Nem akarok beleszólni, de egy ilyen cuccnál rendszeresen el vannak tünve a kis távtartók, alátétek, hézagolók, egy-egy fogaskerék fordítva, o-gyűrűk sehol. Szóval jobban jársz ha szerzel bele egy blokkot, ami össze van rakva, és ezt meg megtartod alkatrésznek. 100-ért már biztos van blokk. 250-ért meg van egy tuti crossgéped halom tartalék alkatrésszel.
egy olyan cr125 ből , aminek elvileg csak a váltójában a léptetővilla rossz, és a hajtókar nyaka véres, mennyi pénzből lehetne motort pattintani?(forintosítsunk rossz esetet és jó esetet is)
Hy mindenkinek!
Lenne egy problámám, remélem tud nekem segíteni vki!
Nekem van egy 500-as CR-m! A múltkor hazajöttem vele majd megállitottam és hipp-hopp csak ugy eltünt a szikra! Következő inditásnál már nem volt! Mi lehet a baj? Átnéztem mindent! Lendkerék,tekercsek, vezetékek, kapcsoló, gyertya,gyertyakábel, trafo jó!
Akkor vajon mi lehet a baj? A tirisztor van már csak egyedül!-azt honnét tuom megnézni hogy mükszik-e? Ha valaki tud akkor segítsen!
Előre is köszönöm mindenkinek!
amugy szerintem a léptetővilla drága dolog
egy olyan cr125 ből , aminek elvileg csak a váltójában a léptetővilla rossz, és a hajtókar nyaka véres, mennyi pénzből lehetne motort pattintani?(forintosítsunk rossz esetet és jó esetet is)
amúgy erről lenne szó: link
ma megpróbálom megbeszélni hogy mennyünk ki holnap gyálra..végülis közelebb van mint fót..meg elvileg jobb is
és még ádámmal is találkozhatnék
Lenne egy problámám, remélem tud nekem segíteni vki!
Nekem van egy 500-as CR-m! A múltkor hazajöttem vele majd megállitottam és hipp-hopp csak ugy eltünt a szikra! Következő inditásnál már nem volt! Mi lehet a baj? Átnéztem mindent! Lendkerék,tekercsek, vezetékek, kapcsoló, gyertya,gyertyakábel, trafo jó!
Akkor vajon mi lehet a baj? A tirisztor van már csak egyedül!-azt honnét tuom megnézni hogy mükszik-e? Ha valaki tud akkor segítsen!
Előre is köszönöm mindenkinek!