mér kéne kapaszkodnia..simán lehet annyival menni...
xt vel megyek 160at és semmi...picit szitál...de simán birnám még a motoron pedig azon semmi szélvédelem sincs...
Nem a sebességét kétlem, még mondta a srác többet is ment volna. Csak azt nem értem hova kapaszkodott hogy nem vitte le a légellen állás. A haverom burgmanjével 120nál már le esik róla, pedig a plexi mögött gubaszt. Az pedig egy 140 kilós gép. A gasgas 100kg is alig van, az csodálom hogy nem akarja kikapni a légellenállás az első sárvédéjénél. Hallotam már ilyenekről. KÖnnyű a motor és ha gyorsan megy emelkedik már.
Simson endurot keresek 100.000 alatt jó allapotú legyen 4 sebességes, lehetőleg mennyen és vigye ki legalább a 75-80at(km).Borsod-Abaúj-Zemlén megyében vagy a szomszédságban keresek.Miskolctól 40kmre Encsen lakom!!
ennxire fostok jogasi nélkül vezetni?
én már lassan 4 éve nyomom jogsi nélkül városban
amikor megvolt a dt-m minden nap motorral jártam suliba
3. kerből a blahához...
most meg ugyan ugy tolom 600assal mint dt vel..
semmi para
simán lehetséges a 180,köztudott hogy supermoton hosszú áttétel van! és ha 125ös rxből kilehehet hozni 150-160at akkor 1 250es 2t gasgas smnek kell 180at mennie. amúgy ezzel úgysem mész autópályán,szal rövid áttételt rá,menjen csak 140et viszont kerék mindenhol
jozsi
jön majd egy papir hogy az xy ember megállapitotta hogy ilyen meg ilyen szabálysértést követtél el, és az alábbi büntetést rójja ki: x ezer ft büntetés és x időnyi x kategoriától való eltiltás.
nekem is ez volt. nekem két és fél oldalban ecsetelték.
hellosztok!
épp ma vettem egy új krosszgumit a adataimnál lévő krossz mz-re és el is mentem egy körre !
persze hogy egyből elkaptak a rendőrök az ERDŐBEN(pedig arra a rohadt életben egyszer sem járnak)!!!! volt pattogás lámpa,rendszám,forgalmi stb...
na jó mondom semmi nincs aztán haza megmutatom az adásvételit, aztán okoskodás hogy minek nem a másikkal megyek ha van rajta műszaki meg minden! aztmondták eltiltás lesz elmondaná valaki hogy az hogy megy postán majd küldik hogy mennyi vagy hogy??? na előre is kösz még kicsit ideges vagyoK!
Aham. Nem akar engedni a kötsög. Ha kicsit tudnék alkudni Fater mondta már mehetünk is. Egyszer dumáltam még csak vele. Majd meglátjuk mi lesz. Ha enged ma, 50eret mondjuk, többet nem fog:S:S aKkor hnap már meg is lesz. De nincs is más használt a neten 2005ös amúgy. Elcsúszott vele jah, rendőr bekanyarodott elé vagy mi Jah meg mondta hogy állítólag 180at ment vele, nem tudom mibe kapaszkodhatott.
Jogsi témához vissza térve. Én most veszek most már valószínűleg biztos, GASGAS 250 supermotot. A motor 250es, rendszámos. Jogsi persze nincs, 16 vagyok. Meglátjuk mi lesz. Nem tnap kezdtem el mondjuk motorozni. Pesti is vagyok, de azért 1 supermoto pláne 2ütem ott hagy azért 1-2 dolgot. Idáig mondjuk legálisan motorozgattam, de mondjuk úgy is volt 1-2 parás helyzetem.
egy nyáron keresztül voltam winkéj (keeway) garanciális szerelő.
kifejezetten erről az endurorol a tapasztalatom................................................ ...
szerintem ki lehet találni. csak igy nagyvonalakban a 3 hét alatt mig a kereskedésben állt elöregedett az indexnek a gumiszára és letörött. a riasztó miat állandóan lemerül az aksi. gyárilag basszák normálisan beálitani a karbit, ami utánna igen nagy szopás. az első esső után minden csavar meg a váz rozsdásodni kezdett.
slág vonalakban enyi.
Keeway felejtos azonnal, csak kretén falusi postásoknak, ha a cég fizeti, mert a biciklinel jobb, de az endurohoz koze nincs, hacsak nem 40 ezer Ft-ert
Apri valoszinuleg szét lett már gyilkolva, uj dugot csak a gyarban tettek bele utoljára 17 évvel ezelott, kb 6 vay 9. tulaj leszel, de lealkudva 150e-re egy nyarat megér
xt vel megyek 160at és semmi...picit szitál...de simán birnám még a motoron pedig azon semmi szélvédelem sincs...