Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg,milyen gyakran ezekt a karbantartásokat végrahajtani?(légszürö,lánc befujása stb.)
gondolom a légszür tisztitás terptöl is függ,de mégis?
ezt nem ide akartam
Azt mondják hogy az új 25-ösök nagyon jól mennek alul is.A 4t-hez hasonló.
Azt nem tudom elhinni ,hogy 6 év alatt egy berugókar hiba volt.
okos döntés
theo
én mosom a légszűrőt
3 havonta eccer nem elég?
azt meg tudná nekem mondani valaki hogy a colás rekeszre hogyan teszi fel valaki a motort. Egyedül is meg lehet ezt oldani? Mert látom semmi téma én meg kiváncsi vagyok
Mostvan a 6. életévében a mocim, nálunk annyi gond volt vele hogy a berúgókarnál valami rógó szétment és azt kellett cserélni....
Pályán használom kezdő hobbi szinten és nagyon nincs is versenyzői motívációm. Élvezem a motorozást a saját tempómban lassan magamtól fejlődgetek és ez így nekem tök jó.

De lassan mennem kell a Gézáékhoz mert megjött a 2006-os YZ125.
Hiába 2T és Yamaha powwa van nálam (mentem 4T 250-es Yamahával nekem semmi extra élményt nem adott, mondjuk 2-3 kör nem elég kiismerni 1 mocit de nekem enyni lehetőségem volt) és a mostani akciójuk elég konkrét volt.
2006-os zsír új gép 1 160 000Ft. Én YZ-m plusz az XR árából bőven kijön és még benzinre is marad bőven.
Na meg ugye az új moci az új moci, amatőr szinten nekem nagyon-nagyon sokáig ez most motor lesz a 2T előnyeivel mármint szervizügyileg.
mondjuk ez enduró! az nem teljesen ua
Soóky-t láttam tavaly Somogybabodon,de ez nem kellemző. A tanksapka bayonette-záras, és az esett le.Ilyen csak a KTM-en van.
a mai világban minden megtörténhet. ezeket a wr es képeket láttam én is már.
és azt tudni hogy mitől gyulladt ki?
lehet hogy hibás volt a tanknak a hegesztése és szivárgott a benzin a gyertyapipára.
bármi lehet.
az igen! Komoly!
és ti már hallottatok a wr leégéséről ?
de te hallotál már ilyet hogy kigyuladt egy crossmoci?
nem hivatalbol nyomom. mert szeretem az öszes márkát. egy időben akartam crf et is venni. de nem jött össze.
én nem versenyzek, sajnos hogy korábban elkezdjem a versenyzést az anyagiak nem engedik. most meg ilyen bal kézzel már nem hiszem hogy bele mernék vágni egy versenyben. maradok a hobby motorozásnál, amint meg lesz a köv gép.a ktm is csak 98-tól kezdett rohamosan javulni mert akkor vették meg a husaberget, sé azt a fejlesztéseket használták föl.
nem
anyit tok hogy a felszerelést és az utazást kell álni aversenyre a többit a ktm hungária biztositja,.
de majd utánna kérdezgetek.
yameg hogy kibaszott sok jelentkező volt tavaly is akik közül a 11 embert kiválasztották.
10 versenyzik+1 tartalék hogy ha vmeik kiesne a sorbol.
de ezek 2t-k Azok jóók!A soóky nak is a 4t GYÚLADT KI! Ha verom is 2t 25 be ment az jó volt yamahát akart de a géza nem számította be a ktmet vett 250 4t ktmet mert ti beszámoltátok!Zsír újat persze!Jó is volt!3csavaros steierung stb de aztáán jött a versenyszezon és kampec!Szegény ugrott az év!Pedig ktm függö az egész családjuk lehet,h csak pecches mindenki!Persze te hivatalból jót kell hogy mondj a ktm ről!Ne is tégy másként! Én megértem
nem tudsz semmit a jövő évi vagyis az idei válogatásról ?
10 darab van versenyben +1 a tartalék. én is szervizeltem, mivel 3-an vagyunk a szervizben.
Schüll,nekem milyen idös a yamid?Erdöbe mocizol,vagy pályán,és volt-e már valami gubanc vele?
mx77:
Bocs ha már kérdezték/leírtad de nem olvastam az összes hsz-t:
Hol nyomod a cross ipart? Itthon vagy valami külföldi bajnokságban? Na meg amatőr vagy milyen kategóriában?

Különben ténylega Yamaha a legangyobb királyság de azt is tegyük hozzá ha Everts egy 450-es KTM-el menne akkor is bucira verne mindenkit....
Na meg a széria YZ 450F elég távol áll a VB-s motoroktól......

Ja és sztem a teljesítményben 1ik Japán gyár se kamuzik....
Igaz nem keréken mért teljesítményt írnak de a KTM se....
Nagyot is nézztem a MasterCross teszten mert ott lemérték keréken...
roekjozsi,nincs meg neked az a video amit tegnap belinkeltem a váltos gyerekröl a cr-el?
mert a szomszédom ugyan ez(csak neki már vagy 3éve váltos mocija van ) és neki akartam megmutatni mert neki is cr-e van mintha öt látnám,de már az oldalon nincs fenn a vidi,valami faszságot ir k!
kishapsi te szervizelted ? az nem 10 darab motor ? én is szeretnék idén bekerülni a csapatba,azt driftelni a kanyarokban
Akkor mától vehetjük úgy, hogy visszatértél?
huu bassza meg egy pár betüt kihagytam. ezért külön elnézést kérek, ez az első szabadnapom a nyáron, oszt még kicsit komás vok hogy 11 ig aludhattam.
Igen, igen hááááború, jipíííí!