Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez kurva szar poén volt -_-"..... uram isten ez vukknál hülyébb
Nah akkor gyorsan be fogsz illeszkedni
Ááááá, vóóóóóvanmár
Enduro topic, szal Simson endúróval is lehet írni

A sportmotorhoz/versenyzéshez meg nem kell jogsi...
Dejóóóó, bégre felfdezted a szmájlikat! Gratulálok első fórumos sikereidhez....
Na de mostmár elárulod a nagyérdeműnek hogy neked milyen motorod van? Naa könyörgöm kegyelmezz főőőőnök áruld el nekünk csicskáknak!
egy kis csicska szarrágo geci evö faszfejpöcs geciláda genyoarcu nyomorék senkiházi ribanc tetü vagy,kb ennyi vagy valamit kihagytam?
te még ezt sem tudod hogy a fasz csinálja föl a nőt?!! akkor te még nagyon kis csicska vagy!
igazmondom,nem is tudtam,hogy a bölcsibe már van internet hozzáférés
írtam,h tisztelet a kivételnek!
ha ilyen jól tudod akkor valszeg te is suliba jársz...vagy van gyereked,de azt kétlem mert ki az a hülye nő aki 1 balfasznak meg engedi h felcsinálja....
Én nem vitázok, full nyugodt vagyok, csak érdeklődök felőle...
Majd belerázódsz!Péntektőől suli! De nem sm suli
ahhoz van vér a pinádban,hogy leugazsd a másikat,hogy és miben ül a motoron,de eláruld,hogy te milyen csodagépel csapacc,ahoz már terminátornak kéne lenni
szarjátok má le
kis szarházi csicska...nem érdemes vitázni...
Hááááborúúúú, jipíííííí.....
Kuuurvaaanyázáss, juhúúú, Mr2T óta nem láttam ilyen indulatokat....
Nem 2T tért vissza?
Bár én már Wukkra is azt hittem..

Ja, éss : korlátlan jogsim van, volt versenymotorom(CZ250), akkor én írhatok ide? faszfej
nem nálam van a szar szag hanem nálad...tudod írtam h szar szagod van...nem a számnak...neked van...csak úgy látom nem sikerül felfogni.
Eddig igyekeztem normálisan beszélni, valszeg ezért nem értetted na akkor most:
Mi a faszért minket fikázol????Nyögd már ki hogy neked milyen motord van vagy azt hogy hány éve motorozol... Ne minket baszogassál, hanem magadrol mondjál pár szót....
Ebből meik a supermoto?Láttál már sm versenyt a tvből?50cc nincs meg a többi sincs ott! Ha szarszag van csugd be a szád!
szerintem te még fél ütemün sem ültél,nemhogy 4t uristen,anderzen a mesemondot,tisztelhetjük meg köreikben kedvse barátaim
Bézbolsapka,tornacipő a cr oldtimer 125ösön!De a kéz az csípőrevágva!Hmmm!Jani!
Elárulod végre hogy neked milyen motorod van azonkivül hogy te egy sportmotoros vagy mert eztmár 100001szer mondtad....
Köszönöm előre is, de komolyan örök hálám!
hajjajj de vicces..igen ültem már...volt nekem is 2t sm tudod cagiva supercity...ültem már 50es derbi sm-n ,ktm lc4en és volt szerencsém ülni drz 400 sm-n is... nagyon szar szagod van...
hoppá,latszik h nem vagyok sportmotoros nem ugy mint te még rossi nevét sem tudtam leirni sorry!
És ültél is már supermoton?De nem a te motorodon utcai gumival! Mondjuk egy 4t-n?
téged kell köcsögözni,bejössz ugatni és az adatlapod sem mered kitölteni kamuzol itt jobra balra hogy milyen nagy valentino rssi vagy,és lehet hogy a te szavaiddal idézve"teis egy kics csicska 14 éves simsonos vagy amugy honnan vetted,hogy 14vagyok,vagy joslással is foglalkozol?
Igaza van Sikinek meg mindenkinek még az adatlapod sincs kitöltve igazmondó!Kitudja lehet hogy még soha nem is ültél motoron csak a tévében láttál olyat onnan tudod mi az a motor!Csak ennyi elöször mutasd meg magad és utána kekeckedjél!