Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy itt szoktunk feljönni ezen a köves meredeken van vagy másfél km és nagyonszar valamit rontasz mehetsz vissza mert csak kis csíkon tudsz/az is kanyarog/ jönni mert többi az tiszta öklömnyi kő, de szűri a motorosokat meg a motorokat is úgyhogy finom endúró szakasz ide feltétlen bekanyarodunk ha valami friss hús el van szédülve !
vörösvárról is lehet jó helyekre menni pl piliscsévre a pályához végig az erdőben
zoozee nyomj még képeket
mikorra vagy várható jövő 7en?
esztergomi vagyok ....ez dömös falu fölött van/prédikálószék ........kedvenc helyeim egyike.......jó a megközelítése .......jó a kilátás visegrádra
és akkor jöttek a felhők és ijedtünkbe lementünk a faluba toronyiránt a 639 méterről kicsit sokáig lejtős de ez hiányzott a kula első féktárcsámnak...................de jó volt csak avégén eláztunk .......de por az nem volt!!
de nem a szamos fojó,hanem a marcipán
A szamos ahol van arra te?merre laksz?
jah visegrád,"prédikálószék"
Akkor a kérdés tárgytalan....
Oks minyá mutatom!
Hallod mi olyan 8évre saccoltuk azt amikor jó volt, mivel emlékeink szerint akkor ott komoly motorokkal sokan mentek..Hol laktál vörösváron belül?
Zoozee: ez visegrádnál van?
visegrád környéki vagy?
ez kurvára nem ér,mert jövő 7en már suli van és nem érek rá délelőtt akkor délután gyere
sajnos nem kellet ma pestre mennem de egyre riasztóbb hírek vannak ami miatt csak jövő hét elején járok ott
amúgy a tegnapi endúróról va néhány fotó ........................remek helyek egyike amik itt vannak a környékünkön
háát legalább 15 éve már annak,hogy motoroztam ott!Még a cr250 volt vörösváron laktam 5 évet akkoriban és ha nem a környékbeli erdőket koptattam akkor odamentem ki! Az az igazság,hogy már akkoriban is elhanyagolt volt,csak páran járhattunk oda,de küldjed a rajzot!
Akkor kabbe Azon morfondiroztunk pedig, hogy honapk óta nem jár oda senki inkább mennek szántóra megcsináljuk és rögötn van egy csomó nyom és nem mi avatjuk fel...
Igen meg van még...Te mikor jártál ide? Emlékszel még az egykori nyomvonalra? Mert akkor segíthetnél hogy milyen is volt hogy meg lehsen ugy csinálni...Csak az a baj hogy tiszta szemét az egész..tele auto müszefal lökhártitó stb...leginkább Golf I-IV és T4.... Na meg a putriból ide hordják ki a szemetet a jóemberek.... Arról nem is beszélve hogy itt van egy lovarda a régi TSZ-helyén meg egy kutya iskola és utálnak minket....
Mert ha emlékszel, akkor megprobálhatnád lerajzolni, vagy én megrajzoloma jelenlegit, és te ki egészíted esetleg...Előre is kösz!
ja elvileg vörösváron voltunk
meg van még a crosspálya vörösváron,ahogy meyünk szántófelé?Az erdei útnál?Arról beszéltek?
Elméletileg a pálya honlapján lesz fennt jópár kép!
Már odaadtuk a CD-t a srácnak aki csinálja a weboldalt csak még nem lettek feltöltve a képek. Fater csinálta őkewt (párszáz db) mert én pályabíráskodtam ha már nemmertem elindulni.
Kösz főnök!
Én meg hiába irok neked msn-en nem látod elileg mert kula az msn-em....A kurva pályarajzot se tom felrakni...ide nem teszem mert még közröhely tárgya leszek
Amugy komolyan voltál vörösváron, és itt egy cross pályán, nem kevered véletlenül szántóval...
siki gyereknek térkép....
Milyen szar egyeseknek.....Nekünk majd hétfőn lesz.....
Ugye Gyuri
mienk holnap lesz
vagyok de már nemannyira sokáig..........
én nem mek 4re évnyitóra fél6 kocsma egész osztály