Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Többet mint egy órarend....
ofkorsz, lec dúin nigga hát ...meglátjuk majd h mit tud az az arrow rendszer
Értem!
Esetleg ha tudsz vevőt a DT-mre akkor ne szégyeld mondani! (de ezt mindenkinek mondom)
érdemes telóharisnyát venni mert nem megy be a szimeringekhez a homok és a por...ezáltal továb birja.
vegyél mindenképpen
hát itt halason van 1 fószer akinél minden van naon olcsóért
Ezt mind 1helyen találtad?
Használtan?
És a lényeg: Hol?
hu,akor gondolom most szereli
polini 160ccm
arrow rendszer
mito felnik+fék
fasa mi?
Ennyi, nem is tudom mit szórakoztam...
Oké, akkor nem erölködök, ez is 1óra volt mire csináltam egy ilyet...
Milyen alkatrész kellet neki? Szimering meg?
nekem csinált tuning gyurinak meg találtam olcsón alkatrészeket szal ő most ki van elégülve neki nem kell
Erre most mit mondjak, szar nektek
Na jó nem, majd meglátom mit tehetek, de már kicsi a hely, én meg meg elégszem 7órával is bőven...
Kell neked?
Gyuri?
siki!
nekem van8. is gyurinak meg még 9.is szal adott a feladat:D
Na basszátok meg én vagyok az etika tanár?
Amugy nem értem felrakom az órarendet, nálam az előző is jó volt, szerintem nálad van a hiba...
jó abba a savas szerintem , felesleges rá több pénzt kidobni...
jah az 5. nagyon kaka ma etika órám volt
képet,holnap lehet tudok feltenni!!milyen aksit vegyek bele,zseléset vagy a sawas verziot???
Azta k......
Kijavitom aztán felrakom....Nem is vettem észre, de amugy direkt van így, az 5. órák a leg roszabbak....
hy, mi ez a punnyadás??? mindenki tanul jó az órarend csak az 5.óra hiányzik de sebaj
Csátok csak azé nem voltam mert behalt a régi monitor és most van fasza új !Azt szeretném kérdezni hogy a teló harisnyáról mit tudtok érdemes venn mert lehet hogy fogok!!!
grat kép!
Hol tetted próbára?
na hali.most jöttem be,meghajtottam egy kicsit az etz-t,ugyanis délután elcseréltem a simora