Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább legyek nyakig szaros, mint hogy a nyakamon egy ifa parkoljon! Az egyik az én hülyeségem, a másik meg nem csak rajtam múlik!
Ja igazad van. De képzeld, a fiaimmal kissé besétáltunk az erdőbe a pályára, ahol csapatni szoktunk. Az elején vagy öt helyen bele van "véletlenül" dőlve a fa a legutóbbi menetel óta. A szippantós meg csak eregess nyugodtan...
Erre én is gondoltam hogy feljelentem...De a fasznak van kedve a rendőrségre járni járok így is eleget...
Hát igen de miezt végigröhögtük Ha uccán elbasz 1 hülye az má nem olyan neveccséges
Nocsak, nocsak k. illetékesek! A szippantós ürge nem természetkárósító akkor? Azokról nem kéne cikkezni? Hát nem lehetett semmi ilyen szinten kaparni a szart...
látod ha utcán mész,vagy supermotozol nem történik meg veled ilyen csak rosszabb a sok buzi miatt akik nem figyelnek ránk
helló!
olvastam a szippantóst , hát előfordul!
nekem még csak lóbélsárral volt dolgom
kis sár.....bélsár nyugi én is mentem már bele szarbahugyba
Ma szószerint a szarba verettünk Történt hogy a 700as raptorral 1ütt verettünk és 1 olyan részre futtotunk ahol szippantókocsi üritette tartályát Ez sajna csak akkó drült ki amikó a quad már 5-10méteres magasságokba dobálta a szart ugyani beleragadt Messziről dagonyának nézett ki ezt elbasztuk nem kicsit nagyon
jó eset ha nem veszed meg ........ha csak a váltó a gond tényleg akkor is 40-50.000 pénz kb.mire összeáll de ha nem találta el a hibát a gazdája mint ahogy az évjáratot se akkor lehet még egy két baja...na 100-ból azért rendbe lehet szedni nagyjából így látatlanba.....
A 2. és 3. képen én bűvölöm a vasat
Ezek a mocik közúti közlekedésre nem alkalmasak! De volt szerencsém a kiállításon menni egy kört vele! Hát odabasz. Nagyon zsír volt!
jó hát sokan ráálltak:D
HellO!

Van innen valaki, aki trialozik Mert nekem megtetszett egy trial moci--Sherco-2.5 és nem tudok nagyon sokat erről a mociról, és ezért kérdezem..Milyen jogsi kell hozzá, és informáljatok légyszíves! www.sherco.hu
Nehogy kitold a garázsból! Mert még a végén normális fotót tudsz csinálni róla!
grat
KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSZ.
Bedöglött a forum?
A léptető villa a suzukimba 4e volt igaz 3 darab kellet bele! Kihajtás tengely 16e stbstbstb...
Igazán szólhattál volna korábban. Akkor nem veszem meg szerencsétlen suzit
Nemérdemes szarakodni vele kapsz nagyobbat kicsivel többért.... http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=57927

szerintem egyszerűbb olyan motort venni emit nem kell szerelgetni már a legelején
persze faisst! nem is foglalkoztat komolyan a dolog, csak érdekel ..
hogy mennyi pénzből lehetne egy ilyet összehozni!
Az csak 40%-al több mint 250! Miaz neki! Főleg, hogy 130-ért néz motort.
350ért meg lenne egy brutál géped,ha megvennéd az enyimét