teszem az 140be elhoznám , mennyi pénzből lenne ebből motor? az alkatrészárak érdekelnének ,mert a szerelést sztem megoldanám.
sztem 1 100 rámenne. bár akkor tuti jo lenne egy darabig!
93as gép,enyém nincs 37 ló az arrow rendszerrel,csak 34 körül....de ez se biztos. 96tól meg már 122es blokkot pakoltak bele,de már leszarom a sok birkát,rendszám nélkül 3kilóért nem hiszem h eltudja adni...
most komolyan? ahogy egyre jobban nézegetem a hirdetéseket, meg vagyok hallva ,mennyire hozzá nem értők is tartanak motort. szerintetek ezek az emberek hogyan tartják karban a motorjaikat?
egy szösszenet az egyik hirdetésből:
"A motor nagyon jo allapotban van szinte hibatlan. (amugy kívülről ütött kopott, de mindegy)Cross gumikkal es adok vele meg 2 aszfalt gumit es egy huvelyt.(sztem azt se tudja mi az a hüvely, lehet a barátnője nemi szervére gondolt) A motor elektronikaja hibatlan lampak mukodnek , sebessegmero is .Akumlatorrol is indithato(vauu, a sok mz és szimszon után ez maga a csoda!), vizhuteses."
szvsz aki motort akar vásárolni kerüli az ilyen eladót.
olyan cucc volt haveromnál...gecc...brutál volt
negyed 6 ra értem haza
durva buli parti volt este
most keltem 10 perce..asszem lekéstem a sulit
És nem csak ebbe a hírdetésbe írta,hogy 50ccm....MADÁR
teszem az 140be elhoznám , mennyi pénzből lenne ebből motor? az alkatrészárak érdekelnének ,mert a szerelést sztem megoldanám.
sztem 1 100 rámenne. bár akkor tuti jo lenne egy darabig!
ez mi a retek?
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/128909
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/13507
4
még egy 100as kábé és még olcsón is uszod meg...
egy szösszenet az egyik hirdetésből:
"A motor nagyon jo allapotban van szinte hibatlan. (amugy kívülről ütött kopott, de mindegy)Cross gumikkal es adok vele meg 2 aszfalt gumit es egy huvelyt.(sztem azt se tudja mi az a hüvely, lehet a barátnője nemi szervére gondolt) A motor elektronikaja hibatlan lampak mukodnek , sebessegmero is .Akumlatorrol is indithato(vauu, a sok mz és szimszon után ez maga a csoda!), vizhuteses."
szvsz aki motort akar vásárolni kerüli az ilyen eladót.