Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na én is naon jót motoroztam, de már naon naona naon naon naon érik a nagyobb masina csak anyáéknak ez a hülye kritériumuk van h meg kell lennie ősz közepe-végéig már a pénz is megvan rá szal már csak az rxet nem szabad összetörni(az a pénz 3/4e:D)
roekjozsi a 80as crt szereltétek?mi volt a baja:?
sziasztok! ma ugylátom nem volt nagy pörgés Egész délelőtt haver cr-jét szereltük, de nem lett túl sikeres nap ugyhogy egyedül kellett mennyek motorizni de nagyon jót mentem%
na mondjatok vmit!?
zoozee 7,3-at tettem bele azt mondta a csávó,, tegyek még hozzá??? mert a szintet nem látom vagy járasam meg és várjak hátha akkor lefojik meleg motornál???
hát nem tom,ma nekem is voltak gondok...melegedett de iszonyatosan. pedig húztam ám neki. holnap megnézem h mennyi víz van benne....aztán télen motor oil csere...lehetséges h azért mert most a repsol competition van benne a motorexx után? de hát az előző is szerette a repsolt
hát bammeg én megtankoltam elmentem vele 76km-t(csak terepen tőgázon ) és tartalékra kellett tennem amúgy kb.:6litert evett meg+ a tartalék megmaradt lehet hogy állíttatnom kell a fogyasztáson , vagy ez terepen cross gumival normális ???? nem tudsz segíteni azzal kapcsolatban amit előbb leírtam???? amúgy a kenőolajat neked hogy eszi???
ha kiengedted a régi olajat és az újból betöltöttél 750 ml-t és az nem folyt ki mert a leeresztőcsavart visszatatted akkor mehetsz vele bátran !
hát kérlek,aszfalton csak csutkán megyek,de most is teli tankkal mentem el,alig fogyott el vmi az 50km húzos terep után ez megáll akár 5literbe is a vegyes fogyasztás,előző meg 6ot evett átlagban....de 6,5nél nem eszik többet!
xlzx! ne mond már, hogy az rx 5 literet eszik 100-on??az nagyon kevés vagy olyankor nem nyomod neki??? akkor biztos aszfalton mész
na az zsír
na megyek egy házi buliba
majd re holnap
bye all
na meg arencámot ...
hát figyelj,9-10 literes a tank,nem vágom pontosan,én 170 km-re tankolok 9 litert....szal nem fogyaszt sokat. szentem ha elmész endurozni akkor nem kell benzint magaddal vinni.
aha értem... te szoktál vinni benzint magaddal? de azért mégis csak egy klx 4T
de ez is jo volna.. kapásból lekapnám a rencámosrol az indexeket...
a zöld az 1 gyári dolog...kereskedőnél van,szerintem 270be el lehetne hozni és rendszámos....az jó motor tutira. a másik az már szarrá lett újítgatva,fújva stb. típus hibák nincsenek,telók jók,endurozásra elmegy,én ma is mentem 50 km-t csobánka-vörösvár-borosjenő felé,jól bírta, a crm-es srác aki jött velem annak a crm nem bírta annyira....5-7 literbe megáll a fogyasztás...én azt mondom hogya zöld.
Szeva zoozee!
Lenne egy kérdésem, remélem segítesz. Ma cseréltem váltóolajat a Dt-ben(Repsolt), az motorboltos azt mondta, hogy 7,3dl tegyek bele(7,5dl van a blokkra írva), mert úgyis marad benne, ami nem bír kicsöpögni.
Feltöltöttem, és a szintetet még most sem lehet látni, nem jelenik meg az olaj. Kérdésem, hogy mehetek így vele, vagy mi van ilyenkor???
mondtam már ne foglalkozz a motorfékkel ha kell engedd el a gázt nem lesz semmi baj nekünk még alapjárat sincs a motorokon 25 éve és még sincs baj pedig lehet többet mentem motorféken mint pár ember előrefelé! felejtsd el ezt csak gátol a motorozásban az aggodalom

a lejtőt meg azért kéne látni de azért mert lejtő nem biztos ,hogy el kell engedni azt a gázt inkább ezen gondolkozz lehet nyelezni kéne aztán rövid féktáv csutka fékek mandíner és nyél gázon vissza a versenyzők így fordulnak és nem azért nem motorfékeznek mert állítólag káros hanem mert sietnek!
ne parázz főleg ilyen olajdús különolajozású kismotorokon annyira meg vannak szívva menet közben hogy leállított állapotban el lehetne vontani őket /motorféken/ baj nélkül sok kilométeren keresztül!
ja és akkor még egy kérdés h rx 125 vagy klx 250? a 4T hez húz a szivem jól járnék??
találtam két rx et
xlzx szted jóók? mármint az rx 125 sk endurozni hosszab távra jó? te szoktál menni hossza utra vele? sokat eszik?? széria hibái vannake? vagy valami ?
ja a 2 dzsítí
rx 1
rx 2
lehet h holnap felhivom őket és egy darabig jó lesz azt monta apám h ha leérettségizek akkor kapok egy új endurot amiet akarok remélem sikerül de az még 2 év kibirom
sztem a motorfék nem káros ugyhogy nem tom mért ijen nagy szám csak a 4T nél érezhetőbb hatása van
Zoozee, hogyhogy hogy?(nyugi nm dadogok)
Igyekszek minnél kevesebbet motorfékezni, az igazi kérdés, 2T-nél mi a helyes taktika egy erős lefelén?
utcánkaba ma vett valaki egy husaberget nem tom hány ccmes mert még csak a házból láttam szupermotyó és iszonyat hangja van meg oanokat durrog
na itt az emberünk ....mi a zsír??
husky tényleg te voltál igazmondó én meg már anyáztalak .......... felkészülhettél volna
amúgy azt hittem elgumiztad magad , hogy csak itt motorozol a városközpontban
jól van ha akarsz akkor holnap reggel 8-kor indul egy csapat meg 10-kor a másik az ömv-ről értesíts mikor jössz mert hála az égnek nem én leszek a túravezető és mehetek akármelyikkel majd megyek veled !
ja és a sanyi kérdi mi van a gumival ?
éljen a hardenduró akkor jelentkezzél mindenképpen!!!
Wukk öcsém te nagy guru vagy! theograf a Júdás!Menj csak be a konyhába és kérdezd meg anyutól,hogy szabad e árulkodni?Mert még ugye anyuval laksz 28 évesen is! Az a baj,hogy itt pont az igazi endurósokat fikázzák a csicskák!