Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy aranyos hirdetés.

eladó az elefáni, ami tarka barka, fori mori mérővel . . . link
igen az is a 4 es főút. nagyon sokan hallnak meg rajta. ami még nagyon veszélyes az a 41es. a sok ukrán és román azon jár, nagyon sok baleset van miattuk.
Az is a négyes út? Én ritkán járok arra, de úgy tudom, az a rész elég gáz....
arra is emlékszem . albérletet mentek keresni a diáklánynak debrecenbe, és akkor hazafele történt a tragédia
naja... most kérdés hogy a söfőr e ludas.
cső! megjöttem.... nem laci... aza fasz csak fórumon basztat..... de nem mos
nem is ismerem
Már csak 1 dolog ezzel kapcsolatban: Ezelőtt 2 vagy 3 éve ettől az esettől 5-6 kmre Téglás másik végén 1 alvó lengyel kamionos kirtott komplett Kállósemjéni családot (apa anya 2gyerek) plussz velük utazó 1 másik családból való 19 éves lányt... Hihetetlen el van átkozva...
hmm, lementem emgnéztem a motorom, ugydöntötem az enyém 2001es és ránézésre 41LE
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=57468

ÁRON ALUL...
97ES
37LÓERŐ

Ennek is kéne írni egy mailt, h tisztában legyen a dolgokkal.
xlzx? dobsz neki egyet?
Kaposvár mellett Taszáron 93 környékén egy teherautó vaslemez rakománya szabadult el és vágott derékmagasságban ketté egy volánbuszt a benn ülőkkel együtt.... Ott emberi mulasztás volt, nem rögzítették a cuccot
Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy honnan tudnák 2006 CRF 450X-hez magyarnyelvü leirást találni.

Köszönöm!
Olvasom, hogy eltört a vonószem? Akkor cseppet sem lehetett túlterhelve a szerelvény! Vajh mér éjszaka ment? Akkor nincs papucsos az utakon, mi másér! Ki tuggy a fa is honnan van.... Persze ez már nemigen számít annak az öt szerencsétlennek meg a családjuknak, sajnos
Pont ezen gondolkodtam én is. emberi mulasztás követel ennyi áldozatot? vagy pedig anyagfáradás? nem tudom ,majd a szakértői vizsgálat megállapítja.
Sajnos a lényegen nem változtat:
I S T E N N Y UG A S Z T A L J A Ő K E T !
Legközelebb hol fog elszabadulni? Bazze 1 kisiskolásokkal teletömött ford tranzitnál! Vagy betegeket szállító esetkocsinál?
Az 1ik sráccal 1 kézicsapatba nyomtuk vagy 2 évig! Általánosba 8 évig évfolyamtársam volt! Ahhh ezt nem tom elhinni! Bakker de aza legdurvább hogy a pótkocsi csakúgy simán elszabadul...Hát bazze most komolyan hogy a faszoimba tud elszabadulni "csak úgy"?
Részvétem gerre, és az elhunytak családjának! reggel olvastam én is a szörnyű tragédia hírét

link
Részvétem Gerre!
Részvétem gerre!
Basszus, részvétem, át tudom érezni. De ilyen horrort nem mindennap hall az ember. Elkeserítő
Hát akkor menj ki a gépel meg segits faterodnak is!
Grat!
kihali=kihalni
szevasz pista.Máma megint ugy néz ki hogy szar sem lesz a túrámból.Mert elöre kell dolgoznom a hétföi napra hogy eltudjak menni fafuvarba hogy döljön a pénz .És igy megint el van baszva a napom de holnap gondoltam rá hogy kikéne menem de kéne menem fátszedni is segiteni faternak.
Skacok nem kihali ám.
Köx