Csö emberek. Dolgoztam ma egy kicsit a motoromon heti karbantartás légszürö tisztitás telóharisnya csere, lánc takaritás reggel még egy olajcsere aztán remélem csapadék mentes idö és egy kis motorozás. Pár kép a mai tevékenységröl.Ja és Robi barátom uj motorja crf250 4t .
velem ott ordibáltak a mentősök, mikor megprobáltam fölálni , és mentem volna megnézni mi baja lett a mocinak.
de nem engedtek, hanem egyből tettek a vákummatracba .
erre a geci rendörök meg lefoglalták a motort.
Mikor én kicsit nagyobbat dobbantottam a bringával, akkor nem hallottam reccsenést, csak azt láttam, hogy bezúztam a hátsókerekem. Félévre rá elmentem dokihoz mert fájt a hátam, és kiderült, hogy a csigolyám megreccsent. Nézetünk egy nagyot a dokival...
nem sikerült a pirosnál megálni, és probáltam a 2X2 sáv között elmenni, mert tudtam hoyg nem birok megálni.
csak sajnos a lengővilla meg a motor hátulja megakadt a suzukiban, és már forditot is a kamion elé.
onnan már csak csapdolozásra meg repülésre emlékszem, és hoyg hallotam ahoyg sziszen a fék a kamionon.
Jah geny ez nagy szívás....... Nekem a bordám tört a lépkivevésmellett de hallottam a reccsenést Asszittem gerinc amikó hallottam kicsit beszartam... Mozgattam is kezem lábam mint állat akkó tuttamn hogy "olyan" nagy baj nincs
na nekem ez volt a baj, hoyg nem volt rendszám és kötelező, igy rajtam akarta behajtani a MABISZ.
igy inkább megegyeztünk a kamionosal meg a kocsisal, és zsebből ki lett perkálva a dolog.
én is remélem nem lesz eső hétvégén..aztán vasárnap csapatás.
ilyenkor találják, ki hoyg DVD-t akarnak nézni.
na mind1.
majd holnap me munkanap, ugyhoyg döglödés a ktm ben.
de nem engedtek, hanem egyből tettek a vákummatracba
erre a geci rendörök meg lefoglalták a motort.
csak sajnos a lengővilla meg a motor hátulja megakadt a suzukiban, és már forditot is a kamion elé.
onnan már csak csapdolozásra meg repülésre emlékszem, és hoyg hallotam ahoyg sziszen a fék a kamionon.
kulcscsonttörés,"
csak vissza kell olvasni! (ezis +1 HSZ)
igy inkább megegyeztünk a kamionosal meg a kocsisal, és zsebből ki lett perkálva a dolog.