Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja hogy a picsába fogjuk meg....menni alig birtunk..majd még rohangáljunk is a mosómaci után???
Jó napot, erős nyakat!
Siki ombre!
Nem tudtok összedobni egy kis zsét? Biztos van arra is valami bobcat-es ember, néhány óra alatt egész jó pályát baszna össze, ti meg ketten csak szaladgálhatnátok körülötte a lapáttal rajzolni a vonalakat, hogy mit hova, meg rendezgetnétek az apróságokat.
assszzztaaa!
Én 8 év általános alatt szedtem össze összesen 40-45db (nememléxem pontosan) és abból csak 1 volt igazgatói 8.ban.
Középsuliba eddig az 1 év alatt öszvissz 2-t kaptam.

Azért ahoz a futóműbeállításhoz elég elvetemült banda kellhetett
kül. én még csak 1 szer kaptam,de azért,mert elaludtam órán
de komolyan,nem hazudok
ott aludtam,miközben olvasot a ösztálytársam
kb 3 dikba volt
bazz kishapsi
az kurva kemény
meséljetek még
sutyi
ez nem sok.
én a 4 éves szakközép alatt 3 igazgatói, 1 fegyelmi és 117 szaktanárit kaptam.( a 117 ből 1 db magyar tanáré volt a többi angol). a naploban nálam, meg még 3 gyereknél külön A4 es lap volt betűzve hogy legyen hova irnia az angoltanárnak. de átengedett az érettségin,(ahz képest amit másodikban müveltünk a kocsijával) . volt egy kispolszkija, oszt megfogtuk 6 an nekibaztuk a futoművét a padkának, oszt sikerült egész jól beállitani(mind a 4 kerék máshogy állt.)
utánna mikor megcsináltatta akkormeg kiment az egész osztály, és fölraktuka konténer tetejére.
na akkor lett a fegyelmi is.
nah senki
nah ezt elmesélem... Számtek óra van... bemegyünk ijen fullos terembe tiszta zsír gépek meg minden net... aztán ott van a tanár egész órát végig beszélte de nem úgy hogy gépezünk vagy valami áááá ott ültünk a gép elött és röhögtünk a egészen van aki aludt is a tanár +beszélt meg valami papírokat mututogatott tiszta röhej...
Cső!! Gecc végre haza értem a koleszból... jah csanaki ha fent vagy akkor szólok nálam van az AUNER katalógusod a török odaadta
mosómaci a szabadban ménem fogtátok meg 30 ezer péz
fasza
tegnap 3an elég "jók" voltunk az évnyitón aztán mondta h kapunk ofőit de nem hittük el aztán ma kikaptuk az üres ellenőrzőt ráírtuk a nevünket at közölte h már adhatjuk is be(mi 3an)
szal ki..ott nagy poén lesz aug 31.ei dátummal ofői alig várom és ez most rekord tavaly 2.hónapban kaptam az első szaktanárimat
hmm... 8 kor volt évnyitó...11kor keltem fel
este pomázon voltunk...behaskáztunk és amikor jöttunk hazafelé egy gecinagy mosómedve rohant a járdán...
azthittük csak flesselünk de télleg ott volt...még soha nem láttam
csö,én mostjöttem haza a sulibol! rák egye+,fazskivan a matektanárral már elésö nap elsö percben olyan egyenletett adott fel,ohgy azt se tudtam,hogy kell leirni ohhhhh de utálom a sulit,lenne egy mocim 1saját pályám egy benzinkutam és nemkéne suliba járni,minden nap csak veretnék,ohh de szép is volna
na szeva wukk!
áruld el miből gondolod , hogy husky volt igazmondójuhász /balfék/
van valami tudományos magyarázat van rá vagy csak a megérzéseid mert azok jók /most nem a vastank kontra műanyagtankra gondoltam /
hát hogy tud-e motorozni ....azt én honnan tudjam....nem jár velünk erdőbe....
de ha tudsz valamit karcold ide lécci
hahóóóóóóóóóóóóó
senki?