Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mx77 nem ismersz egy 125ös suzuki rm est a III. KERÜLETBEN
Az összeset bejártuk! Nagykevély,mű egri vár stb Na mi lessz?Kell a csizmi?
meg üröm meg borosjenő meg kalász meg csobánka,meg még 1-2 hely ahol jó kis utak vannak
ez igy van
a III.ker a király!
tudom
Bocsesz, nagyon magas lapTa volt
elolvastuk
EZT KI KELL VIZSGÁLNI!
fákjúúú
hallod Ti nem olvassátok el csaka hozzászólás elejét???

6 éves a motor de kicsivel több mint 1 éve van nálam!!!!
De ezt már leírtam lentebb is.
Felújjítva vettem a gépet előző tulajtól a halál tudja hogy neki miket csinált.
JA és hibáról volt szó! A dugócsere nem hiba hanem alap a crossmocikba sztem....

Ezt olvassátok el végig!!
De ha most vagy 16éves és 14évesen valami más mocit kaptál akkor hogy jött ki a 6 év? jó esetben,ha 15 évesen kaptad akkor is 1 éve lehet csak nálad! Ehhez nem kel heti nyolcnapot kimenni hogy kiszámold! Vagy rosszul fogalmasztad,vagy nem mondasz igazat
Mosta a légszűrőt......
mx nek igaza van
6 év alatt egy berugókar hiba...
hát...évente 2szer használtad?
Háát nem mondtam hogy profi vagyok,de ha egy használt yz125 tel 6 évig semmi gond nincs akkor nem sokat mentél vele,vagy nem igen nyúztad!Vannak akik az újba futamok között is cserélnek dugót!Erre mondtam,h 6 év alatt illett volna hogy baja legyen!Nem kell ellenségeskedni!!!
Nemtom minek kellenek az ilyen megjegyzések, na de mind1 egy ilyen profi versenyzőnek ezt is elnézzük.

Különben iskola mellett 7végente, most nyáron ha nem volt 40 fok akkor heti átlag 3 alkalommal....

Tudod nemmindenki olyan profi mint te, és nem nyomulhat egy héten nyolc napon át....
Használt,de kb 3 szor volt a lábamon!mint az új úgy néz ki!A zsíír az 90000ft ez 2006os
tegnap mentem a 25ös céerrel ....ma meg asszem lehetőségem lesz menni 1 2éves téemmel....hát a crhez képest az rx elbújhat,de hát én azért szeretem jó kis rx
Háát attől függ mennyit használta
jól van.....meglátjuk... mert érdekelne a dolog,főleg h 43 és zsír új
aha! 45000ft
te elolvastad amit írtam a csizmára?

ma is fos volt a kresz,már unom asszem ma megint megyek motorozni
háát ez az! Ezt spórólják le sokan és azért romlik el a gép idő előtt
Úgy írtam az előző hsz-t hogy "nálunk".
Ergo fogalmam sincs hogy az előző tulajnak milyen gondjai voltak vele.....
Nálunk viszont több mint 1 év alatt ezt produkálta és valahogy nem is bánom..

mx77: ide is írhattad volna. Ez is 1 okos döntés
Minden motorozás után légszűrőcsere, lánctisztítás. Versenyeken ez futamonként.Ez természetes.