Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én anno próbáltam az eprest!Nagon faja, tényleg eperillatú a füstje! Nem tudom, én nem vagyok szakértő, és a KDX sem volt versenygép, sima olcsó szintetikus olajat kevertem mindig. utcára 1-50ben és terepre 1-40ben. sose volt bajom belőle, eccer lehúztam a hengert, szépen "kentnek" tűnt a gép.

Igen ezzel a képpel tényleg baj van, nem igazán 2000res.Már ujabbnak tűnt.
ez a kép egy 96os.Nagyon jó !
nem nagy okosság maga a bánya de lehet felmenőzni egy helyen de az meleg pite öngyilkosoknak, inkább a környék maga jó hely el lehet kirándulni az időt meg ott a vár is tankpálya , lőtér, crosspálya ,stb.
amúgy a repsol-ról annyit , hogy mi se használjuk mert kokszol nem ég el csöpög a kipufogó végén és nagy fáradt hangja lesz tőle a gépnek eltűnik az a pattogós üveghangja a rezónak a szutyoktól !/hiába nyelezed/ a lassabb pilótáknál csiki-csukikba gyertyabeköpések stb.. szóval nem nagy okosság sőt ahhoz képest drága
mifelénk 3100 pénz és annyiért van castrol r2 vagy ipone /epres/, hogy ne bízzuk a véletlenre a kenést!
És ezen kőbányában, melyet az ember maga körül lát ha ott van, mit éehet tevékenykedni, esetlegesen?
az " egri vár" -tól csobánka irányába kb. 1 km-re
elmész a várig és továbbmész csobánka felé mikor ott vagy ezt a kőbányát fogod látni magad körül
én is REPSOL COMPETICION olajat használok 2500(kedvezménnyel,3200 helyett) és semmi bajom vele huhh az nekem nicns messze....és a vártól borosjenő fele kell menni,vagy ott a vár után a földuatokon?
jó ez az xr hogy muzsikál pályán nem gyenge oda??
A képek nem a legjobb minőségűek mert telóval készültek.
Az XR meg 400-as és nem 600-as és az összes motorhírdetési oldalon fenntvan képekkel amiken szépen ki van csicsázva
nézzed meg itt fehér géza
budapesti vagyok..nekem így ismeretlen az ember. Nem vagyok krosszos, nem tudom hol vannak ilyen boltok...
szerintem bármelyik motorosboltba aki foglalkozik crossmocikkal
hol laksz ? de fehér géza árul titaxot és az jobb szerintem mint a goldfren
hol lehet kapni 16-ért? tdsz adni címet?
visszatérve előző huskyhoz ott valami nem stimmel vagy a képen lévő motor nem az amiről beszélünk/írtak/ vagy az évj. nem az. a képen lévő lehet hogy 2001 - es
16 .000 ft - 40.000
16 a legolcsóbb a goldfren 18-20 titax stb. pemier.........
bontva nem tudom
Mennyi pénz lehet egy első féktárcsa Honda CRM250re? Bontott vagy új is jó lehet...
" E " modell
Make Model
Husqvarna T410E
Year
2000
Engine
Liquid cooled, four stroke, single cylinder, SOHC, 4 valves per cylinder.
Capacity
399
Bore x Stroke 91.5 x 60.8 mm
Compression Ratio 11.4:1

Induction
36mm Dell’Orto

Ignition / Starting
CDI / kick
Max Power
34 hp @ 9500 rpm
Max Torque
4.0 kg-m @ 5150 rpm
Transmission / Drive
6 Speed / chain
Front Suspension
Marzocchi 45mm inverted hydraulic fork; adjustable for compression and rebound damping, 285mm wheel travel

Rear Suspension
Progressive “Soft Damp” with single Sachs hydraulic shock absorber; adjustable for spring preload, high- and low- speed compression damping, and rebound damping, 320mm wheel travel

Front Brakes
Single 260mm disc
Rear Brakes
Single 220mm disc
Front Tyre
90/90 -21
Rear Tyre
140/90 -18
Dry-Weight / Wet-weight
116 kg
Fuel Capacity
9.1 Litres
Consumption average
19.3 km/lit
Standing ¼ Mile
13.9 sec
Top Speed
160.8 kmh

A lóerőadat nem valós szerintem, vagyis valós itt németországban, mert katalizátoros folytott gépként vannak értékesítve. Itt olcsóbb az adó a katalizátor miatt!
akarom mondani sé pulá lungá??!!
hehe nem volt vicces mert nem akarok magyar tesot
egy kis morét akarok aki a családbólvan akit ugy betaintana a család főleg a mami moréul h az héccencség.... és mondaná h sépulá lungá??!!
schüoll nyomjá kéept az yz125 ről meg a xr600 ról
Én nem vagyok biztos benne, hogy az olaj teszi ezt. Mert az olaj ha yr,csak szépen megsül a gép.Csendben
Szal sztem inkább koszos a benya, és a karbi felszippantotta!
Repsol olajat ne tegyetek komolyabb 2T gépekbe!!!!
Sajna mi elb*sztuk és Repsol (verseny motorokhoz való, nem olcsó) olajból csináltuk a keveréket és az YZ kegyetlenül szaggat (a szószoros értelmében) tőle....
Azthittem nincs nagy különbség az egy katagóriában lévő olajok között de tévedtem...
Motul RULZ!!!

A mai nap elég fos volt. Rohadt meleg, poros rumplis pálya, szar motor.
Engedhetem le a benyát.....
(remélem az a baja mert ha nem akkor a pénztárcába kell nyúlni)
az " egri vár" -tól csobánka irányába kb. 1 km-re
BAzzzzzzzzz. Ez a kis szikla hol van??? Nagyon elmennék oda Hasítanék ott