Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a lakótelep az ami ott fent van?Nem tudom hogy hívták csak egyszer jött szembe az erdőben mint állat meg én is majdnem összeütköztünk! van msned?
miről folyik a diskurálás??80as dt végéről..ahamm
vmi témát dobjatok fel vmi motorról vagy képeket a motorjaitokról versenyekről stb
Uhh, nem tom mi a vége....Én kb 85-90re saccolom de lehet kevesebb a kawa órája volt hogy 100at mutatott ugyhogy 85 lehet reális, de még gyári kipuff....Amibe elvileg ugy van fojtva hogya német szabájoknak megfeleljen tehát 80km/h...
Nem tudom nem emlékszem rá hogy felébresztett valaki motorral...
Lakotelepről nem ismerek nagyon senkit...(dzsingiszkán....lehet hallotad már hogy valaki így hivja a lakotelepet...)
Te hol laktál pontosan? Én a hunyba fel az első utcáig ott jobbra és onnan pár ház...
Vágom hol a huny!Én is nem messze a huny teteétől!Akkor biztos felkeltettelek egy párszor a CR-el! Lakott ott a lakótelep résznél egy RM250 94essel egy srác!Nem ismerted?
én, ha nincs kedvem bicajozni
4,2km a suli
mennyi a vége a dt-édnek siki???(km/h) Van aki suliba motorral jár???
Őőőőőőő, majdnem szentiván....
Ha itt laktál 5évig, akkor talán tudod melyik az a huny...(huny=köz utcácska....svábul)
Ha nem akkor ha pest felől jösz akkor a Jet-nél balra fel, ott ahogy tudsz jobbra egy emelkedős egysávos felfelé egyirányu utcácskába(huny) és onnan nem mesze...
Te hol laktál?
face to face
és ott merre?
hát a bicóm se szereti az iskolát ezzel csapatok a suliba tőgázon ,egyszer ugrattam volna fel a padkára két kocsi között, de nem sikerült ráestem a kocsira a kormány meg lehajlott mejdnem derékszögbe
Pilisvörösvár....Pesttől 20KM kb....
Hát igen ezt a sok szemetelőt kéne egyszer kicsit megtanítaní a dolgokra! csak akkor kiszórnának szöget stb...
ma nagyban csapatok a motorral, egy szűk kis útra érek, oldalt fák egyszercsak BUMM, egy geci ág úgy vállon baszott majdnem elestem még jó hogy a bal vállamat vitte el , mivel tudnám húzni a gázt siki te hol laksz???
Hogy sikerült így kicsinálni?
jah még a hátsófékem is elszállt
Akkor jól láttam....
majd télen teszek rá matricát, most sisakra meg ruhára gyűjtök
siki az első dob az már más, csont üres, hála istennek most hétvégén lesz kész az új végdob faja hangja lesz remélem, ma hozták hozzá a rozsdamentes acélcsövet, holnap polírozom
most olvastam vissza igazmondó barátunk sztoriját
ja és a bicóm alulvázas, akarom mondani alúvázas
Ja én vagyok!
Hallod, szép a DT, de az szntem nem gyári rezó rajta(vagy de?), Nem akarod felmatricázni?
egy kicsit meghajtottam a gépet, miközben olajért mentem
félig meddig:d
hali, van itt valaKI???
Okés köszi! És hol néztél utána?
Most értem haza a cross pálya további épitgetéséről....
Van itt minden egy zöld 1.6os diesel golf vitte a kurváját az Iluska forrás felé, szerencsétlen elakadt a kőporos emelkedőn...(levergődött vhogy)
Aztán hozta a traktoros a szemetét, és menet közbe baszta le, még azt sem tudtuk megkérdezni hogy ha így véletlen elejtette, akkor visza rakjuk-e....
Még lesz sok meló....
Kösz ha aktuális lesz majd csörgök neki.
Meg alapból is mert nemvagyok benne biztos hogy kamu a szöveg hogy: " szögesdeszkák vannak kitéve a pályára"
Inkább telózok és fizetek 1500-öt de nemkell a defekt
A másik amit írtál az meg a szeméttelep melleti "pálya" ahol az enduro verseny is volt ugye?