1-es végállomás, Bécsin kifelé balra egy shell kúttal szemben a dombon. Ha jó lesz a gépünk, csaphatun majd párat. Állítólag ma lesz kész a dzsenerétöröm.
őő asszem lesz kessem megcsinálni yz-t...
bratyóm kitalált valamit és azt megcsináljuk..lesz kb 100-150 ezrem javitásra...
remélem minnél hamarabb összejön
150 ből ugy megcsinálom hogy nem merek majd menni vele
12 évesen? Az kemény.
Ő?:http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdetesk od=695098&command=ugras&screenwidth=1280
CR250-el kapcsolatban zozee a te embered, bár mostanában nincs fönn gyakran. Ő mindent elmond róla, és lehet, hogy tud is eladót, sőt, lehet hogy az övé is eladó azóta. Gyakorlott motoros, tőle a többi típussal kapcsolatban is kérdezhetsz(ha egyszer fölfárad végre)
Ja volt az is,de nekem csak 125 ost adtak 12 evesen. Gondolhatod mit lerendeztem vele es pijas volt enyem is rendesen. Neztem a Hondat gyonoru csak tul draga nekem + meg szerkot is akarok melle, szoval valami olcsobra gondoltam elsore. Vagy szerinted nemerdemes regebi olcsobat vennem?
Ja, nekem is joban bejon a 2t. Regesreg volt egy porgos cz gyari verseny cross 125,azota siratom hogy egy csunya bukas utan eladtak a szuleim De majd most
Ja, azért gondoltam a 250-esre, mert könnyen elbírsz vele, és sokkal jobban viszi a kilóidat. Ezen kívül nem fogy el olyan gyorsan a gép, mert nem mindig nyélen fogod forgatni.
A korodat nézve is a 250-es az előnyös, mert tudsz ésszel is menni, és ha motoroztál régen, akkor tényleg gyorsan kinőheted a125-öst.
Ertem. Fogyni nemkeszulok sot tomegelek megfogadom tanacsod es nezek egy 250est. Es szervizeles sempontyabol ki a gazdasagosab Ja es bocsi a irasomertcsak tanult magyarom van slovakiabol vagyok .THX
én kaszáson lakom...jó sok hegy a környéken
A 3-as úton járok szüleimhez a mátra tövébe, azért írtam. De az egyik munkahelyem a III.-ban van, Laborc utca, Ericsson.
3 kerben lax?
ááá semmmi olyan...
bratyóm kitalált valamit és azt megcsináljuk..lesz kb 100-150 ezrem javitásra...
remélem minnél hamarabb összejön
150 ből ugy megcsinálom hogy nem merek majd menni vele
Ő?:http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdetesk od=695098&command=ugras&screenwidth=1280
CR250-el kapcsolatban zozee a te embered, bár mostanában nincs fönn gyakran. Ő mindent elmond róla, és lehet, hogy tud is eladót, sőt, lehet hogy az övé is eladó azóta. Gyakorlott motoros, tőle a többi típussal kapcsolatban is kérdezhetsz(ha egyszer fölfárad végre)
A korodat nézve is a 250-es az előnyös, mert tudsz ésszel is menni, és ha motoroztál régen, akkor tényleg gyorsan kinőheted a125-öst.