Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kia gecit érdekel a sportmotor??
az egy nagy fos
nemvéletlenül az ENDUROCROSSBA irogatunk te senkiházi kurvapecér
És a simson s51 az endurócross? Topic ide vagy oda!
sm-mel? hol látsz supermotot? segédmotorkerékpár max....de 1 éve 125össel vagyok..kit kell köcsögözni? 1értelműen téged.
te ahogy nézem kb 2éve smmel! na én meg még sok tisztelt ember itt 10-20 éve!Akkor kit kell köcsögözni?
erre inkább nem irok semmit amugy ennyire vagány vagy,hogy több éve sportmotorozol kit érdekel,ha nem tünt volna fel az oldal neve csak,hogy SPORTMOTOR.HU,de most te egy topicban vagy aminek az a neve,hogy ENDURO-CROSS szoval,kicsit kulturáltabban
de el vagy tévedve baszod...nem vágod? nekem a1em van drágám,ezt megint bebuktad.ENDURO-CROSS ezek nem speed motorok.anyuci nem tanította? vagy a motoros iskolában nem volt szó erről?....
És ha nagyon szépen megkérlek, akkor megmondod hogy neked milyen überkurvajó sportmotorod van? Naaaa könyörgök......

Basza meg te nem wukk haverja vagy?
az a baj,hogy sportmotorom van nem segédmotorom! És ahogy elnézem köztetek nincs ilyen! A jogsitok is sm-segédmotor és álatierővel huzott járműre jó! Ha van egyáltalán!Lóvaskocsiról meg nincs képem a gépen se simsonról se segédmotorról!
te nagyon fasz sportmotor az oldal neve,de ha azt írod be hogy crossmotor.hu akkor szerinted mit hoz be?
amúgy eljutottál odáig hogy ez 1 fórum topicokkal? vágod ez az endurocross....ne haragudj de nem is tudom ki pofázgat mindenkinek...nagyobb csicska vagy mint én,azt sem tudod mióta motorozom stb stb,de hát sok ilyen faszkalap van mint te,sajnos el kell viselni őket...
Ha már itt vagy, nem töltenéd ki az adatlapodat véletlenül???Akkor legalább tudnánk hogy kihez van szerencsénk, vagy hogy milyen motorod van pl....
kb ez a jól beugatok a motorosoknak kis csicska létemre és megszálljuk a sportmotor oldalt pedig nem ültönk még olyanon oldal!
kb el is takarodhatsz innen....
pont az ilyen kis csicskák miatt szaródik el az oldal! Nem is ártem mit keresel a sportmotor.hu-n!!!Az hogy már régóta irogatsz ide az meg a moderátorok hanyagságát jelzi! Legalább a neved találó!Nem értem miért kell 14-16 évesen itt osztani az észt mikor még sportmotor közelében sem voltál és azokat ugatjátok le akik több tíz éve sportmotoroznak!Ezen kéne elgondolkodni!
igazmondó ki a franc vagy te h idejössz aztán leosztod azt aki már xhónapja írogat ide??
újonc vagy úgyhogy kicsit vegyél vissza a pofából oké?
Héé Fiúk!
Gratula a 10000redik hozzászóláshoz, kezdhetek viszaolvasgatni, hála istennek sok mindenről maradtam el.
spy14 szerintem te jársz rosszhelyen!Ez nem az okoskodó 14 éves simsonos oldal,hanem a sportmotor.hu De ha a simson sportmotor akkor én vagyok rosszhelyen
Schüll tényleg szép és biztos jo a moci is Gratulálok hozzá.
Nem én kerestem rá a pénzt hanem a szüleim amiért hálás is vagyok.
Hálistennek megtehetjük hogy apám+hugom+én egy ilyen sprotot űzzünk mint a motorozás.
Különben 2 motrunkat adtuk el (vagyis csak az 1iket a másik most eladó) és abból jött ez ki. Na persze azt az előző 2-t is megvettük valamiből az is igaz.
énse értem,de ö biztos tudja,bejön ide és okoskodik,de ez itt nem nyerö(szerintem)
Na ezt most nem vágom...mire van nagy szükségem?
igazmondo
biztos nagyszükséged van rá!
Ezt most nem kellet volna....
Na csá ! Elég jól kereshetsz ha új motort vettél!
Gratula!!!

Ha ijen bringám lenne az sem érdekelne,ha 20L-t enne.
Mindig tele lenne a fogam bogárral!