jó reggelt zsiványok!
először a pestre menetem legkorábban akadályoztatásom miatt hétfőre halasztódott de még ez se 100%!
viszont hamarabb biztos nem járok arra !
cr honda 125 vásárlók figyelem a múltkor már az "alamínium "vázas gépek között turkáltunk a olcsó cr 125 lelőhelyen mi ez a viszakoz?
én már kitűzném azt a határvonalat/ amit igazmondó nem talált el /98-tól aluvázas a 25 -ös és az már modernebb ló és 400 forintért remek darabokat látni vagy kevesebb a zsír most??
Regelt!
Két okból írok....
1. nagyon eltünt mindenki mivan? Zoozee, Theograf, Evenx, rohadt rég írtatok mi van?
2. Kishapsi, mondatad hogy a W8-nak kicsit rideg müanyagból vannak az idomok... Ergo könnyen törnek...És nehéz szerezni mert konkrétan w8-ból nincs sok...Utánanéztem kicsit, a Super City(remélem így kell írni)-nek ugyan ilyen a tankon lévő idom és az üllés alatti idoma is! Abbol van már több, tehát remélem könyebb idomot szerzni kicsivel...
Mito blokkhoz, meg van sok alkatrész nem?
Hát így képről télleg nehéz...Elöször ahogy ránéztem aszitem nem nagyon figyeltek rá....kicsit jobban megnézbe, meg a blokkot látva így kivülről olusza hogy belóg a kipuff talán ápolták... De nem tudom...
Gerle2, szntem válaszolt rá Theograf(nem bizt hogy Ő)....
sorry!!!hogy ilyen gyakran vagyok kiváncsi a véleményetekre,és tudom,hogy igy képröl nem lehet egy mocirol meg állapitani,hogy milyen állapotu,de azért valamilyen szinten lehet véleményt alkotni rola,de ha mégsem akkor legalább az évjáratrol és tipusrol mondhattok 1-2 szot meghát,mielött veszek mocit,szeretnék minnél többet megtudni,a kiszemelt márkárol/tipusrol/évjáratrol(cr 125),ugyhogy ismét szeretettel várom,inkább ugy irom a hozzászolásokat
a masina 94-es évjáratu,és emailban közölte a tulaj 280 ezer az ár vége!
Neem , nem vagyok ilyen szemét....