Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a multkori dagonyázós akcióm után 1 hét volt mire megszáradt a csizmám
xlzx...megsértettél...KTM-em van.. (meg egy Gasgas)...válassz fegyvert!
no az nincs messze
én enduros? ááá... nem a sártól félek.... hanem utálom a cuccaim kipucolni

bnőmre nincs szívem rábízni

szal még mindig motor/ruhamosó nőt keresek

motocross nagyon szar sárban.... csúszik és ha pont az eldobó előtt nem tudod megfogni a motort akkor szépet lehet esni
SZENTENDREEEEEEEE!
szövegYeahhh!
de tied rutin munka...japán gépekre 12 nopara....csak nekem mondta hogy talán egy 20as de még akkor se tuti..Pilisborosjenőn van
nekem 12-t mondtak telefonba...remélem én nem járok úgy hogy odabaktatok Szentendréről, oszt a helyszínen (ne adj isten utólag) kijelentik hogy 20...
MOTOGPPPPPPPPPPPP
és az helyileg merre van?
nálunk nem esett már 1 hete.
Elég jól forr a csontom, egyre erősebb a karom, de azért még messze van a motorozás

Alig várom már, meggyógyulok örömömben előhúzom a szecskavágó MZ-t és rugok vele pár kört!
Ádibácsi, hát milyen endurós maga?!?!Megijed egy kis sártl?Jól hallok?
Köszönöm,de már én is voltam náluk...Géza azt mondta hogy talán egy 20as,de nem garantálja hogy jó lesz...viszont van egy ember aki direkt apriliakra szakosodott és 20ért csinálja....
egyébként jó reggelt mindenkinek...nálunk jó idő van...dagadnak a pocsolyák..
XLZX, tegnap hívtam a Yamaha Fehér-t...náluk 12-ben áll meg egy hátsó teló szimeringelés-olajcsere,stb..persze nem tudom, lehet hogy neked messze van..csak szóltam...
bááá szar idő van. minden csupa sár
erősen gondolkodtam rajta.... de remélem délutánra kész lesz...
Hát igen nőnap volt ...és kösze zozi neked meg Boldog Névnapot utólag is...
miért mi volt ?....ja nőnap mi? ...........azért nem tudom soha, mert a nőnap valahogy elveszik a márc.8.-i zoltán nap fényében

de amúgy boldog nőnapot kívánok , ha így megkésve is !
Szép napot! Spalya- köszönöm a jó kívánságokat ....
nincs otthon fűrészed? vágjál le egy darab csőből /persze nagyon fontos, hogy egyenes legyen a vágás/................ de ilyet alátétbe is találsz és addig tudnál menni egyet míg esztergályost fogsz ...... odadobsz 2-3 alátétet és egykerék.
üdv...de jó volt a tegnap
lustulunk...Zéé tudom hogy vmi értelmeset is akarsz ma csinálni,szóval rendel egy 6mmes távtartó 17es tengelyre,2 órán belül várlak
wáááááá motorozni akarok.