Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

voltak megnézni riejut....70% h viszik utána megfűzöm ősöket h kapjam meg a pénzt...20 az arrow,40 a mito kerék,50 a henger (szép álmok )
ha motorozni mentek legyen rajtatok bukó és csizma
meg kell védenem husky-t atekitetben , hogy a motor az övé tőlem vette személyesen 1 éve
szokot vele menni is...................a fotók az adatlapján az ő műhelyében készültek az ő motorgyűjteménye van rajta és a képek az én fényképezőgépemmel készültek .........ez tuti.......mást nem tudok mondani.....teccikérteni!!!
arról , hogy ő az igazmondó innen tudok a topikból .......... .......meglepett a hír!!!
lehet kapni a motor.hu-n van
Na már vagyok is!
Gerle grat a géphez!
Csanaki, nekünk majd segíthetsz pályát építeni, aszem az ősziszünet rámegy majd...(bár idejárni emiatt akárhonann is az feleleges) De ha valahogy el tudjátok hozni a motort erre, akkor ajánlom a lőtér alatti pályát(csobánka felé ahogy mész) Kicsit nyomvályus, de nekem tetszik....
a 2007es KTM modellek már megtalálhatók valahol?? ha igen szóljatok!!
linket vagy képet kösziii
Szasztok! Nincs valakinek eladó alu kartervédője EXC450 alá?
na zozee kép?
Gratulálok Uraim!!!

Úgylátom kiugrott a nyúl a bokorból!
Lehet,hogy apa javítja a mocikat és eldurrant a fényképező!
aloha

ki van?
hiiiihhhhetetlen HIHETETLENvazzeg HIHETETLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!HIHETETLEN!!!
hali
na látod hogy ő az ........megmondtam mindig magyarázkodik.........amúgy meg egy motor nevét emlegetik többet itt nem tehetsz róla hogy fölvetted
zoozi ha nem jár terepre csak a városba akkor minek neki ilyen motor ha nem mer vele menni.....aztán ő lakik anyuval és kapta a motrot azé béna hozzá ...itt meg osztja az észt ......zoozi se mondta hogy a husky tud menni motorral kerülte a választ hogy ne kelljen hazudnia
átlátni a szitán.......a volna a szép ha megennéd őt a vastankossal ........mondjuk szerintem simán megeszed.......de ha gáz akkor odadom azenyémet kölcsön ..bár az a sárvédő nem arról árulkodik hogy kellene ......
......de amugy mi van ennyire unatkozol nincs kibe belekőtnőd menő.....ha????...pont engem találtál meg magadnak unatkozol vagy mi a fasz egy rosz kurva szót nem szóltam hozzád bazdmeg .....temeg csak husky igy husky ugy.......mi a fasz van......ne idegesítsél bazdmeg......keressél mást magadnak ....komolyan mondom .....ne baszakodj velem......a kurva életbe .....bazdki ...ne forum tele menőkkel ......na az ember erre se jár de a nevét feszt hangosztatják.....
ja ezt nem tudtam csak tipp volt...mert vannak olyan web ek ahol csak egy a magengedett
annyival regelsz be amennyivel akarsz.....
mi a faszt kell ezen magyarázni.......te elmeháborodot......szeríntem ...egy ember nem is tud tőbb néven beregisztrálni.........de mindegy.....magyarázatfasz.......bazzdki ...beszarás....
"de a hozzászólások is egymás mellett vannak"......ebből aztán téleg erre lehet kővetkeztetni....te zseni
ja és nem hinném hogy edig kűlőnősebb problémám let volna veled.....ugy hogy ezt se igazán értem....

és mellesleg ...téleg erős.....és nem azért volt tőrőt....a sárvédő....mert unalmamba kalapáccsal széttőrtem........de szívesen odateszem magam a vastankos szarod mellé.....
persze, persze.....magyarázd meg
te szerencsétlen degenerált......téleg ennyire hülye vagy ......azt se tudom ki ez az igazmondó vagy ki.....csak szólt a zéé hogy wukk okoskodik ezért irtam ....hogy ne keverje a szezont a fazonnal......

de szerinted ha valami problámám lenne valad ....beregisztrálnék egy másik néven .....ember gondolkoz.....nem is olvasom ezt a forumot mert nincs időm....pláne hogy hol és kival laksz vagy mire irta egyáltalán hogy júdás vagy ...de le is szarom......

aztakurva beszarás ........bűszke lehetsz magadra......sok eszed van......télleg......

vicc.....
cr500
Takony.
Most már biztos vagyok benne, hogy igazmondó=Husky.
Igaz shemmi közöd hozzá, de nős vagyok, és van 1 lányom, és nem anyucinál lakom, nemúgy mint te. Ebből az is következik, hogy életem bármelyik perce többet ér az egész tyúkszaros életednél.
Ja, és a törött sárvédő nem arról árulkodik hogy erős a kicsike, hanem arról hogy nem tudsz motorozni.

Szal, igazad van Wukk, tényleg ez a majom az. Nemcsak onnan tudni, hogy ugyanúgy nem ért a motorokhoz, meg fikáz mindenkit, de a hozzászólások is egymás mellett vannak, pedig ritkán szól.
Stréberek ezek a mai fiatalok
Jó napot, erős nyakat!
Theo strikes back.
Minnyá olvasok először......
morgen hol vagytok iskolába? minek az egy srácnak
Mizu