Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen én is gyanakodom benne h 99 es mert a bikepicsen is csak 96 ig találtam képet
lehet h 94-es.... az hasonlit hozzá...
majd valameik hozzáértő megmondja este remélem
kishapsi vagy zoozee...
pastrana motorja geccccíí durva...
nekem az kéne
kicsit beszarnál ez után a 10 lóerős kis bmx után egy 350es huskyn
de te tudod..
ja ijen... szimo hejett jobbnak gondoltam de bánom h ijet vetem...
de jo kis tanulo motor..annak jo
Elég lelakottnak tűnik és szerintem nem 99-es.
De meg kel nézni közelebbről, lehet csak egy mosás kellene neki!!
gerle milyen motorod van????
mi az a monster?
az a kismotor?
olyanod van?
bocs, bocs véletlenül hajdúdorogot de nem is ott lesz hanem hosszúpályi mégegyszer bocs!
nemtudom mért azt írtam bocs nézdmeg itt is van itt www.ekstreme.hu!!!!! bocs
errre a gépre gondoltam iy tgnap
beszámit robogot... ráadom a monstert
szerintetke megéri??? igy látatlanbol...
jó reggelt!!
apám félrerakott 4 kilót mocira de azt monta h ez még csak az egyik része gyorsan be is szkenneltem....
amit tegnap mutattam 350 TE az se rossz... szerintem...
Oké, de a profi az kishapsi, nekem nem az a szakmám, csak kb így kell elképzelni. Nekem még nem is volt versenymotorom. Bááár a 250-es CZ az volt.. gyönyörű jószág.
Köszi szépen,ez naon közel vanc hozzám csak 30 km.
Erre ellátogatok majd..
augusztus 5. hajdúdorog amatőr cross,qvad verseny!
www.ekstreme.hu
Üdv.Nem tudja valaki,hogy lesz-e mostanában Nyíregyházátol maximum 100km-es körzetben motocross verseny??És ha igen akkor hol??? és mikor???
nincs vkinek jó sok matricája: fox,alpinestars,axo,ufo stb. ilyenek! akinek van vagy tud szerezni szóljon!!!!!!!!!
6kor kelek, szóval mindenkinek jó éjt!
üdv.
Minden nap jóllakatnak. A szállás árában benne van reggeli , a cég meg finanszírozza az ebédem.
Köszönöm érdeklődésetek, nem halok éhen, sőt még lehet gurulva fogok hazamenni.
enni azért eszel rendesen ugye???
Az még előttem is titok. Majd kiszámolhatjátok, ha majd ősszel veszek egy motort. Még én se tudom mire fogja futni....
és a fáradozásaidért mennyi anyagi juttatást kapsz??(én se akarok tolakodó lenni )
tudom
az Ádám faterja a gyakorlati tanárom a suliban, az Ádámmal beszéltem eg ypárszor a suliban.
Az AS motornál vagyok szerelő,hivatalosan gyakorlaton vagyok kintt.Nah ez igazából abból áll, hogy mivel a szabin van a munkatársam én szerelem egyedül a gépeket. Fűnyírókat, traktorokat, sok sok kétütemű motort újítok fel.
amúgy nem akarok tolakodó lenni de szabad tudni mit keresel oda kint?
Akkor gondolom tudjátok hogy pl Aszalós Ádám gépe mit megyeget....Ha már a robogóknál tartunk