Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát mostanába már népes az ottani mezőny:Yz 85,Yz125,Yz250,Yz250f,Yz426vagy450f,Cr 125 akkor múltkor volt kint 1 Kawás valami 250vagy450 4t vel vagyunk páran.Most se lelkesednek ott a tömbházaknál értünk de ez van 1 épként ez inkább olyan edző pálya
ilyen volt az a maico is amivel mentem brutál
Megnéztem 130kg és 130km/ht megy a w8 szerintem még többet is mert az elephant ment 125öt
nem tudom mikor lehet de adok telszámot és megkérded a gazdit a retek utcai pályáról beszélünk!
toth zoli 70/3826191
a bágerbe meg akármikor kimehetsz de az nincs karbantartva úgyhogy lóf... bár néha a változatosság kedvéért pár kört lehet rajta menni
őőőőő, ez valoban feletébb különös..
Tehát: tele van parlagfűvel a pálya körül a placc....ez kiváltkép előnyös nekem mert allergiás vagyok rá....
ez az utolso mondatod jól sikerült hoygis van ez az szöveg?
Oké értem, köszi! Akkor ez is a lehetséges jelöltek közé lépett...
Ja ismerős a gaz.... Most is kb ekkora a pálya körül...aki allergiás a parlagfűrő annak kimondottan alergiás, pl nekem...
haveromé 95 ös volt, és ugyaigy nézett ki csak bordoban.
azt hogy a váltoáttétele mien volt a mito hoz képest, arrol fingom sincs,
az biztos hogy izig vérig olasz moci, mert a végtelenségig lehetett forgatni. .
Ez meg csolnokon de sajna nem most
Ez még ott készült
Okés, mind1....Köszi!
háát ez is nehezen jött össze! nem vagyok egy computerzseni Viszont a KX500 bitang lehet!Azt meglovagolni pláne versenykörülmények között az nem semmi!Életemben előszőr egy maico 490 2t vel mentem ami crossvolt,de az is bitang jószág volt
Értem, ja és persze köszi a képet jó lett....
Nagyobb felbontásba nem tudnád esetleg felrakni Örök hála!
NYomult vele és ahoz képest hogy verseny elött már jóideje nem mocizott igenszép eredményt ért el!
Ja és nem csak képen hanem élőben is nagyon 1benvan a masinája!

Különben zoozee nemtudod véletlen hogy kertvárosban hánytól hányig lehet motorozni és melyik anpokra érvényes? CSak mert jön a szarabb idő és homokon jobb lenne nyomulni csak rémlik valami hogy a lakók miatt megvan adva mikor lehet ottlenni.....
Szerintem jó a w8 mondjuk én nem mentem vele de volt cagiva125 elephantom és az nagyon kis bika gép volt!Nagyon jókat enduróztunk vele és akkor jött ki a w8 és nagyon jókat írtak róla!Szerintem jók lehetnek
Aztakurvaélet! Ilyen komoly volt, bazz ilyenre nem tudjuk megcsinálni.... Ehhez nem ásó meg lapát kéne
Értem, magyarul szerinted nem rosz....
Mito blokkja áttételezve vagy ugyan ugy minta mitoba?
Uhhh, és mikortol gyártották, tehát pl egy 92es is úgy néz ki mint amit belinkeltem?
pontosan adatot nem tudok, de a tsr el hasonlo osztályba tartozik, ugyhogy olyan százhuszon kilo körül.
ha találok képeket róla földobálom, még a tsr es korszakban volt haveromnak, oszt azzokal nyomtuk az endurozást, meg éjszaka a városi feelinget. de jó is volt játszóttéről játszótérre ugrálni,
Na hát ezt sikerült összehoznom mintha lett volna mégegy hátramenő is még ahogy a 2. kép mutatja béna mi a tiéd jobbnak tűnik csak a hátsó nagyugratónál vhogy nem oks!
Kép alapján szerintem nem olyan szar
Talán nem rosz terepre sem, kérdés hogy pl hány kiló....
hmm cagiva W8??
jóóó .
tipikusan egy olasz ökör. a mitonak a 6 sebességes blokja van benne, olyat megy mint egyik 125-ös enduro se, még az rx et is odabassza. 2 személyel vigan jöttem vele 140 et aszfalton.
a futóműve kényelmes, bár nekem az ele kicsit feszes volt, és a kormány is alacsonyan volt az üléspoziciohoz képest.(de ezen egy magasitoval lehet javitani). ökörködni és endurozni nagyon jó, egyetlen hátránya hogy elég rideg müanyagbol vannak az idomok, könyen törik, és szinte lehetelen potolni, ha csak nem csináltatsz hozzá.
amúgy a blokjához mindent kapni,
fogalmam sincs róla csak annyi, hogy tudtam van ilyen
Cagiva W8 ról modnajatok nekem bármit, adatok, alkatrész hogy van....szokásosakat róla!
És róla mi a vélemény?