höhö látom te is nagy pecás vagy folyó tiszára jársz?? én a folyóra nem szeretek vagyis szeretnék ha értenék az usztatáshoz.... maradok az állóvizeken...az úszozást és a villantózást szeretem.... és persze a süllőzés csukázás ...
zooze!
Lenne egy pár szakmai kérdésem.
Ha lehetne kérnem KLX -ről némi leírást.
Problémám a következő:18Kw - ra van folytva a mocim és szeretném kicsit feljebb húzni.
Mit kell rajta csinálnom?
Fúvóka méretem 132 karb. tip.CVK KEIHIN
Kipuff SANKEI K309 23mm-es nyílással a végén.
A plasztikai sebész kitalált egy új módszert az arcbőr feszessé
tételére. Magyarázza a páciensnek:
- Egy rejtett csavart operálok a feje tetejére. Amikor úgy érzi, hogy a bőr egy kicsit ráncosabb, csak egy apró csavarás, és újra feszes az arca.
A nőnek nagyon tetszik a dolog, aláveti magát a beavatkozásnak. Néhány hónap múlva azonban visszajön az orvoshoz.
- Doktor úr! Nézze, milyen zacskók lettek a szemem alatt!
- Asszonyom! Azok nem zacskók, hanem a mellei. És ha még sokat tekergeti azt a csavart, hamarosan szakálla is lesz!
A róka meg a nyuszika bandukolnak az erdőben, amikor meglátnak egy tündért az ágak közé gabalyodva. Kiszabadítják, mire a tündér felajálja nekik, hogy három kívánságukat teljesíti.
- Én egy zöld szemű, szőke rókakislányt szeretnék! - szól a róka.
A következő pillanatban máris ott termett a kívánt rókalány.
- Én egy szuper motort szeretnék! -szól a nyuszika, és máris ott termett egy gyönyörű Harley Davidson.
- Most egy barna rókalányt akarok! -szólt a róka.
- Én pedig azt szeretném, hogy soha ne fogyjon ki a benzin a motorból, és ne kelljen javíttatni! -így a nyuszika.
- Végül egy vörös rókalányt akarok! -szól a róka.
Mikor ezt is megkapta, már neki is készülődött, hogy magáévá teszi a három rókalányt. A nyuszika nem szól semmit, csak felül a motorjára, bepöccenti, egy kicsit túráztatja, egyesbe kapcsol, majd megszólal:
- Utoljára azt kívánom, hogy legyen a róka impotens!
Kössz a történelmet zoozee, de én már a nagyját vágtam .
Inkább az alkatrészellátás érdekelne még. Bár igazán megmondva, nem tetszik igazán.Nem tudom miért, de olyan furcsán néz ki a masina. Az újak oké, de a régebbieik csúnyák az én ízlésemnek. Attól függetlenül biztosan jó motorok.Nagyjából egy szintem lehet a huskikkal.Nah már egy hét múlva okosabb leszek motor ügyben.Még én is kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle.Lehet veszek egy MZ-t és leélem vele hátralévő napjaimat
De lehet rámszakad a bank(még nem tudom honnan esetleg,de a remény hal meg utoljára ) és eccere 3lovat veszek. Egyet sáros terepre, egyet emelkedőkre, egyet meg az erdőkbe......Milyen szép is lenne
Én asszem sejtem, de azért egy kis 125östöl nem rosz
Zoozee, én tudom hogy jó lenne egy malaguti grizzly 12 valamelyik srácodnak....140ért monyuk, nézd meg a többi drága ehhez képest....Ha érdekel mutatok képet
Tényleg jó egyébként, még én is elhülyéskednék vele.
Arról van szó, hogy ha egy 4-800-as egyhengeresen van egy normális cső, akkor érzed, hogy a dobhártyád úgy mozog, ahogy megy a motor. Nem tudom tudod-e mire gondolok.
nem én megyek a videón
nekem zöld van