Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula
Yeeeeeeeeeeeeee.Most jövök csabáról!SIKERÜLT A KRESZ!
Hu gecci az nagyon gáz részvét
Gyárilag biztos horror ára lehet... Kösz az invitálást De jelenleg próbálom magam kikúrálni mert tennap szííjjjelcsúsztam nemgyengén! Reggel 2 óra hosszátt küzdöttem a gyomrommal de az oduba maradt a róka...! Erre kapom a hírt hogy eccere 5 ismerősöm halt meg 1 balesetben... Letarolta őket 1 fa szállitó kamion elszabadult pótkocsija... Részvét
Igen simán lehet csinálni ha itt laknál csinálnánk neked is de hát igy.De ha elhozod a gépet akkor csinálunk neked is egy délelöt.Ha gondolod álom a szálásodat az itt eltöltöt idöd alatt .Ja mi is akarunk csinálni a trapézkara is csak most már nemigen volt kedv hozá de minden képen csinálunk oda is az egy 2 óra asztán enyi.
Jah én csak annyit mondtam hogy vigyázz rá mert könnyű leütni! Csak ált. jó tanács Nem occsó!A másik hogy vmi Polarison láttam hogy a trapézkart is páncél védi naaz nem hülyeség...Nekem is kék szerezni 1et! Ti ezt hátilag csináltátok?
Halód faisst gondolom most szét basz az ideg mi hogy nem jönek a motorért.Ez meg egy süket duma hogy csak 300-ra gondoltak nemigaz hogy van 300 pénzük és melete nincs még 30 ezer forintjuk hogy legyen egy új gépük ez egy nagy faszság.
Még tegnap na erröl beszélek.Hogy asztmondtad hogy vigyázni kell nagyon a trapázkarra miért kell vigyázni?
Bocsi ádi hogy eszt irom de ott van ádinéni ő nem mos rád vagy mi
Mér mit kérdeztél?
Gerre neked nem eröséged a válaszadás mi
szió te crossdevil
yupi yeeeee Talma 2. ...majd legközelebb
jo verseny volt!
jah...szépen küzdött a végén...
baaaaaaaaazdmeg. kurva faubel
most káprázik a szemem vagy télleg talmácsi vezet a versenyen most?
én is megyek...motort szerelni...aztán motorozni!majdnem kisütött a nap!
Felírtam, de valszínű csak 1 hét múlva tudok menni..
olyan whipeket ugrottam mint a picsa.. fel kellett volna venni.

na de most mentem angolra.. 1 fel jövök
én imádok koszos lenni...
Nincs annál viccesebb, mikor fullsárosan bemegyek a árosba (Szentendre), oszt" csak lesnek a túristák... ...hogyaszonygya..."kijjafaszomez"?
igaz...de a rugóstag wp...nekem Boge,de ha ott vagy kérdezz rá,hátha mondanak rá vmit,lehet azóta tudnak már vmit,mert én nyáron kérdeztem...akkor kérdezd meg plz:D aprilia rx125 93as BOGE hátsó teló
ez mondjuk igaz...nincs annál jobb, mikor "keresztben" mész fel az ugratóra...hacsak nem vagy kispastrana..