evenx szerintem a régebbi husaberg alkatrészellátása jó de igazából nincs vele nagy tapasztalatom és én csak a tutit akarom leírni nektek de nem voltak nagy gubancok legalábbis nem emlékszem bár régen volt husaberg a csapatban. amúgy arra viszont emlékszem , hogy jó kemény gép volt lehetett vele menni
jó volt a futómű is ! igaz a mákot durvára darálja de igazi endúró motor !!!!!!!!!!!!
most amit árulnak a husabergnél szerintem jó állapotban van szemre , kicsit csúnyácskának tűnik de annak ellenére jó motor az biztos !! szerettem vele egykerekezni mert felvetted és akkor raktad le mikor meguntad délutánra az egykerekezést , csak azért könnyű vele mert 4T meg talán azért mert amúgy én 2T-vel is egykerekezős fasz vagyok de jó volt motorozni kicsit vibrált de kárpótolt a menettulajdonságaival! egyszóval komoly motor nem hülyegyerekek agyszüleménye az biztos és az idő múlásával ez csak javult !!!!!!!
ja visszabillentettük a kocsit beindította csávó és elhúzott a csajával ! csak előtte haverom tüsszentett egy képet ! majdnem beszartunk a röhögéstől a felbillent lada látványa élőben geci jó volt
na ma kiruccantunk erdőszélre egy barátunkhoz mikor jött szembe egy romacsávó , hogy segítsünk mert feldőlt a lada ! a kép címe: A SOFŐR / THE DRIVER /
heh volt egy ojan gépem mint standarnak van de hál istennek elattam mert kinőttem.... egy 125 ccm s pit bike féleség nagyon zsir meg fdater yamaha 3kj jog -a 75-t a végsebessége és szeretnék az idén vagy jövöre egy nagyobb gépállatot de csak 4T... 8 éves koro mota motorozok a jog al ja és már 9 évesen kimentem több utcákra is....
hát én rendes pecás vagyok megfogom a halat és aztán majd mehet a levesbe vagy ahova kell de vissza nem csak ha kicsi vagy kevés van
csukából legnagyobb 3 kg pontybol 3,8 rengetek kárász kárászbol a legnagyobb 32 cm, piros szárnyú keszegből meg 29 cm(!!!!) meg sok sok rahedli törpeharcsa...sügér is volt afrikai harcsa weheh az nagyon bolondegy hal ja és persze 5 éves koromota pecálok....
höhö akkor nagyon jól jártál vele és nagyon jó árban vetted... most irigy vagyok rád
de télleg majd ha megszeretnél válni tőle akkor szolj be ide a forumba
Így igaz Tiszanánára jártunk szinte minden hétvégén.
Legtöbbet rezgőspiccel keszegeztünk,de minden mást is kipróbáltunk.
Legjobb barátom viszont nagy úszózós srác,néhány versenyt is nyert.
nem akarod leváltan ia cr250et cr500ra?
jó volt a futómű is ! igaz a mákot durvára darálja de igazi endúró motor !!!!!!!!!!!!
most amit árulnak a husabergnél szerintem jó állapotban van szemre , kicsit csúnyácskának tűnik de annak ellenére jó motor az biztos !! szerettem vele egykerekezni mert felvetted és akkor raktad le mikor meguntad délutánra az egykerekezést , csak azért könnyű vele mert 4T meg talán azért mert amúgy én 2T-vel is egykerekezős fasz vagyok de jó volt motorozni kicsit vibrált de kárpótolt a menettulajdonságaival! egyszóval komoly motor nem hülyegyerekek agyszüleménye az biztos és az idő múlásával ez csak javult !!!!!!!
Na a kérdés még adott, nem kell malahuti gyerek cross?
iszonyat poén
milyen volt az "akcentusa" , h borult fel?
Ezek a köcsög ladák baszki csak ugy feldölnek, ránénet a csávó és feldölt hihetetlen a mai világba....
És mit csináltatok vele, visza állítottátok, vagy volt gyufa nálatok ?
Mindenkinek jó éjt!
Magadról egy pár sor.?
csukából legnagyobb 3 kg pontybol 3,8 rengetek kárász kárászbol a legnagyobb 32 cm, piros szárnyú keszegből meg 29 cm(!!!!) meg sok sok rahedli törpeharcsa...sügér is volt afrikai harcsa weheh az nagyon bolondegy hal ja és persze 5 éves koromota pecálok....
de télleg majd ha megszeretnél válni tőle akkor szolj be ide a forumba
Legtöbbet rezgőspiccel keszegeztünk,de minden mást is kipróbáltunk.
Legjobb barátom viszont nagy úszózós srác,néhány versenyt is nyert.
És róllad???