Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Und was ist los zu zupee ziti? Reparien?
mi nem ércsük nagyon az angol beszéjjé németül
ja amúgí tényleg mi a helyzet vele?
End vat about szuper sziti? Gyógyul?
ááááá tengap voltam megnézni 1 125ös xet...istáncsászár kurva jó kurva szép volt....ha elmegy 1ik kicsi és az még meg van akkor megveszem! nem akarok én itt krosszozni meg minden. utcán fogom használni meg lájtos terepen arra bőven elég lesz 2 évig!!!! KURVA SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉP ehhez hasonló, CSAK SZEBBBBBB
Nem csak ott van, hanem általában a versenygépeken használják, megakadályozza, hogy a kanyar előtt hirtelen elvett gáz, vagy visszaváltás miatt a motorféktől a hátsó kerék megcsússzon, a partizán meg a füvön kössön ki.(fekve)
Azért nem veszek nagyobb köbcentit, mert az már csak súlytöbblet, nekem ez is elég, de egyébként asszem már erre is A kell. Jogsi van.
Nem szokott meglazulni. Ki szokott törni.
Sziasztok.Ezt igazából a supermoto topicba kellene irnom,de ott nagy a kihaltság,és biztos itt is van olyan aki megtudja nekem mondani azt,hogy mi az a csuszokuplung szupermotoknál?????
a parkokban a bokrokban
a patakparton...nádasban...
stb...
hangsulyozom én a vezérmülánc és a hf tömitésen kivül nem nyultam a husky blokjához, mert nem kellett.
amugy fingom sincs meniyért lehet majd eladni.
Husaberek!
elfelejtetted megkérdezni hogy 2 év mulva mennyire lesz rajta kopottt a festés!!!
amugy kishapsi az apád hogy ő tudja hogy anyád kifog-e akadni???
Na még egy két kérdés, meg közben megyek is mert 4 kor kelek. Dugó gyűrűt milyen időközönként cseréltél, gyorsan koptak, ja meg mondjuk főtengely? Krosszpályára kilehet menni vele, nem csak nézőnek? 2 év múlva mennyiért tudnám eladni mondjuk egy 96 +-1 év körülit? anyám nagyon kiakadna
ha vennék egyet? előre is kössz, elsőre bíztatóak a jelek. A múltkori Aloházás mi volt?
BYE
csá kishapsi!

a husky tartja az árát? az ujjak.. gondolok itt a TE 450 re
de a balesetnél lefuladt .
a motor hibájából soha nem állt meg, az én hibámból igen de akkor is indult utána. a kormányig érő vizet is jól birta.
hát husky elvben szezon végén elsz...endurosoknál a szenonz vége az a szezon eleje
de amugy sztem ösz végénvag télen vmikor....
HA lesz...bár fater abba hiteget h lesz..
ráakarom beszélni egy nagy ra ujjra ..450re és az elég volna nagyon sokáig...
a következő dzísí tí t meg már én venném...
Visszatért a Mester bázz . Szal a husky ki van hegyezve, neked volt vele valaha valami gondod, nem állt meg soha?
na végre erre is van időm hogy kicsit irjak ide. vissza se merek lapozni hogy hány oldalról és témáról maradtam le ideáig.
dehát az a kurva melo.
Pénz beszél kutya ugat
Nemtudná valaki illegálisan átiratni a motor forgalmiját, hogy 45 kw helyett 25 legyen, ezt meglehetne csinálni műszakizás közben ha valakit lezsirozok? Mennyibe kerülhetne?
Ha másodszorra buknék le miért van ciki, megbasznak fasz nélkül?
Lesz Husqvarna Gerle?
vagy akcentus lenne?

áh ja télleg.. a vakirás...