Uhh, nem tom mi a vége....Én kb 85-90re saccolom de lehet kevesebb a kawa órája volt hogy 100at mutatott ugyhogy 85 lehet reális, de még gyári kipuff....Amibe elvileg ugy van fojtva hogya német szabájoknak megfeleljen tehát 80km/h...
Nem tudom nem emlékszem rá hogy felébresztett valaki motorral...
Lakotelepről nem ismerek nagyon senkit...(dzsingiszkán....lehet hallotad már hogy valaki így hivja a lakotelepet...)
Te hol laktál pontosan? Én a hunyba fel az első utcáig ott jobbra és onnan pár ház...
Vágom hol a huny!Én is nem messze a huny teteétől!Akkor biztos felkeltettelek egy párszor a CR-el! Lakott ott a lakótelep résznél egy RM250 94essel egy srác!Nem ismerted?
Őőőőőőő, majdnem szentiván....
Ha itt laktál 5évig, akkor talán tudod melyik az a huny...(huny=köz utcácska....svábul)
Ha nem akkor ha pest felől jösz akkor a Jet-nél balra fel, ott ahogy tudsz jobbra egy emelkedős egysávos felfelé egyirányu utcácskába(huny) és onnan nem mesze...
Te hol laktál?
hát a bicóm se szereti az iskolát ezzel csapatok a suliba tőgázon ,egyszer ugrattam volna fel a padkára két kocsi között, de nem sikerült ráestem a kocsira a kormány meg lehajlott mejdnem derékszögbe
ma nagyban csapatok a motorral, egy szűk kis útra érek, oldalt fák egyszercsak BUMM, egy geci ág úgy vállon baszott majdnem elestem még jó hogy a bal vállamat vitte el , mivel tudnám húzni a gázt siki te hol laksz???
siki az első dob az már más, csont üres, hála istennek most hétvégén lesz kész az új végdob faja hangja lesz remélem, ma hozták hozzá a rozsdamentes acélcsövet, holnap polírozom
Okés köszi! És hol néztél utána?
Most értem haza a cross pálya további épitgetéséről....
Van itt minden egy zöld 1.6os diesel golf vitte a kurváját az Iluska forrás felé, szerencsétlen elakadt a kőporos emelkedőn...(levergődött vhogy)
Aztán hozta a traktoros a szemetét, és menet közbe baszta le, még azt sem tudtuk megkérdezni hogy ha így véletlen elejtette, akkor visza rakjuk-e....
Még lesz sok meló....
Kösz ha aktuális lesz majd csörgök neki.
Meg alapból is mert nemvagyok benne biztos hogy kamu a szöveg hogy: " szögesdeszkák vannak kitéve a pályára"
Inkább telózok és fizetek 1500-öt de nemkell a defekt
A másik amit írtál az meg a szeméttelep melleti "pálya" ahol az enduro verseny is volt ugye?
vmi témát dobjatok fel vmi motorról vagy képeket a motorjaitokról versenyekről stb
Nem tudom nem emlékszem rá hogy felébresztett valaki motorral...
Lakotelepről nem ismerek nagyon senkit...(dzsingiszkán....lehet hallotad már hogy valaki így hivja a lakotelepet...)
Te hol laktál pontosan? Én a hunyba fel az első utcáig ott jobbra és onnan pár ház...
4,2km a suli
Ha itt laktál 5évig, akkor talán tudod melyik az a huny...(huny=köz utcácska....svábul)
Ha nem akkor ha pest felől jösz akkor a Jet-nél balra fel, ott ahogy tudsz jobbra egy emelkedős egysávos felfelé egyirányu utcácskába(huny) és onnan nem mesze...
Te hol laktál?
ja és a bicóm alulvázas, akarom mondani alúvázas
Hallod, szép a DT, de az szntem nem gyári rezó rajta(vagy de?), Nem akarod felmatricázni?
Most értem haza a cross pálya további épitgetéséről....
Van itt minden egy zöld 1.6os diesel golf vitte a kurváját az Iluska forrás felé, szerencsétlen elakadt a kőporos emelkedőn...(levergődött vhogy)
Aztán hozta a traktoros a szemetét, és menet közbe baszta le, még azt sem tudtuk megkérdezni hogy ha így véletlen elejtette, akkor visza rakjuk-e....
Még lesz sok meló....
Meg alapból is mert nemvagyok benne biztos hogy kamu a szöveg hogy: " szögesdeszkák vannak kitéve a pályára"
Inkább telózok és fizetek 1500-öt de nemkell a defekt
A másik amit írtál az meg a szeméttelep melleti "pálya" ahol az enduro verseny is volt ugye?