Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem bármelyik Honda szervizben rendelnek neked-aranyáron.
Meg kell a mintát szerezni, és tizedannyiból meg lehet csináltatni...
Nem tudnátok megmondani hol tudnák matrica szetet szerezni a gépemre?Vagy valami cimet a neten?
te is csocsós vagy ? én is nagy csocsós voltam pár éve még sokat versenyeztem! elmehettünk volna csocsózni!
aloha zozi
mégeccer köszi a segggítséget
óócsóón...jó is lenne
na húztam csocsózni...
csao
ALOHA!!!
na ideértem a gép elé ! látom lemegy az ára a benzinnek! faisst ne sírjál megoldjuk olcsón! xlzx nagyon fáj az apriliád okozta sebem! hazafelé benéztünk csiki-bege plázába motorügyileg körülvittük a szemünket!
pista001 nyugodtan kérdezhetsz ha tudok válaszolok!
amúgy mi újság veletek? evenx el voltál tűnve, vagy új cérnahíd készül?
nyomott?
mérnem ugyirod hogy nyomtál volna?
ó bocs csak az elejét olvastam
kicsit elavault a google
mondjuk most megnéztem megint és végig csak a hátso kerék ér a vizbe ugyhogy azért oda basz ha nyomott volna 1 hátast a vizba biztos 5 kapott volna mindenkitol
hát..őtt körübelül ugy 30-40 centi mély volt a víz
234Ft-ért szívesen tankolnék szerdától!
Faisst! a vizi motoros videodat szerintem azért szavazzák le mert csak annyi hogy átmegy 1 sekély vizen 1 ktm-el simsonnal már keménnyebb lenne talán (mondjuk nem tom mien mély lehet ott a viz de nem sullyedt lámpáig mint az elozobe na az oda baszott )
ezt még én csináltam
Te be vagy rúgva?
Ez egy 2005-ös hír!
én is remélem
Nah végigértem az olvasgatással.Meg kell mondanom a forum színvonala ezzel csak csökken,ha minden nap 5ször megkérdik,hogy milyen 125ös endurt vegyél.Olvasson vissza,ezeket a témákat már töviről hegyire kiveséztük.Azzal sem értek egyet,hogy személyes beszélgetések vannak,irjanak emailt egymásnak,vagy msn.Kire tartozik az,"hogy az én nem adom 270ért csak 5millóért mert nekem ugy tetszik" ...meg hasonszőrű ismételgetős beszélgetések...
Ezekkel a hozzászólásokkal csak rontjuk a fórum színvonalát.Értelmes építő jellegű hozzászólásokkal töbre megyünk mint millio kis apró hülye témával.Ebben teljesen igaza volt Vukknak.

Sajnálom Dév,hogy rossz a motorod,de te is tehetsz róla hanyagságoddal.Remélem mihamarabb meggyógyítják neked és csapatad a gép farát országba világba
nézd emg a "siratófal:)))))" videót..
az is jó móka volt
mer miért?
szetem jó móka
Ja kicsit gyenge!
Sokkal jobban jársz ha csinálsz hozzá!Én a motorhoz kaptam de tök egyszerü csinálni egyet!
bazz...de leszavazzák a "vizimotor:)" videómat..
télelg ennyire szar?