Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erről a sarholz témáról majd mesélek mert áll itt is egy az udvarban az enyém mellett a haveromé és
az többet fogyaszt alapon szarabbul megy beköpi a gyertyát ha nem nyelezed de tuning minden rajta
szegény haverom együtt motorozunk ill. nánk mindig mondja hogy leszopatom pedig az övé sarholz
annyit röhögünk
crossba még jó lenne de endúró azon szakaszain ahol picit lelassul a tempó ott bosszúságot okoz
de tuning meg sarholz!!!
naná és endurocross 4ever

ez ha jol tom kishapsié még a forum kezdeténél találtam tegnap v előtte
nem a "kegyetlen" az a cr-es gyerek tesójának hozzászólása ja és én vok ott háttérbe igen!
nem enyém cr nekem MZm van!
Sutyerák, itt vagy? Mér nem kérdezed már meg hogy menyivel fogyaszt többet a sarholz honda mint a sima cr?
Na bocsi de én télleg megyek most mert ma is korán kellet kelnem, monyuk holnap nem de 9körül ígyis ugyis felébredek....És holnap délutánra kell a kraft, csak legyen jó idő....
ebböl a sokbol csak egy álna a garázsban
kb.ez a helyzet
csak azért írom mert az egyiknél pont fényezi a csávó a gépet ,hogy még sose mentek vele!!
husky forever
maradok regegl 5 kor kelek megyek pcálni vááá alig várom csak ne essen az a geci eső
roekjozsi,aki mondja a vidiben,hogy kegyetlen övé a cr?
És te vagy ott csikos rövidnaciban,ölbetett kézzel(nézitek végégig a cr halálát )???
Hát, kb anyi esélyed van beszopni vele mint egy sima cr-el szerintem! Legfeljebb az van hogy ahogy Zoozee írta, ezt még jobban kell pörgetni minta simát, de amig versenyeztek vele, addig gondolom szervizelték is rendesen, azután meg már tulaj függő...
Szerintem....
köszi more
nemá 00:00ig maradjon mindenki!
akkor BUEK
hm....ezt se tudtam,én semm kült nem vettem észre a 2hondán,akkor ezt azt jelenti,hogy megvan az esélye,hogy egy rakat szarok,mondjuk ez a többinél is megvan,de mivel ezek sharolczok,vagy mik,igy nagyobb,jol modnom?
Lassan az 500adik oldalra kell ráhajtani inkább
De mára télleg megyek, gratula midennkinek, csá
na..... hamarosan meglessz az a rekord
megint fasza gyerek voltam mert megengedtem , hogy gerle írja a 10.000-ret !
nah a 11111 et bevállaljuk még ma ??
Na zsirfetnika, végre megvan akkor télleg megyek minyá aludni
Jaja, látom Sutyerák
na HURRÁ! most pont ittvagyok grat mindenkinek!
wehejjjj
én nyertem
jeeeeeeeeeee
10.000 4ever