Pécsre kellett mennem érte..
Nem volt egyszerű..
Rétság, Sárbogárd ( itt be kellett ugranom egy céghez ) onnan Pécs és vissza Rétságra.
Délután 15:30-kor indultam és éjszaka 2-re értem haza...
Annyira király a hangja, hogy az autópályán megálltam, és úgy ahogy a futón volt beröffentettem és csak hallgattam a hangját.
igen máté barátom megy vele.dugózni kell!
sóskúton nem megy még vele de következő versenyen már igen.amúgy nem rossz gép bár én a 2t nem ismerem és nem is szeretem.
üdv mindenkinek.
ma jót edzettünk öskün kint volt kátai peti hornyák tomi +meg stb.hát mentek de azért mi is a markó motorsport csapata is.holnap markó jön ki edzeni ösküre.jövőhéten sóskút!készüljetek!
Az fura...
Nagyon nagyon király volt benne a kompresszió!
Nem volt egyszerű..
Rétság, Sárbogárd ( itt be kellett ugranom egy céghez ) onnan Pécs és vissza Rétságra.
Délután 15:30-kor indultam és éjszaka 2-re értem haza...
Annyira király a hangja, hogy az autópályán megálltam, és úgy ahogy a futón volt beröffentettem és csak hallgattam a hangját.
sóskúton nem megy még vele de következő versenyen már igen.amúgy nem rossz gép bár én a 2t nem ismerem és nem is szeretem.
Sokan ott leszünk..jó buli lesz, meg össze is lehet ismerkedni néhány jó arccal...(péld velem..
ma meg dorogon voltunk körbehordani szemünket lehotaynál....
Nagyon örülök a masinának.
Most éppen egy jó szerelőt keresek aki átnézi a motorját, utána pedig jöhet a pálya!
grat
Majdnem elfelejtettem: szerda éjszakától a négyüteműek táborát gyarapítom!
Nagyon király a masina
Pont egy hete Ösküre vitték el a masinámat egy CR 125-ös gépet.
Találkoztál vele?
végre motorozhatom egy haverommal,akivel még eddig soha
ráadásul gumikat is hoz nekem
ma jót edzettünk öskün kint volt kátai peti hornyák tomi +meg stb.hát mentek de azért mi is a markó motorsport csapata is.holnap markó jön ki edzeni ösküre.jövőhéten sóskút!készüljetek!