Ja igazad van. De képzeld, a fiaimmal kissé besétáltunk az erdőbe a pályára, ahol csapatni szoktunk. Az elején vagy öt helyen bele van "véletlenül" dőlve a fa a legutóbbi menetel óta. A szippantós meg csak eregess nyugodtan...
Nocsak, nocsak k. illetékesek! A szippantós ürge nem természetkárósító akkor? Azokról nem kéne cikkezni? Hát nem lehetett semmi ilyen szinten kaparni a szart...
Ma szószerint a szarba verettünk Történt hogy a 700as raptorral 1ütt verettünk és 1 olyan részre futtotunk ahol szippantókocsi üritette tartályát Ez sajna csak akkó drült ki amikó a quad már 5-10méteres magasságokba dobálta a szart ugyani beleragadt Messziről dagonyának nézett ki ezt elbasztuk nem kicsit nagyon
jó eset ha nem veszed meg ........ha csak a váltó a gond tényleg akkor is 40-50.000 pénz kb.mire összeáll de ha nem találta el a hibát a gazdája mint ahogy az évjáratot se akkor lehet még egy két baja...na 100-ból azért rendbe lehet szedni nagyjából így látatlanba.....
Van innen valaki, aki trialozik Mert nekem megtetszett egy trial moci--Sherco-2.5 és nem tudok nagyon sokat erről a mociról, és ezért kérdezem..Milyen jogsi kell hozzá, és informáljatok légyszíves!www.sherco.hu
olvastam a szippantóst
nekem még csak lóbélsárral volt dolgom
Van innen valaki, aki trialozik
szerintem egyszerűbb olyan motort venni emit nem kell szerelgetni már a legelején
hogy mennyi pénzből lehetne egy ilyet összehozni!