Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt van a bécsin! nem vágod? ahol van kifele a shell kút(még az esso előtt) és ott lehet fölmenni az ericssonhoz!
1-es végállomás, Bécsin kifelé balra egy shell kúttal szemben a dombon. Ha jó lesz a gépünk, csaphatun majd párat. Állítólag ma lesz kész a dzsenerétöröm.
laborc..fingom sinc shol van
én kaszáson lakom...jó sok hegy a környéken
Ja, nem XI. Koszolányi
A 3-as úton járok szüleimhez a mátra tövébe, azért írtam. De az egyik munkahelyem a III.-ban van, Laborc utca, Ericsson.
milyen meló? szentem a 3as útra gondol...ha 3.kerben lenne az tudnánk
theo
3 kerben lax?

ááá semmmi olyan...
Jóffan, majd viszünk reszelős tortát nektek a kaptárba.
őő asszem lesz kessem megcsinálni yz-t...
bratyóm kitalált valamit és azt megcsináljuk..lesz kb 100-150 ezrem javitásra...
remélem minnél hamarabb összejön

150 ből ugy megcsinálom hogy nem merek majd menni vele
Ertem. Koszi a segitseget es sziasztok
ja és 5-10 a kesztyű.
hát 30 a mez+gatya,15-30 a protektoring/páncél,5 a térdvédő,40 a csizma,bukó 30-40+szemüveg 5-6 ...még több mint 100
Aranybol van az a ruha hogy 1 100 000?
Na ez mar megy es erdekeseb az ara is
Oksi megprobalom felhajtani. Sajna nemjo cimet irtal az utobi hirdetesben, nemtom megnezni. Mikortajt szokot fentlenni zozee?
dede érdemes. úgy számolj h mellé a ruha 1 100as!
12 évesen? Az kemény.
Ő?:http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdetesk od=695098&command=ugras&screenwidth=1280

CR250-el kapcsolatban zozee a te embered, bár mostanában nincs fönn gyakran. Ő mindent elmond róla, és lehet, hogy tud is eladót, sőt, lehet hogy az övé is eladó azóta. Gyakorlott motoros, tőle a többi típussal kapcsolatban is kérdezhetsz(ha egyszer fölfárad végre)
Ja volt az is,de nekem csak 125 ost adtak 12 evesen. Gondolhatod mit lerendeztem vele es pijas volt enyem is rendesen. Neztem a Hondat gyonoru csak tul draga nekem + meg szerkot is akarok melle, szoval valami olcsobra gondoltam elsore. Vagy szerinted nemerdemes regebi olcsobat vennem?
Nekem is volt, bár az enyém 250-es volt legjobb tudomásom szerint. 1 tank-1 kör
Ja, nekem is joban bejon a 2t. Regesreg volt egy porgos cz gyari verseny cross 125,azota siratom hogy egy csunya bukas utan eladtak a szuleim De majd most
Ja, azért gondoltam a 250-esre, mert könnyen elbírsz vele, és sokkal jobban viszi a kilóidat. Ezen kívül nem fogy el olyan gyorsan a gép, mert nem mindig nyélen fogod forgatni.
A korodat nézve is a 250-es az előnyös, mert tudsz ésszel is menni, és ha motoroztál régen, akkor tényleg gyorsan kinőheted a125-öst.
hát a 2t szervíz igényesebb,kell bele új dugó ha elszáll a régi... 4tnél meg olajcsere van,de szentem ugyanott vagy mind2vel. 2t rulz!
Ertem. Fogyni nemkeszulok sot tomegelek megfogadom tanacsod es nezek egy 250est. Es szervizeles sempontyabol ki a gazdasagosab Ja es bocsi a irasomertcsak tanult magyarom van slovakiabol vagyok .THX
hát inkább kawa kx meg honda cr,vagy akkor vmi nagyobb 4t, mondjuk 82kghoz télleg lehet kell a 250es 2t !