Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lol ne akarjátok h végig pirossal irjak :D amugy lehet h 125 s 2T crossom lesz de majd kiderül.... mutatok egy gépállatot mondjatok rola véleményt!!
faisst szóljál ha van valami terved nyugodtan! segítek hogy megússzad valahogy!
kdx még nálad van?
hát ha lesz új...... de 1enlőre semmi nincs...zoozee csak úgy kérdésből mennyi lenne az az annyi amennyiért a 250es huskyt el lehetne hozni? az a baj hogy nekem rx után az kurva sok
Akkor beköszönök én is!
Guten Tag!
xlzx!Gratula hogy elment a gép,remélem a következővel is megleszel elégedve.
Felkészült nekem is a kis szimóm a túrára,remélem tisztességel meg fogja knint állni a helyét
WUDU!
A DRZ király,nincsen párja, a világ legjobb motorja!Ez remélem tetszik már.. (amugy nem gondoltam komolyan)
aloha wukk pirossal!!! amúgy tényleg jó vagy humorba
írjatok már ide linkeket amin jo motoros cikkek tesztek vannak enduros+krosszos
ARIVE DERCSI AMORE

wudu,
mi van a képpel a déerzéről?
nálad
nemtom még mi lesz vele..
ez péntől függ...az meg most nemnagyon van
de majd lesz..aztán szeritnem nála csináltatom majd
xlzx ezt honnan vetted, hogy jön hozzám???
4ig dógozóba vok utánna kell vennem pár csavart meg pár pólót meg fürdőgatyát szal lesz vagy fél6mire hazaérek
sikerült a piros aloha
ALOHA!
xlzx mi van eladtad a ktm önindítót?
különben azt írunk ide amit akarunk! nem a személyeskedéssel van a baj hanem avval hogy agyonlihegtek ilyen 125 ös villanyborotva motorokat a többivel nincsen baj jó a humor a drz meg kemény
nekem is jó a humorom amúgy
aloha jó ez az aloházás hogy írtok pirossalaloha
szeva!
Ha eladó érdekelne, bár megoldhatatlan elhozni Bpről, amugy mikori évjárat és milyen árban lenne?
szerintetek nem túl személyes ha beköszönök?????

Mert akkor ALOHA!!!!

voltunk husky-val egy kicsit mocizni mert tegnap pesten voltunk ! sajnos gázbowden meghalt huskynak és így picit hamarabb kellett hazatérni de jó volt gurulni meg ugrálni a pályán!
xlzx gratulálok , hogy eladtad apriliát! fáj a körmöm amit majdnem letépett tegnap egy bivalyerős rx ! leginkább akkor fáj amikor törlöm a seggem mert egy seggtörlésbe kulcsfontosságú újjam sérült !/ez túl személyes volt?/
na vége a személyeskedésnek !
faisst mit álmodtál ? mi lesz yamival ? tudsz már valamit ?
ja az a lényeg hogy neked jó vóóóót
fasza képek, kérünk még ilyent, meg videót is ha van.
hát még 2 motor van itthon....azokat elkéne adni.akkor lenne 500 körül...de hát azok itt állnak.jó hát azért már mentem én is kdx-szel ami jóval szarabb volt. de most tök 8 nekem jó motor én szerettem,és nem azért lett eladva mert baja volt...sutyerák elvileg holnap megy hozzád a srác.
ja még annyi hogy az a kdx jobbam ment akkor amikor mentem vele....
áttétel talán segitett volna..nemtom
nem 250es hasonlitom
hanem a 80as dtm hez...
nemsokkal ment jobban nála..végre jóval tobbet megy az rx..
de gyorsulásra...kb ugyan az...
nem 500ról volt szó??
mér lett 200al kevesebb?
na végre elatad a rx et!
gondolom kicsit szar volt odaadni de akkor kell adni amikor kérik...
mien dzsítííí a kiszemelt áldozat?
husky volt a jelölt...de az elkelt...300 pénz van rá,szóval megvagyok kötve....
xlzx kerestél már motorokat mert ha igen mondjad vagy mutassad
ezen ő van