Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én annó enduróztam..brutál helyeken a sok hülyével...
de most már csak motocross...
enduró szétbassza rendesen...
folyik a benyád,vagy valamid
Hát én pályára nem megyek, igy nem tom mennyire esszi a motort. Az endurozás viszont zabálja.
meg még egypár..
Hy.Már kitárgyaltátok itt a 600xr-ert,ezért én most kitárgyltatom a 400xr-t is Kiváncsi lennék mit érdemes tudni róla Pl 400xr-ben is sürven kell olajat cserélni,szelepekt ""baszni""" stb..s.tb..
Azért szeretek ide beirni mer itt legalább sok dolgot megtudok.
Hirdetés amugy jah,mind megkimélt és mind felújított.de ki tudja..
megkímélt,terepen soha nem használt
de amugy nem értem az embereket..odaírják a hirdetésbe hogy csak endurózásra használt...
sokkal jobban amortizálódik a motor egy endurózásnál...mint a pályán...
szal ez tökre tévhit

naja..ami igaz az igaz...250 2t...brutál...főleg most
erre gondoltam zoozee(előzmény)! bocsi
majd ha "nagy" leszek..veszek egy rmz450 et meg egy 525exc-t
ennyi...és le van tudva az endurózás meg a crossozás
Azaz a helyzet,h már régóta nézem mocikat,naon szeretnék de suliba járok így kicsit nehéz pénzt szerezni.De alakul.Viszont 1. elképzelésem 125 cross volt, azt mondták h ne mer durva és 2ütem és h csak szerelés.aztmodnták 250 4t cross. utána másik vki aztmondta h 400as enduro.Má énsem tom.És akkor tiéd 250 2t.engem sztem szét nem is tom micsinána. szoval inkább kihagynám
Szasztok!
Vótunk ma csapatni, itten vala néhány művészkép..
nem tudni ...........van akiek ez jön be a másiknak az............nem rosszak mostanság a suzukik
igazából nincs olyan mert a cross és az enduró két dolog és bizony más is ! más motort is igényel
szako
nem kell egy yz250 jó pénzért?
Nekem nem kell nyélen menni ezzel a kis nyomatékal rendelkező motorommal.
Ha nyélen megyek akkor meg jó hogy az alfőldőn lakom.
Ádi a cr-t mennyiért fogod adni?
devan...450es crossgépek
akkor van olyan dzsítííí ami jó crossozásra meg endúrózásra is? vagy csak a mesébe?
zoozee vszolsz ha tudsz amit kérdeztem?
Húúúúúúúúúúúúú elszédültem. A nagy pőrgés lehet az oka.
a 250 4T még a cross is nemhogy az endúró kicsit gyenge endúrózni......de a fő baj az az , hogy amatőrbe elkirándulgatod a blokkját hosszú kilométereken keresztül nap nap után mindig nyélen elkopik hamar ezért nem érdemes velük endúrózgatni ....../a versenyzők meg más világ ha kell hetente cserélnek mindent /
a gyári meg 40
amúgy lehet rossz körökben forgok, de a yamikról több jót mondanak mint az suzukiról
fmf powerbomb leömlő..nevetséges...de 76 dollár