azt meg tudná nekem mondani valaki hogy a colás rekeszre hogyan teszi fel valaki a motort. Egyedül is meg lehet ezt oldani? Mert látom semmi téma én meg kiváncsi vagyok
Mostvan a 6. életévében a mocim, nálunk annyi gond volt vele hogy a berúgókarnál valami rógó szétment és azt kellett cserélni....
Pályán használom kezdő hobbi szinten és nagyon nincs is versenyzői motívációm. Élvezem a motorozást a saját tempómban lassan magamtól fejlődgetek és ez így nekem tök jó.
De lassan mennem kell a Gézáékhoz mert megjött a 2006-os YZ125.
Hiába 2T és Yamaha powwa van nálam (mentem 4T 250-es Yamahával nekem semmi extra élményt nem adott, mondjuk 2-3 kör nem elég kiismerni 1 mocit de nekem enyni lehetőségem volt) és a mostani akciójuk elég konkrét volt.
2006-os zsír új gép 1 160 000Ft. Én YZ-m plusz az XR árából bőven kijön és még benzinre is marad bőven.
Na meg ugye az új moci az új moci, amatőr szinten nekem nagyon-nagyon sokáig ez most motor lesz a 2T előnyeivel mármint szervizügyileg.
a mai világban minden megtörténhet. ezeket a wr es képeket láttam én is már.
és azt tudni hogy mitől gyulladt ki?
lehet hogy hibás volt a tanknak a hegesztése és szivárgott a benzin a gyertyapipára.
bármi lehet.
nem hivatalbol nyomom. mert szeretem az öszes márkát. egy időben akartam crf et is venni. de nem jött össze.
én nem versenyzek, sajnos hogy korábban elkezdjem a versenyzést az anyagiak nem engedik. most meg ilyen bal kézzel már nem hiszem hogy bele mernék vágni egy versenyben. maradok a hobby motorozásnál, amint meg lesz a köv gép.a ktm is csak 98-tól kezdett rohamosan javulni mert akkor vették meg a husaberget, sé azt a fejlesztéseket használták föl.
nem
anyit tok hogy a felszerelést és az utazást kell álni aversenyre a többit a ktm hungária biztositja,.
de majd utánna kérdezgetek.
yameg hogy kibaszott sok jelentkező volt tavaly is akik közül a 11 embert kiválasztották.
10 versenyzik+1 tartalék hogy ha vmeik kiesne a sorbol.
de ezek 2t-k Azok jóók!A soóky nak is a 4t GYÚLADT KI! Ha verom is 2t 25 be ment az jó volt yamahát akart de a géza nem számította be a ktmet vett 250 4t ktmet mert ti beszámoltátok!Zsír újat persze!Jó is volt!3csavaros steierung stb de aztáán jött a versenyszezon és kampec!Szegény ugrott az év!Pedig ktm függö az egész családjuk lehet,h csak pecches mindenki!Persze te hivatalból jót kell hogy mondj a ktm ről!Ne is tégy másként! Én megértem
mx77:
Bocs ha már kérdezték/leírtad de nem olvastam az összes hsz-t:
Hol nyomod a cross ipart? Itthon vagy valami külföldi bajnokságban? Na meg amatőr vagy milyen kategóriában?
Különben ténylega Yamaha a legangyobb királyság de azt is tegyük hozzá ha Everts egy 450-es KTM-el menne akkor is bucira verne mindenkit....
Na meg a széria YZ 450F elég távol áll a VB-s motoroktól......
Ja és sztem a teljesítményben 1ik Japán gyár se kamuzik....
Igaz nem keréken mért teljesítményt írnak de a KTM se....
Nagyot is nézztem a MasterCross teszten mert ott lemérték keréken...
roekjozsi,nincs meg neked az a video amit tegnap belinkeltem a váltos gyerekröl a cr-el?
mert a szomszédom ugyan ez(csak neki már vagy 3éve váltos mocija van ) és neki akartam megmutatni mert neki is cr-e van mintha öt látnám,de már az oldalon nincs fenn a vidi,valami faszságot ir k!
gondolom a légszür tisztitás terptöl is függ,de mégis?