Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és a cr-hez a hentesnél is van alkatrész azonnal!!!!ez fontos
akkor lehet maradok a cr-nél,az legalább power,és nem világit
nem rossz de nem egyformák mivel a wr az endúró a cr , yz,azok meg crossok!
nem annyira power a gép csúcsba de nyomatékosabb picit alsó fordulatszámoknál ja meg világít
a husqvarna wr 125,hogy megy,ment már valaki ijennel?pl cr,yz-töl sokkal marad el?
asszem nem vadi újonan vette pár éves volt a gép de tizenéve vette
csanaki és nyergesi crosspályánál már nincs cirkusz mert annak idején minket onnan elzavartak már kb. 10-12 éve jártunk oda pályázni aztán a lakótelepről indult a bajság !
már nincs hiszti?........meg jó a pálya?.........d.miki jár oda/535 yamaha250/ ?..................sokan szoktak lenni?....írjál már
Biztos hogy 18 év alatt nagy hozzánő az emb erhez a motor...
az élete is benne van... a sok pénzen kívül
Gondolom nem 2FT költött rá....De tény hogy nagyon szép még mindig....
hogy egybevan még kawája mi?? lassan 18 éves nagykorú kx 500 mentem vele még akkor pár éves volt a gép nagyon szigorú volt
Okés, köszi!
ott van v. attila miért nem az 500-as kawán nyomul??
Na hát nekünk van kb 15 "pályánk" de a múltkori már nincsen érvényben meg én mostanában Nyergesújfalui krossz pályán vok.De valamikor erre tévedtek szolj majd adok 1 teló számot ha szesz telefonom mert decemberben elvesztettem.
enyheminitúrakirándulóhobbycrossendúrópótlómotorkerékpárnaklá tszótárgy=xt600
Na csolnoki képek:
szia csanaki voltunk kint a pályátokon csak később kiderült te pont akkor voltál nyarali!
dobjál már lécci egy skiccet hogy melyik a pályátok mert mi ott voltunk az erdő alatt ami mögött mogyorós van kb. vagy öreg kő..... léci rajz le!!
na megpróbálom megrajzolni bénán nyomom aztán meg felrakom valahogy ide
De 2t azon meg kell
Elmondom hogy az Xt 600 az soha nem volt crossendúro hamarab Endúró vagy túra gép
Na itt vagy te is?Bazz én is vittelek yz 85 el meg Török is a Dt vel!!!!!!!!!!!
Jaja anyi erdész van mint a nyü, alig lehet kavarogni a kerülő utak közt hogy ne fussunk ösze velük..
Most legalább már látjátok, milyen k.. szépen írok
Jaja, meg csobánkai cross pálya....de visegrádra is fel lehet menni az erdőn kersztül!
Sok felé lehet menni....csaba felé, stb..
Remélem kivehető a kép, megköszönném, ha hasonló részletességel le tudnád rajzolni nekem pl Paintba az egykori nyomvonalat...Meg odaírni hogy milyen volt..
A szaggatott vonal az még csak terv de hamarosan meglesz..
szoktunk arra is járni sokat mert nagyon jó helyek vannak arra is!
csak lassan agyonlőnek minket a zöldek meg az erdészek sajnos nem tudom meddig lesz még lehetőség menni az erdőbe de még veszek egy endúrót azt elhasználom és
utána veszek egy 4T crosst és ugrálgatuk a pályán !!!