Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huzom neki ahogy birom földes uton szerintem egy jo másfél ora kell egy tanknak(8 liter) pályán szerintem háromnegyed vagy 1 ora!a viz még nem fort fel!
no hááj
ennek nem örülök hogy majdnem 100ropit rá kell költenem a vasra...
assetom honnan a faszból szedek össze ennyi kest...kicist elszomorít...
hűtése milyen(nem forrt még fel 1x sem?)
pista001!
neked mennyit eszik(pályán és földúton)?
mennyire húzod neki?full gázon?mennyinél nyit a power?
most nincs fenn msn-en, de fél 5körül beszéltünk azt mondta, hogy mentek hnap és neki is jó
ahhoz szervíz kell....hát úgy elszállt a blokk,kell 1 dugó az tuti,nem tudni hogy a henger sérült e stb...haveroddal beszéltél vmit? holnap 9kor ott leszek bcsabán szentem....
megcsináltátok a motort??
mi baja van?
Szevesz Sutyerak!Nekem egy 96-os cr125-ösöm van!Nagyon megvagyok vele elégedve!43 lo 85 kg 120 a vége de terepen már ennyi is elég szerintem!A futomü tökéletes és a fékek is!Igaz most kellet elsö féktárcsát cserélnem de betétel együtt 25000-böl megvolt!Egykerékre 3.-ban még simán kiáll gázadásra rákuplungolás nélkül!Hát nagyábol ennyi!Kemény a kicsike az biztos!Kép van az igazolványomban igaz nem a legjobb mert telefonnal készült!
na haza értem Faisst motorja nincs a legjobb bőrben,fél óra és zoozeeék is hazaérnek...sutyerák holnap megy spanodhoz a motor...bízom benne,hogy megveszi
bocs de ez qva szar lett
nincs itt zoozee + xlzx + husky + faisst és máris kihalt a fórum!?
pista001 ittvagy?kéne az infó
jó napot!
pista te vagy az én emberem ha lehet osztd már meg velem a tapasztalataidat a cr-ről(teljesítmény, kezelhetőség, kiáll 5. 1kerékre? ,sebesség, futómű, fékek stb...)
előre is kössz
az a baj hogy sehol sem találok egy értelmes meg használható leírást Rotax 123-ról.
Meg kép az nagyon kellene.
Hello Zoozee köszi a jotanácsokat!Elégé jo álapotban van motorom söt szerintem nagyon jo állapotba!Ja és a felnibe 96 08 09 van beleirva akkor 96-osnál régebbi nem lehet ugye?Nem tudom mennyire ismered a környékünket pl: a Nagykanizsai crosspályát(elég hires versenyek is vannak)ha erre járnál valamikor véletlenül gurulhatnánk egyet rajta!ha esetleg még lenne valami kérdésem fordulhatok ismét hozzád?ALOHA!
Szeva, említetted még régebben, hogy a Husqvarna ki van hegyezve, ezért jobban megy mint egy Suzuki DR. A kérdésem az lenne, hogy tovább is bírja e mint egy DR? Ja meg az, hogy azon a huskyn amit a 214. oldal körül felraktam milyen idomok vannak, mert nem néz ki rosszul? Te vagy a szakértő mester.
rotax.net vagy rotax.com bár ez gokartos a második
blue el kell dönteni mire akarod használni:)
Üdv!

Yamaha DT 125 -re olyan gumit, ami jó endurozásra és városban is.

A problémám az, hogyha terepen megyek a motorral akkor az első kerék össze vissza megy, tekeredik a kormány, nagyon instabil. Főleg puha talajon és homokban van ez, ilyenkor elég nehéz kormányozni a gépet. Próbáltam kiállni a nyeregből vagy gyorsan nagy gázzal menni az ilyen talajon, de ilyenkor is elég szar.

Elől most egy Heidenau 2.75-ös gumi van (lehet hogy ez elég vékonyka, és ezért van ez?)
Hátul pedig egy Mitas Enduro (asszem)

Milyen gumikat vegyek a motorra, hogy stabil legyen a gép? Ki milyet tud ajánlani ami nála már jól bevállt?
Előre és hátulra is vastagabbat?
Milyen mintázat a jó?

Aszfal / terep arány = 70 / 30 - Bírja azért gumi az aszfaltot, ne kopjon el hamar.

Előre is köszönöm!!
Csumi, Rotax 123-as blokk robantott vázlatát szeretném megszerezni, vagy bármilyet.
Meg amit tudni lehet róla.
szokeresz a pipaszár!

nagy a pangás csak ez a kaki mc2 idegesit a huje figurázásaival
faisst:
te a faisst-t hogy találtad ki? mert tök véletlet rábukkantam egy ijen mukira valami nagy fmx es csávo
itt a linkje faisst
van egy pár kép rola...
az ratyi game és ez nem a témához kapcsolodik
ne halizzál nekem aloházzál! most hawaii heteket tartunk a fórumon!!!
Basszátok meg nincs meg senkinek a Motocross Madness 2?????