azt mondtátok,hogy 400 ezerért yamaha,és honda a legjobb választás olyan 98as évjáratut kapok érte,
és ez a kawasaki 500ért 2002 milyen,vagy a kawák sem jok? www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...
ja sztem is megérné ha van ismerős aki hozna mert ott azért lényegesen olcsóbbak! hacsak a hirdetéseket nézed aki ott határközelbe lakik azok már olcsóbban is hirdetik a ránézésre jó állapotú motorjaikat. ugyohgy sztem az jó megoldás lehet én is abba gondolkoztam egy időbe csak nem volt ismerős és aki hozta volna aztmondta : " Mongyad milyen kell és én hozom még a héten!" háát mondtam neki hogy ezazért igy nemlesz jó meg még ő rá is rakott volna dehát igy járnak az ismerős nélküliek!
Nem tudom, szerintem kb ugyan akkora esélyed van szart kifogni mint itthon, esetleg ha ott a 98asok olcsobbért vannak mint itthon, és akkorha valami gixer(nem suzuki) van vele akkor marad zsé megcsinálni....
Na de hogy ne csak faszságot kérdezzek, hanem ide valót is:
Cagiva W8 ra mennyi lehet hátsó féktárcsa és betét? Tárcsábol milyen lehet rá jó?(ebbe nem vok otthon) Bár melyik aminek olyan a felfogatás az tökéletes rá? Melyiknek lehet ráillő?(na jó ez hülye kérdés volt, de hátha )
Előre is köszi!
Nem ma még lecke sem volt, csak gyászolom a szünetet... Bár a lecke (nem házi feladat)...és különben is ilyen szempontbol a sulit második otthonomnak érzem, ugyhogy itt csinálok leckét inkább..
Wááá, nekünk is jókor jött az ihlet hogy cross pályát épisünk, nyáriszünet utolsó hetébe..ennyi...
Mikor lesz már őszi szünet?
egyenlőre örülnék ha a bal lábamra ráállhatnék végre már 3 hónap után! mit gondolsz miért keztem itt becsatlakozni?eddig azért nem írtam mert motoroztam most már a fixatürt kivették a lábamból szerdán a gipszet is de rálépni tilos!!!!Próbáltam mozdítani szerdán semmi ma már körözgetek vele
kössz zoozee a segítséget muterékkal megbeszélem...1-2 héten belül kiderül hogy mi van
aztán van rá 3 napod hogy osszerakd a gépet aztán csapatni kéne má közösen
de azé a hengerben az a "pici karc" nem gyenge mi?