hallod Ti nem olvassátok el csaka hozzászólás elejét???
6 éves a motor de kicsivel több mint 1 éve van nálam!!!!
De ezt már leírtam lentebb is.
Felújjítva vettem a gépet előző tulajtól a halál tudja hogy neki miket csinált.
JA és hibáról volt szó! A dugócsere nem hiba hanem alap a crossmocikba sztem....
De ha most vagy 16éves és 14évesen valami más mocit kaptál akkor hogy jött ki a 6 év? jó esetben,ha 15 évesen kaptad akkor is 1 éve lehet csak nálad! Ehhez nem kel heti nyolcnapot kimenni hogy kiszámold! Vagy rosszul fogalmasztad,vagy nem mondasz igazat
Háát nem mondtam hogy profi vagyok,de ha egy használt yz125 tel 6 évig semmi gond nincs akkor nem sokat mentél vele,vagy nem igen nyúztad!Vannak akik az újba futamok között is cserélnek dugót!Erre mondtam,h 6 év alatt illett volna hogy baja legyen!Nem kell ellenségeskedni!!!
tegnap mentem a 25ös céerrel ....ma meg asszem lehetőségem lesz menni 1 2éves téemmel....hát a crhez képest az rx elbújhat,de hát én azért szeretem jó kis rx
Úgy írtam az előző hsz-t hogy "nálunk".
Ergo fogalmam sincs hogy az előző tulajnak milyen gondjai voltak vele.....
Nálunk viszont több mint 1 év alatt ezt produkálta és valahogy nem is bánom..
6 éves a motor de kicsivel több mint 1 éve van nálam!!!!
De ezt már leírtam lentebb is.
Felújjítva vettem a gépet előző tulajtól a halál tudja hogy neki miket csinált.
JA és hibáról volt szó! A dugócsere nem hiba hanem alap a crossmocikba sztem....
Ezt olvassátok el végig!!
6 év alatt egy berugókar hiba...
hát...évente 2szer használtad?
Különben iskola mellett 7végente, most nyáron ha nem volt 40 fok akkor heti átlag 3 alkalommal....
Tudod nemmindenki olyan profi mint te, és nem nyomulhat egy héten nyolc napon át....
ma is fos volt a kresz,már unom asszem ma megint megyek motorozni
Ergo fogalmam sincs hogy az előző tulajnak milyen gondjai voltak vele.....
Nálunk viszont több mint 1 év alatt ezt produkálta és valahogy nem is bánom..
mx77: ide is írhattad volna. Ez is 1 okos döntés