cr250 endúrózva de nyélen/
ezt azért írom mert crosspályán közel a dupláját lenyeletem vele
sutyerák kielégítő a fogyasztásról iromány??
zoozee jut eszembe létezik hogy jártatok itt aranyhegyen,amit a vonatról fényképeztél? anyu mondta hogy 8-9 őrült csapatott fölfele
hy,én most jöttem meg a mozibol,faja volt zoozee!hol vannak a délelött emlitett motor vásárlási/tippek,szöszenetek??
Kiváncsiam várom!
Itt van pár photo a mai lacházi motocrossról, faca volt .. nah csákó.
destont ne vegyél mert egy rakás szar nekem volt fön, még az állásban is elkopott .
nekem szerléssel együtt 8800 volt a c10.
de eddig ahol néztem mindig olyan 10500 volt a gumi csak. a lényeg hogy tudni kell hol kell veni ezeket.