Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valahogy biztos, de szerintem nem kókányolj...
Inkább gyári legyen...
Nekem alakulgat a cagiva w8, kösz Gyuri, hátsó sárvédő, és ülés alatti idoma van...tankon lévő nincs, de majd lesz...
Már csak a DT-t kéne eladnom....
hali,megjöttem a cspatásbol,most egy hülye kérdés:szerintetek ebbe a honda vázba belemegy a 250 tz blokkja??http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=35840
most már igazmondo barátunkat meg kell kérdezni én nem vágom az eu masinákat
92-93-94
lassan föloperálom énis a dunlopot,mert a mitasnak vége....oldalt is elkopott ma 1 kanyarban odacsavartam neki aztán tette a hátulját a drága
lehet hogy a slickgumigyárban dolgozik és így kezelik elő a crossgumit rossinak!!!
betonra ez a gumi jobb na jó csak vicceltem gratula a géphez 94-95?
amúgy gratula a geppához ........jó terepre a gép....persze erre már kéne gumi is mert a lóerőt azzal viszed rá a pályára ...remélem élvezni fogod !
le is fullaszthatod de csinálhatsz rá egy slusszgombot nem nagy ügy ott van a tank alatt valahol a gyújtásdoboz meg a trafó abból onnan vezessél két kábelt amit ha összeérintesz akkor leáll a ló, egyik test a másik a trafó kábele(1)!de amúgy szerintem ott ez a káűbel csak nem ér ki a tank alól vagy szét van húzva a csati és a kiálló része a gombbal együtt eldobódott!
ilyen a husky huskyja is csak 610-es hányas az évjárat? szerinted
húzd le a gyertyapipát
na most megeyk vele egy karikár... majd jövök nemsokár...
tom... első hátsó...
gumik kuka....
Nem velem esett meg az eset, hanem egy eber elesett....Konkrétn a Cagiva W8al amit kinéztem...
itt van.. de nicsen leállito gomb és deko val álitom le és sztem az káros mit csináljak? szerezzek rá ehy leálito gombot? de csak ijen gyujtás meg szakito gomb kéne vagy vészleállito gomb... de lehet h ez a 2 u.a
1 fekete supercity bazdmeg... mellesleg itt az én ex supercitym...

és ilyen lett a srácnál
ha fogod a kormányt és úgy ugratsz orrossal bele a következő ugrató felmenőjébe akkor a csuklód törik el leghamarabb a többinek ezután lesz baja rendes motorsulikban ezt oktatják hogy ijedtedben ne kapaszkodj reflexszerűen hanem engedd el a kormányt mertakkor nincs akkora baj mert ha fogod oda az az évi bajnokság de amatőrbe is érdemes így csinálni!
amúgy a motor elég sokat kibír
Hát mind 2 oldalra kéne....
polgárdi bontóban volt 1 fekete bontva
kép?
Ne tessék kötekedni, hanem válaszolni a végre tőlem szokatlan móon normális kérdésre....
Cagiva w8, vagy Super City idomot nem tud valaki, a tank melleti...ami a hűtőt fedi...
üdv!

nics leállitó a mocin dekropmesszorral állitom le sztetek káros neki akitől vettem az is igy állitotta le mindig.... hogy állitsam le? deko val vagy lefullasszam?
melyik lóra gondolsz?
Na azt mondjátok meg nekem, hogyha egy motor az ugratás végén, nagyon orra érkezik, és ugy megpördül, hogy a lovas kezét öri, a ló pedig hullajtja az idomait, akkor a váz futóműnek lehet e baja?
Ha mégse tetszik nekik a rieju, akkor szólj nekik hogy van egy eladó 80as DT....
Na de komolyan, ha tudtok valaki....