akkor tedd is le az A1 et mert akkor 18 évesen korlátlan, én akkor szúrtam el, hogy nem tettem le A1 et, most törvényesen mehetnék bármivel, és ez piszkosul idegesít.
Ja meg ha 2 év múlva letenném a korlátlant akár vehetnék egy lényegesen fiatalabb müszakis dr-z-t vagy ha több mani lenne egy KTM et, de a DR-Z jobban bejön.
Az álom TE 610, a gond azzal van, hogy nem tudnám kihasználni , mert nincs rá jogsi, de ha megyek vele és megfognak azzal veszélyeztetem a készülő A korl és B-és jogsit. 250 esben meg nins enduro jóformán, vagyis 4T, 2T már nem kell. Te hogy vagy a jogsis dologgal? szerintem sokkal kényelmesebb legálisan motorozni.
Nem, kb 2 éve. Nem tudom hogy mennyit ér, használtmotoros oldalon meg lehetne nézni. Igen, pedig hosszabb áttétel van rajta, mert utaztam vele sokat, így 170-et mutat az óra végre.
25-ös CZ-je volt 12 éves korában, most meg 28. Az 16 év. nyolcvanegynehány kilós embernek, akinek 12 évesen 25-ös versenymotorja volt szerinted miért sok a 250??? Crossmotort akar, nem endurót, de ezt is leírta...
szép jó napot!!!
ma megyek vadkertre estefelé... jo lesz...
őőő
AChiles: mennyid ideje motorozol? volt kihagyásod?
egyből egy 250 2T-t ajánlanak...ha endurozni fogod használni akokr vigyél magaddal még vagy 20 lityo benzint...sztem... vegyél vagy 125 vagy valami nagyobb ccm be 4T-t...
megjöttem a strandról este megyek be a vársoba hnap este meg ilyen kis motoros összeröffenést tarunk
inkább ne szoljunk bele
ma megyek vadkertre estefelé... jo lesz...
őőő
AChiles: mennyid ideje motorozol? volt kihagyásod?
egyből egy 250 2T-t ajánlanak...ha endurozni fogod használni akokr vigyél magaddal még vagy 20 lityo benzint...sztem... vegyél vagy 125 vagy valami nagyobb ccm be 4T-t...