Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert mik a te "igényeid" és ahhoz mért nem jó az 500as mert gondolom neked az nem lenne erős
nem nem a cr 500 nem jó az én igényeimre
én itt
nem akarod leváltan ia cr250et cr500ra?
hol a náthás férfi nemiszervbe vagytok???
evenx szerintem a régebbi husaberg alkatrészellátása jó de igazából nincs vele nagy tapasztalatom és én csak a tutit akarom leírni nektek de nem voltak nagy gubancok legalábbis nem emlékszem bár régen volt husaberg a csapatban. amúgy arra viszont emlékszem , hogy jó kemény gép volt lehetett vele menni
jó volt a futómű is ! igaz a mákot durvára darálja de igazi endúró motor !!!!!!!!!!!!
most amit árulnak a husabergnél szerintem jó állapotban van szemre , kicsit csúnyácskának tűnik de annak ellenére jó motor az biztos !! szerettem vele egykerekezni mert felvetted és akkor raktad le mikor meguntad délutánra az egykerekezést , csak azért könnyű vele mert 4T meg talán azért mert amúgy én 2T-vel is egykerekezős fasz vagyok de jó volt motorozni kicsit vibrált de kárpótolt a menettulajdonságaival! egyszóval komoly motor nem hülyegyerekek agyszüleménye az biztos és az idő múlásával ez csak javult !!!!!!!
Malahuti helyett ajánlom a malagutit....
Nem csoda, így képen se gyenge....
Na a kérdés még adott, nem kell malahuti gyerek cross?
ja visszabillentettük a kocsit beindította csávó és elhúzott a csajával ! csak előtte haverom tüsszentett egy képet ! majdnem beszartunk a röhögéstől a felbillent lada látványa élőben geci jó volt
Na mi van mindenki eltünt? Tegnap ilyenkor volt a legnagyobb élet!
Zoozee, olyan rendes hogy nem akar személyiségi jogokat sérteni így főhősunk arcát kitakarta....
kajak ez arcával mi lett
iszonyat poén
milyen volt az "akcentusa" , h borult fel?
még hogy feldölt,ez kajak tetön van És segitettek????Motorral megkellett volna tolni/huzni
Az laza!
Ezek a köcsög ladák baszki csak ugy feldölnek, ránénet a csávó és feldölt hihetetlen a mai világba....

És mit csináltatok vele, visza állítottátok, vagy volt gyufa nálatok ?
na ma kiruccantunk erdőszélre egy barátunkhoz mikor jött szembe egy romacsávó , hogy segítsünk mert feldőlt a lada ! a kép címe: A SOFŐR / THE DRIVER /
Elnézést,de mára ennyi,(kipurcant a derekam) holnap fojt.
Mindenkinek jó éjt!
Le ugyan nem szabályoz,de jó lenne egy kicsit több paci.
ja és a klx ed leszabályoz? és szoktad csapatni vele?
heh volt egy ojan gépem mint standarnak van de hál istennek elattam mert kinőttem.... egy 125 ccm s pit bike féleség nagyon zsir meg fdater yamaha 3kj jog -a 75-t a végsebessége és szeretnék az idén vagy jövöre egy nagyobb gépállatot de csak 4T... 8 éves koro mota motorozok a jog al ja és már 9 évesen kimentem több utcákra is....
ajjaj... ugy vitte mint a ponty és buzára apám se látott még ijet pedig már vagy 40 éve pecál ....
Milyen motorod van?
Magadról egy pár sor.?
A 29-es piros az irigylésreméltó.
hát én rendes pecás vagyok megfogom a halat és aztán majd mehet a levesbe vagy ahova kell de vissza nem csak ha kicsi vagy kevés van
csukából legnagyobb 3 kg pontybol 3,8 rengetek kárász kárászbol a legnagyobb 32 cm, piros szárnyú keszegből meg 29 cm(!!!!) meg sok sok rahedli törpeharcsa...sügér is volt afrikai harcsa weheh az nagyon bolondegy hal ja és persze 5 éves koromota pecálok....
OK.
höhö akkor nagyon jól jártál vele és nagyon jó árban vetted... most irigy vagyok rád
de télleg majd ha megszeretnél válni tőle akkor szolj be ide a forumba
Így igaz Tiszanánára jártunk szinte minden hétvégén.
Legtöbbet rezgőspiccel keszegeztünk,de minden mást is kipróbáltunk.
Legjobb barátom viszont nagy úszózós srác,néhány versenyt is nyert.

És róllad???