Jó napot, erős nyakat!
Siki ombre!
Nem tudtok összedobni egy kis zsét? Biztos van arra is valami bobcat-es ember, néhány óra alatt egész jó pályát baszna össze, ti meg ketten csak szaladgálhatnátok körülötte a lapáttal rajzolni a vonalakat, hogy mit hova, meg rendezgetnétek az apróságokat.
assszzztaaa!
Én 8 év általános alatt szedtem össze összesen 40-45db (nememléxem pontosan) és abból csak 1 volt igazgatói 8.ban.
Középsuliba eddig az 1 év alatt öszvissz 2-t kaptam.
Azért ahoz a futóműbeállításhoz elég elvetemült banda kellhetett
sutyi
ez nem sok.
én a 4 éves szakközép alatt 3 igazgatói, 1 fegyelmi és 117 szaktanárit kaptam.( a 117 ből 1 db magyar tanáré volt a többi angol). a naploban nálam, meg még 3 gyereknél külön A4 es lap volt betűzve hogy legyen hova irnia az angoltanárnak. de átengedett az érettségin,(ahz képest amit másodikban müveltünk a kocsijával) . volt egy kispolszkija, oszt megfogtuk 6 an nekibaztuk a futoművét a padkának, oszt sikerült egész jól beállitani(mind a 4 kerék máshogy állt.)
utánna mikor megcsináltatta akkormeg kiment az egész osztály, és fölraktuka konténer tetejére.
na akkor lett a fegyelmi is.
nah ezt elmesélem... Számtek óra van... bemegyünk ijen fullos terembe tiszta zsír gépek meg minden net... aztán ott van a tanár egész órát végig beszélte de nem úgy hogy gépezünk vagy valami áááá ott ültünk a gép elött és röhögtünk a egészen van aki aludt is a tanár +beszélt meg valami papírokat mututogatott tiszta röhej...
tegnap 3an elég "jók" voltunk az évnyitón aztán mondta h kapunk ofőit de nem hittük el aztán ma kikaptuk az üres ellenőrzőt ráírtuk a nevünket at közölte h már adhatjuk is be(mi 3an)
szal ki..ott nagy poén lesz aug 31.ei dátummal ofői alig várom és ez most rekord tavaly 2.hónapban kaptam az első szaktanárimat
hmm... 8 kor volt évnyitó...11kor keltem fel
este pomázon voltunk...behaskáztunk és amikor jöttunk hazafelé egy gecinagy mosómedve rohant a járdán...
azthittük csak flesselünk de télleg ott volt...még soha nem láttam
csö,én mostjöttem haza a sulibol! rák egye+,fazskivan a matektanárral már elésö nap elsö percben olyan egyenletett adott fel,ohgy azt se tudtam,hogy kell leirni ohhhhh de utálom a sulit,lenne egy mocim 1saját pályám egy benzinkutam és nemkéne suliba járni,minden nap csak veretnék,ohh de szép is volna
na szeva wukk!
áruld el miből gondolod , hogy husky volt igazmondójuhász /balfék/
van valami tudományos magyarázat van rá vagy csak a megérzéseid mert azok jók /most nem a vastank kontra műanyagtankra gondoltam /
hát hogy tud-e motorozni ....azt én honnan tudjam....nem jár velünk erdőbe....
de ha tudsz valamit karcold ide lécci
hali rájöttem ki volt igazmondó hát a huskygyerek! azt hitte nem jövünk rá de elszólta magát
már onnan gyanus volt hogy nem ért a motorokhoz
valamennyit igen de mégse
te zoozee őszintén tud ez a husky motrozni
úgyhogy tuti husky volt és szopatott minket!
Siki ombre!
Nem tudtok összedobni egy kis zsét? Biztos van arra is valami bobcat-es ember, néhány óra alatt egész jó pályát baszna össze, ti meg ketten csak szaladgálhatnátok körülötte a lapáttal rajzolni a vonalakat, hogy mit hova, meg rendezgetnétek az apróságokat.
Én 8 év általános alatt szedtem össze összesen 40-45db (nememléxem pontosan) és abból csak 1 volt igazgatói 8.ban.
Középsuliba eddig az 1 év alatt öszvissz 2-t kaptam.
Azért ahoz a futóműbeállításhoz elég elvetemült banda kellhetett
de komolyan,nem hazudok
ott aludtam,miközben olvasot a ösztálytársam
kb 3 dikba volt
az kurva kemény
meséljetek még
ez nem sok.
én a 4 éves szakközép alatt 3 igazgatói, 1 fegyelmi és 117 szaktanárit kaptam.( a 117 ből 1 db magyar tanáré volt a többi angol). a naploban nálam, meg még 3 gyereknél külön A4 es lap volt betűzve hogy legyen hova irnia az angoltanárnak. de átengedett az érettségin,(ahz képest amit másodikban müveltünk a kocsijával) . volt egy kispolszkija, oszt megfogtuk 6 an nekibaztuk a futoművét a padkának, oszt sikerült egész jól beállitani(mind a 4 kerék máshogy állt.)
utánna mikor megcsináltatta akkormeg kiment az egész osztály, és fölraktuka konténer tetejére.
na akkor lett a fegyelmi is.
szal ki..ott nagy poén lesz aug 31.ei dátummal ofői alig várom és ez most rekord tavaly 2.hónapban kaptam az első szaktanárimat
este pomázon voltunk...behaskáztunk és amikor jöttunk hazafelé egy gecinagy mosómedve rohant a járdán...
azthittük csak flesselünk de télleg ott volt...még soha nem láttam
áruld el miből gondolod , hogy husky volt igazmondójuhász /balfék/
van valami tudományos magyarázat van rá vagy csak a megérzéseid mert azok jók /most nem a vastank kontra műanyagtankra gondoltam /
hát hogy tud-e motorozni ....azt én honnan tudjam....nem jár velünk erdőbe....
de ha tudsz valamit karcold ide lécci
senki?
már onnan gyanus volt hogy nem ért a motorokhoz
valamennyit igen de mégse
te zoozee őszintén tud ez a husky motrozni
úgyhogy tuti husky volt és szopatott minket!
nyomsz fel képeket?ha már vidit nem engecc