Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rx50_motorozás2
quik time kell hozzá vagy codek
köszi....ja kicsit parázok, mert ilyennel még nem volt dolgom..... ja meg nincs kedvem kiadni 10e-t +korongok...:(
elég eccerű imi,de ha parázol rajta akkor szerviz
köszi a gyors választ...de,

100 %, hogy korongos, a szelephézag méretét természetesen ismerem. a vasban most van 15 ü.óra és illene már ellenőrizni a hézagot, ez meg is teszem, a korongot is be tudom szerezni, viszont ha cserélni kell, azt inkább egy ügyeskezű emberre bíznám... :)
esetleg, ha v.ki nek hasonló CRF- je van és cserélt ilyen korongot, akkor szívesen venném a tanácsait
biztos,hogy korongos 100%-ig? láttad már?
amúgy nem nagy ügy a beállítás része! a problémát a korongosoknál az képezi, hogy a szervízben van hozzá különböző méretű korongsorozat neked viszont nincs! de azért ellenőrizni tudod,hogy van -e hézag
mert ha nincs akkor nem kéne motorozni vele mert beégnek a szelepek ! ha picit nagy a hézag az se jó de ez a kisebb baj azzal még elmehetsz a szervízbe!
megpróbáltam átkonvertálni avi-ba vagy valamibe, de felgyorsult a videó(kb 2x ére)
quick time-al
Hy!!!!Látom itt már mindenki a bikepics-el van elfoglalva pontosabban a nézegetésével így hát én is rakok fel ide:link
sutyerák nem bírlak zsűrizni mert nem tudom megnézni a filmet! hogyan kő?
ennyit a ktm ről
hát azért ne írjuk le emiatt a ktm -et mert ilyen esetben minden motor így járna!
kívétel a szarok amik önerejükből képtelenek ilyen sebességre szert tenni ami ehhez a mutatványhoz kell!

amúgy jó reggeltet!!
elvileg a szervizkönyvben megvan adva, h mennyinek kell lennie a hézagnak. kell egy tolómérő,meg lapka készlet.
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Van egy Honda CRF 250 X motrom, és szelephézagot kellene rajta állítani... viszont ez nem hagyományos szelephézag állítást igényel, hanem ez korongos megoldású...
van v.kinek v.milyen tapasztalata ilyen téren???
esetleg egy normális szerelőt ismertek Somogy megyében?
Előre is köszi....
Egyébként lesz ma is zsacsimelengető rohadt meleg 35 fok :S
Hát ez csúnyán elsüllyedt
kibaszott meleg van nálunk már 29C mutata a hőmérő
Airoh Tiger, RMC-nél 32 pénz mostanában.
ennyit a ktm ről

faisst: jo az a fekete buko mennyi péz egy ojan?? 30-40e
tehát ehhez mérten kell bírálni
Rx50
sziasztok!
csináltam ma 1 kis videót de csak itt a közelben ugyanis nagyon mély a homok a pirelli scorpio gumijaim meg nem nagyon szeretik a mély homokot
a videót nem tudtam az oldalra feltölteni
ja és csak 1 hónapja endurózok
joccakát..
én is minnyá odabújok assszzonyhoz egy picit..egy picit melegebb lesz
na megyek alvadni leragad a szemem! csak ez a k.....a meleg ne lenne nem lehet aludni.
majd holnap beszélünk a szerelésről még nem beszéltem husky-val!
jó éjszakát !!
azt nem mondtam,hogy jobb mert a ktm nagyon toppon van de 2másodpercet vert rá a terepen az nem sok viszont a husky még ezzel a 2sec.hátrányával is megalázott mindent ami még motorként szóba jöhet !
közöttük csak a husaberg volt
hát nemtom...
én azárt maradnék a ktm nél....
de aztán lehet hogy jobb a husky..fene tudja
nekem is de nem olcsó 2.4 Mforint mindennel együtt ha odaviszed zsemberyhez a lét kedvezménybe levásárolhatsz nála valamennyit mondjuk kiló környékét
van egy csókunk1.95 ért ráülökegy te 510-re /minden benne van/annyival nem szarabb és ezekhez van már alkatrész! és ahogy mostanában elszállt a ktm árakban úgy a husky olcsóbb alkatrészben is már!
ja és csak egy hajszál a különbség !!